15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
çoğunluğun web tabanlı bot kullanması sebebiyle sonuç yüksek çıktı. anket yanlız bot kullananalara göre açılmalıydı

yandex dns kullanmıyorum. safe dns kullanıyorum bu arada.

Alın bir teoride benden şahsi fikrim budur.
Arkadaşlar videoyapa ve diğer botlara biliyorsunuzki youtube sunucularının işlemcilerini zorlayacak işlemler geldi ve bunlar toplu yapılıyor artık.
Tüm dünyada toplamda hergün 3 milyon video farklı amaçlarda video düzenleyici kısmından şekil alırken sadece videoyapa özellik gelmesiyle beraber bu rakam 1 günde 10 milyonu aştı sizce youtube bunun farkında değil mi ? İşlem yapımını farklı makinalarda barındırdıklarına eminim youtubeda bir yavaşlama bu yüzden asla söz konusu olamaz cünkü videoyapın yaptıgını bir baskası saldırı olarak yapsa youtube girilmez hale gelirdi. Dünden beri işlenme süreleri benim videolarımda normalde 4 saatken özellik geldiğinden beri hala şuan bile işleniyor yani çok zorladık bu sefer şansımızı. Aşırı derecede fark uyandıracak birşey yaptık. Google ve youtubeun spama düşmek için belli çıtaları vardır yani sınırları, bana kalırsa aşırı yüklenmeden dolayı bunu çok aşağıya çekti bu yüzden normalde ayakta kalan kanallar artık şuan ayakta kalamıyor. Herkes simdi diyecek ''Koskoca youtubeun sunucusu zorlanır mı haha'' diye ancak video edit başka birşeye benzemez bunu hatırlatayım siz daha bilgisayarınızda 1 tane video edit yaparken kendinden geçiyor youtube günde 3 milyondan 10 milyona cıktı hiç beklemediği bir hamle aniden gelişti birde onu düşünün. Ben hep diyorum bu işlemler elle yapılabilecek ve bu sayede fark uyandırmayacak işlemler ancak kendine spammer diyen kanalı basıp gelip burada kanalları kapanınca ağlayan bazı kişiler çok üstelediler bota gelsinde gelsin diye şimdi geldi ve sonuçları görüyorsunuz. Benim görüşüm bu özellikleri insancıl bir şekilde gerektiği yerlerde manuel kullanalım yoksa çok ciddi söylüyorum çoğumuzun ekmek teknesi youtube işleri sandınığınızdan çok daha fazla yokuşa sürecek belki bazılarınız harclık için yapıyor bunu sadece ve kaybedecek birşeyi yok ancak benim ve birçok tanıdığım güzel insanın buradan kazanca ihtiyacı var ne olursa olsun ekmek teknemiz burası suyunu çıkartmanın anlamı yok girin elinizle yapın herşeyi bota bağlarsanız alın buyrun işte youtube da bizlere bunu yapar. Mantıklı bulan vardır bulmayan vardır benim görüşüm botlardan bu gibi youtubeu bezdirecek özellikler çıkmadığı sürece youtube kimseye ekmek yedirmeyecek. Ünlem geç 2 ve mozaik özellikleri youtube u çok yoruyor o özellikleri elle yapmalıyız yoksa o yollarda kapanacak ve gidecek yol kalmayacak. Herkese iyi forumlar.

Altı kanal kapandı.

Ayrı ayrı ıpler ile callromania ile bir numaradan iki kanal doğrulandı . Numaranın doğrulama haddi bitirilmişti yani.

Ancak bugün telif yada başka bişe yokken ki bir tanesi adsenseye bile bağlı değil altısı kapandı.

Beyler bakın ben sabahtan beri deneme kanalları açıyorum 10 larca açtım

Bot ile video yüklediklerim 10 dk - 3 saat arasında hepsi uçtu

VDS ile videoları manuel indirdim yükledim 9-10 saattir kanal sağlam şimdi baktım hala sağlam

%95 bot göyorum ben sorunu şuan

Bir de aklımda şu var;

Açıklama Kısmına abartılı etiket giriyorduk biliyorsunuz bot ile acaba abartılı açıklama etiket girenleri spam olarak algılamış olabilir mi youtube robotları

Sorun bence bottur arkadaşlar aynı adsense baglı kanallar
2 kanalıma elle video yukluyorum onlar kapanmamıs
2 hafta önce açtıgım bot ile video yuklediğim kanallar (Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı. )

dipnot(kanallar gerçek tel ile açıldı)

arkadaşlar youtube başka nedenlerden ötürü banlıyor olabilir ama bu nedenlerden bir tanesini buldum .

Dikkat edin VDS veya Sunucu kullanıp feryat eden birini görmedim ben

Mesela [MENTION=1523]mNote[/MENTION] ben de sorun yok diyor

5 dakika arayla bir kanalım kapanıyor.Direk ana mailde video olan kanalların hesabına girişte tel soruyor ve ytye girilmiyor.Ama alt kanal olupta ana mailde video olmayan hesaplarda sadece yt kanalının hesabı devre dışı kalmış.

20 saat önce açtığım kanal halen ayakta,son 1 hafta içinde 40 civarı kanal açtım kanalların hepsini partnere geçirip videoları yükledim,
hiçbirinde telefon doğrulaması yapmadım,partnere geçince zaten kanal 15 dakika onaylı oluyor,
kapanan 5 kanalım var , 2 si adsense bağlı idi diğer 3 kanalım ise partnerdi,Her kanalda ortalama 200 ile 700 civarı videolar attım hepsi de tek seferde atıldı ,videoları Videoyap botuyla attım,videoları attıktan sonra kanal bilgilerini videoyaptan kaldırıyorum

Var var var.,

zaten vds çalışadna vıdeyap kullanıyor oto. para aktıf vs kontrol yapıyor şahsen ben

İşte hiç bot kullanmayan demek istiyorum herşeyini VDS den yapıp kanallarının alayı kapanan var mı kanallara bot sürülmemiş olacak

Bu kapanan kanalın reklam gelirleri kendi keselerine gidiyor kim bilir bir kaç tık yaparak ne kadar parayı kesesine indirdi Google.. :mad:

arkadaşlar nedenlerden bir tanesi bot ikinci neden kesinlikle yandex dns çünkü yandex dns ile açtığım kanallarım gitti spam olmamasına rağmen

Ne var ne yok kapamışlar arkadaş özgün kanal da gitmiş 4 ayrı mailde idi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri