Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Başka bot kullanıyormuydunuz o adsense ile?dün vds den ytpro ile attığım kanal bom.
aynen hem o sıkıntı var hemde bende lag oluyor işlemleri rahat yapamıyorumEn temizi kendi Server'ında çalışmak da onda da etiket açıklama kendin girmek zorunda kalıyorsun işte
bence sorun videoyap vb sistemlerden kaynaklı sonuçta muhtemelen tek bir sunucu ve farklı ipler kullanılıyor ve günde kimbilir kaç video yükleniyor bence bu google'ın dikkatini çekmiş olmalı anket sonucuda bunu destekler nitelikte
Arkadaşlar bizim programımızı kullanıp kanalı kapanan var mı?
Aynen hocam toplu kıyım.Hocam ben 43 gündür kanallarıma tek bir video dahi atmadım. 3 kanalım vardı. 2si uçtu. Getirisi iyi olan kanallarımdı. Bence kıyım toplu kıyım.
Bende videoyap kullanıyorum.
dün 8.000.000 video yüklenmişti videoyap ile 1 günde
Arkadaşlar telefon doğrulamasını nasıl yapıyorsunuz? Gerçek numaralarmı? Yoksa sanal numaralarmı?
Bence sorun birazda burada kaynaklanıyor gibime geliyor. Gözlediğim kadarı ile %90 herkes doğrulama için aynı siteyi kullanıyor.
bence bu gerçek değildir ben inanmıyorum böyle birşey olduğuna.hem toplu yüklemede sınır var hemde o kadar video yüklenmesi inandırıcı değil.videoyap konusunda 10 defa aynı soruyu sordum ısrarla cevap vermedi arkadaş.dün 8.000.000 video yüklenmişti videoyap ile 1 günde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.