Vds manuel ya da ytpro kullanıyorum.Kapanma derdim yok videomu yüklüyorum keyfime bakıyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam 700 e yakın kullanıcımız var, lütfenBence bot ismi vermek etik olmaz.Kimi botun kullanıcı sayısı fazla,kimi botun az...Ortak bir sonuca ulaşmak önemli burda.
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] hocam sende baya yıllanmış sayılırsın bu konuda genel fikrin nedir.Arkadaşlar belki botların tek suçu özgünleştirme yaptığımız için;
Video açıklama kısımlarına abartılı spam izlenimi verecek kelime gruplarının girilmesi de olabilir.
YT robotları direk bu tarz kanalları spam olarak algılıyor olabilir.
VDS den açıklama etiketsiz video yüklediğim kanal hala ayakta. ama sorun Bot ip si de olabilir tabi.
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] hocam sende baya yıllanmış sayılırsın bu konuda genel fikrin nedir.
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] hocam sende baya yıllanmış sayılırsın bu konuda genel fikrin nedir.Arkadaşlar belki botların tek suçu özgünleştirme yaptığımız için;
Video açıklama kısımlarına abartılı spam izlenimi verecek kelime gruplarının girilmesi de olabilir.
YT robotları direk bu tarz kanalları spam olarak algılıyor olabilir.
VDS den açıklama etiketsiz video yüklediğim kanal hala ayakta. ama sorun Bot ip si de olabilir tabi.
Vds manuel ya da ytpro kullanıyorum.Kapanma derdim yok videomu yüklüyorum keyfime bakıyorum.
@mNote
Sizin içinde uygunsa, ankete botlarıda belirtseniz daha iyi olacak.
Kimlerin kanalı hangi botlardan kapandı?
Ben videoyap kullanıyorum. Bu onudaki hemen hemen bütün sayfalara göz attığımda videoyap kullanların çoğunun kanalları uçmuş@Web_Scripti ustamızdanda bir açıklama gelirse güzel olur.
Teşekkürler.
Hocam 700 e yakın kullanıcımız var, lütfen![]()
arkadaşlar bakın ülkemizde youtube erişim engeli oldugunu hepiniz biliyorsunuz youtube bunda google himayesi altında çalıştıgını biliyor ve son zamanlarda google ın yapay zeka şirketlerini aldıgını duymusunuzdur gördüğüm kadarı ile cogu kişi yandex dns kullanıyor yandex rusya ya ait oldugu için ve bu aralarda rusya kendi internet agını kullanmaya hazırlanıyor yani rusyadaki bir kişi yandex arama motoru hariç google,bing,yahoo vb. gibi arama motorlarından arama yapamayacak bot kullanıyorsanız ingiltere lokasyonlu vds kullanın hiç bir sıkıntı olmayacaktır dns değiştiriğ kendi pc nizden yükleme yapmayı bırakın.Kesinlikle yabancı ip adresine sahip vds yada vps kullanın bugün bu konudaki tüm cevapları okudum işi gücü bırakarak su kanıya vardım bazı kişiler özgün kanallarının ve yandex dns ile kanala video yükleme yapanların kanalların kapandıgını gördüm kısacası bu sorun dns yüzünden kaynaklanmakta.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.