youktube NİCKLİ Arkadaşın YUKARIDA dediği teori benım ayalr önce unleme düşmeme sebep oldu... dizi denemelerinde hızlı yukleme yollarında gittim... ciddi derecede hızlı yukledım ama unleme düştü kanal komple... derken aynı kanalaı kendı halıne manuel yuklettim ama zaman harcayarak... o kanalda orun yok ama diğer gümm... bunlarıda düşününce teorı bana ciddi derecede mantıklı geldi.. hızlı yuklemeleri youtube tehlikeli atack saldırı vb.. farklı durum olarak algılaya bilir...
BENCE MANUEL YUKLEMELER OLSUN. TEL NE OLURSA OLSUN FARK ETMEZ. GMAİL OLSUN GMAİLDE ORTALAMA 2 KANAL OLSUN. HER BİRİNE GUNDE MAKSIMIM 25-30 YUKLEME YAPIN SORUN AŞILIR DİYE GÜŞÜNÜYORUM, GİRDE YANDEX LE İLGİLİ BİŞE KULLANMAYIN DNS FELAN... ... SİZLERDE EN BUYUK BELİRGİN FARK BUNLAR... GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM... BUGUNKÜ DÜŞÜNCEM BUDUR.. AMA İLERİDE FARKLI TEORİLER GELİR ONLARA BİŞE DİYEMEM
BENCE MANUEL YUKLEMELER OLSUN. TEL NE OLURSA OLSUN FARK ETMEZ. GMAİL OLSUN GMAİLDE ORTALAMA 2 KANAL OLSUN. HER BİRİNE GUNDE MAKSIMIM 25-30 YUKLEME YAPIN SORUN AŞILIR DİYE GÜŞÜNÜYORUM, GİRDE YANDEX LE İLGİLİ BİŞE KULLANMAYIN DNS FELAN... ... SİZLERDE EN BUYUK BELİRGİN FARK BUNLAR... GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM... BUGUNKÜ DÜŞÜNCEM BUDUR.. AMA İLERİDE FARKLI TEORİLER GELİR ONLARA BİŞE DİYEMEM