15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
youktube NİCKLİ Arkadaşın YUKARIDA dediği teori benım ayalr önce unleme düşmeme sebep oldu... dizi denemelerinde hızlı yukleme yollarında gittim... ciddi derecede hızlı yukledım ama unleme düştü kanal komple... derken aynı kanalaı kendı halıne manuel yuklettim ama zaman harcayarak... o kanalda orun yok ama diğer gümm... bunlarıda düşününce teorı bana ciddi derecede mantıklı geldi.. hızlı yuklemeleri youtube tehlikeli atack saldırı vb.. farklı durum olarak algılaya bilir...

BENCE MANUEL YUKLEMELER OLSUN. TEL NE OLURSA OLSUN FARK ETMEZ. GMAİL OLSUN GMAİLDE ORTALAMA 2 KANAL OLSUN. HER BİRİNE GUNDE MAKSIMIM 25-30 YUKLEME YAPIN SORUN AŞILIR DİYE GÜŞÜNÜYORUM, GİRDE YANDEX LE İLGİLİ BİŞE KULLANMAYIN DNS FELAN... ... SİZLERDE EN BUYUK BELİRGİN FARK BUNLAR... GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM... BUGUNKÜ DÜŞÜNCEM BUDUR.. AMA İLERİDE FARKLI TEORİLER GELİR ONLARA BİŞE DİYEMEM

59DlMz.png

Videoyap ile kapanan bütün kanallarda aynı ip xxx.xxx.56.18 Türkiye lokasyon olmasına rağmen Macaristan gözüküyor.

Youtube Apilerin ip adresini kontrol etmez denilsede bilmiyorum, bu sadece benim gözlemim nedeni bilmek için tarafsız olmak lazım...

Ben size söyliyim özenli kanal falan yapılmaz bu youtube da 20 ye yakın özenerek video attığım kanalım da gitti 1000 $ üstü kazancı olan partner kanallarım

İşte hiç bot kullanmayan demek istiyorum herşeyini VDS den yapıp kanallarının alayı kapanan var mı kanallara bot sürülmemiş olacak

Alex bende sorun yok şuan için 1 tane bile kapanmadı çok şükür. İndirme yükleme işini vds den. Ünlem geç YTKAZAN video ortası özgünleştirme VİDEOYAP kullandım. Büyük ihitmalle yükleme yapılan kanallarda problem oluştu.

20 saat önce açtığım kanal halen ayakta,son 1 hafta içinde 40 civarı kanal açtım kanalların hepsini partnere geçirip videoları yükledim,
hiçbirinde telefon doğrulaması yapmadım,partnere geçince zaten kanal 15 dakika onaylı oluyor,
kapanan 5 kanalım var , 2 si adsense bağlı idi diğer 3 kanalım ise partnerdi,Her kanalda ortalama 200 ile 700 civarı videolar attım hepsi de tek seferde atıldı ,videoları Videoyap botuyla attım,videoları attıktan sonra kanal bilgilerini videoyaptan kaldırıyorum

Hocam partner freedom mu ?
Kanalları ne zman acmıstınız?
Girerken DNS ile mi giriyorsunuz?

Dns ile hiçbir alakası oldugunu sanmıyorum.Çünkü benım dns yandex falan değil.
İnternet ortamında 1: İP 2:Mac Adresine göre bloklamalar gelir.(Birde çerezler).

Daha fazla zaman geçmeden bottaki otomatik kontrolleri iptal edin millet, dalga dalga geliyo bu illet.

etiket ve açıklama özgünleştirme kullanmadığınız kanallarda da oluyor mu böyle ? özellikle etiketleri sadece düzgün girilenlerde

youktube NİCKLİ Arkadaşın YUKARIDA dediği teori benım ayalr önce unleme düşmeme sebep oldu... dizi denemelerinde hızlı yukleme yollarında gittim... ciddi derecede hızlı yukledım ama unleme düştü kanal komple... derken aynı kanalaı kendı halıne manuel yuklettim ama zaman harcayarak... o kanalda orun yok ama diğer gümm... bunlarıda düşününce teorı bana ciddi derecede mantıklı geldi.. hızlı yuklemeleri youtube tehlikeli atack saldırı vb.. farklı durum olarak algılaya bilir...

BENCE MANUEL YUKLEMELER OLSUN. TEL NE OLURSA OLSUN FARK ETMEZ. GMAİL OLSUN GMAİLDE ORTALAMA 2 KANAL OLSUN. HER BİRİNE GUNDE MAKSIMIM 25-30 YUKLEME YAPIN SORUN AŞILIR DİYE GÜŞÜNÜYORUM, GİRDE YANDEX LE İLGİLİ BİŞE KULLANMAYIN DNS FELAN... ... SİZLERDE EN BUYUK BELİRGİN FARK BUNLAR... GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM... BUGUNKÜ DÜŞÜNCEM BUDUR.. AMA İLERİDE FARKLI TEORİLER GELİR ONLARA BİŞE DİYEMEM
yandex dns konusunda haklısın neden dersen yandex tabanlı maillerin uçması bunlara ışık tutuyor bence dns olma ihtimali çok yüksek [MENTION=1523]mNote[/MENTION] arkadaş bir dns ile ilgili anket açarsa çok daha iyi sonuç alınacaktır.

Beyler kanalı kapananlar lütfen kullandigi botu yazsin diger botlarda ve vds ile bu sorunu yaşayan var mi? (Videoyap benim)

Uzaydan 220 mil uzaklıktan Tapatalk ile gönderildi.

77.88.8.8
77.88.8.1

Benim Yandex DNS leri bunlar

vdsden elle yüklediğim tamamen özgün kanalım da gitmiş

59DlMz.png

Videoyap ile kapanan bütün kanallarda aynı ip xxx.xxx.56.18 Türkiye lokasyon olmasına rağmen Macaristan gözüküyor.

Youtube Apilerin ip adresini kontrol etmez denilsede bilmiyorum, bu sadece benim gözlemim nedeni bilmek için tarafsız olmak lazım...
dün bende farkettim kanallarda macaristan,iran yazıyordu

Hocam partner freedom mu ?
Kanalları ne zman acmıstınız?
Girerken DNS ile mi giriyorsunuz?

son bugün ile 10 gün arası açtım ama kanallarımın hepside alt kanal,,
Hepside Muzic Nations Network , Mailler arası dolaştığımda sadece çerezleri siliyorum,günde bir defada modeme reset atıyorum

Alex bende sorun yok şuan için 1 tane bile kapanmadı çok şükür. İndirme yükleme işini vds den. Ünlem geç YTKAZAN video ortası özgünleştirme VİDEOYAP kullandım. Büyük ihitmalle yükleme yapılan kanallarda problem oluştu.

sizinkinin aynısını yapıyorum bende vdsden yukluyorum vıdeoyap 'tan etk ve açk ozgunlenştırıyorum kontrollerdeı videoyap yapıyor bende ama

Beyler DNS ile hiçbir alakası yok bakın Bugün;

1 kanal açtım VDS den başka hiçbir yerden girmedim Videoyap ile videoları atarken 10 dk ya kanal kapandı

Yine aynı VDS den 1 kanal daha açtım ve manuel videoları indirip yükledim botu hiç kanala değdirmedim

Kanal hala ayakta tamamen tarafsız gözlemlerimi aktarıyorum siz de yazın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri