15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar belki botların tek suçu özgünleştirme yaptığımız için;

Video açıklama kısımlarına abartılı spam izlenimi verecek kelime gruplarının girilmesi de olabilir.

YT robotları direk bu tarz kanalları spam olarak algılıyor olabilir.

VDS den açıklama etiketsiz video yüklediğim kanal hala ayakta. ama sorun Bot ip si de olabilir tabi.

telefonla alakası yok, başka bir şey var. ne ama ne.........

Cevap: 15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANEKT-

buna katılıyıyorum ve dogru bir bilgi bukadar arkadasın kanalı kapandı benimde tbm arttı ve kazançlarımda 5 tl felan + faydası oldu .. o reklamlar bizim kanalllara yayılıo bence doru tespit

bizce kanalı v vdsleri olanlar google takeout servisi ile kanalarının yedeklerini muhafaza etsin videoyap konusundaki 8000000 ideo rakamı üyelerin attığı toplam video sayısı olmalı ancak web tabanlı botların ip aralığı kısıtlı olmalı ki bu ip'lerden gelen aşırı video google'ın dikkatini çekmiş olsa gerek elbette web tabanlı botların işleyiş tarzını bilmiyorum bu sadece teori

Video açıklama kısımlarına abartılı spam izlenimi verecek kelime gruplarının girilmesi de olabilir.

VDS den açıklama etiketsiz video yüklediğim kanal hala ayakta. ama sorun Bot ip si de olabilir tabi.
[MENTION=1316]Alex[/MENTION] hocam sende baya yıllanmış sayılırsın bu konuda genel fikrin nedir.

vallaha server'ımı alır 5-6 farklı ip'mi alır yoluma bakarım kafam rahat :)

kanal kapanma olayı kesinlikle botla alakalı. bot ip aralığı kara listede gibime geliyor

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] hocam sende baya yıllanmış sayılırsın bu konuda genel fikrin nedir.

arkadaşlar bakın ülkemizde youtube erişim engeli oldugunu hepiniz biliyorsunuz youtube bunda google himayesi altında çalıştıgını biliyor ve son zamanlarda google ın yapay zeka şirketlerini aldıgını duymusunuzdur gördüğüm kadarı ile cogu kişi yandex dns kullanıyor yandex rusya ya ait oldugu için ve bu aralarda rusya kendi internet agını kullanmaya hazırlanıyor yani rusyadaki bir kişi yandex arama motoru hariç google,bing,yahoo vb. gibi arama motorlarından arama yapamayacak bot kullanıyorsanız ingiltere lokasyonlu vds kullanın hiç bir sıkıntı olmayacaktır dns değiştiriğ kendi pc nizden yükleme yapmayı bırakın.Kesinlikle yabancı ip adresine sahip vds yada vps kullanın bugün bu konudaki tüm cevapları okudum işi gücü bırakarak su kanıya vardım bazı kişiler özgün kanallarının ve yandex dns ile kanala video yükleme yapanların kanalların kapandıgını gördüm kısacası bu sorun dns yüzünden kaynaklanmakta.

Vds manuel ya da ytpro kullanıyorum.Kapanma derdim yok videomu yüklüyorum keyfime bakıyorum.

aynı şekilde ytpro bot ve ytpro vds lerini kullanıyorum( süreleri yeni bitti ) ağır spamcilerdenim 1 aydır Allaha şükür hiç kanalım kapanmadı Allah kapananlara sabır versin bi an önce sorunun kaynağını bulup çözersiniz İNŞALLAH kanallarımı k7.net üzerinden onaylıyorum tavsiye ederim

@mNote

Sizin içinde uygunsa, ankete botlarıda belirtseniz daha iyi olacak.
Kimlerin kanalı hangi botlardan kapandı?
Ben videoyap kullanıyorum. Bu onudaki hemen hemen bütün sayfalara göz attığımda videoyap kullanların çoğunun kanalları uçmuş :( @Web_Scripti ustamızdanda bir açıklama gelirse güzel olur.
Teşekkürler.

hocam ankete katılım çok fazla oldu ve suan ayrım yapmak mümkün degil zaten konuda kim hangi botu kullandını ve sorun yaşadını belirtmiş genel olarak.

Bot sahipleri gelip gerekli açıklamayı yapıcaklardır mutlaka.

Hocam 700 e yakın kullanıcımız var, lütfen :)

Hocam burda kimse kimseyi suçlamıyor,suçlayamazda zaten,çünkü genel bir kıyım.
Bot isimleri vererek belki sizi,belkide diğer arkadaşları zan altında bırakmış oluruz.
Biz kullanıcıların tek isteği var sonuca gidelim,sorunu bulalım,ona göre önlemler alınsın.

Bot kullanmıyorum. Tüm kanallarımı gerçek cep telefonuyla onayladım. Daha bugüne kadar hiçbir kanalım kapatılmadı. Ben de tam bot almak üzereydim ve daha önceden de kapatılan kanallarda botun kullanımından şüpheleniyordum. Sanırım şüphelerim doğru çıktı. Bot kullananları tespit etmek daha kolay gibime geliyor. Youtube botlara kıyıma başladıysa kimsenin gözünün yaşına bakacağını sanmıyorum.

arkadaşlar buyurun konunun cevabı hiç birşey konuşmaya ankete gerek yok. video yap sunucların ip sini değiştirecek ya o kadar çok kullanıcı almayacak ağına yada çok ip ile bölecek sunucuları . videoyapın ip lerini kara lsiteye almışlar ordan video yüklendikçe otomatik kapanıyor %100 budur bence. vds den yüklediğim 500 + video kaç gün kapanmadı

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocamızı konuya davet edelim!
Hocam sıkıntı nedir? Tam olarak?

en yakın ihtimal bunu görüyorum vds yi paralel olarakta kullanmakta sakıncalı gibime geliyor bir ordasın bir burdasın sıkıntı. bu nedenle temiz bir vds ile kanallar ordan açılmalı ordan açılmalı kontrolleri bile türkiye'den yapılmamalı.....

SAYIN ADMİN NE DÜŞÜNÜYORSUN SENCE DURUM BUMUDUR

arkadaşlar bakın ülkemizde youtube erişim engeli oldugunu hepiniz biliyorsunuz youtube bunda google himayesi altında çalıştıgını biliyor ve son zamanlarda google ın yapay zeka şirketlerini aldıgını duymusunuzdur gördüğüm kadarı ile cogu kişi yandex dns kullanıyor yandex rusya ya ait oldugu için ve bu aralarda rusya kendi internet agını kullanmaya hazırlanıyor yani rusyadaki bir kişi yandex arama motoru hariç google,bing,yahoo vb. gibi arama motorlarından arama yapamayacak bot kullanıyorsanız ingiltere lokasyonlu vds kullanın hiç bir sıkıntı olmayacaktır dns değiştiriğ kendi pc nizden yükleme yapmayı bırakın.Kesinlikle yabancı ip adresine sahip vds yada vps kullanın bugün bu konudaki tüm cevapları okudum işi gücü bırakarak su kanıya vardım bazı kişiler özgün kanallarının ve yandex dns ile kanala video yükleme yapanların kanalların kapandıgını gördüm kısacası bu sorun dns yüzünden kaynaklanmakta.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri