15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
dün 2 bugün de 4 kanalım gitti. Allah 'tan kazancı olmayan kanallardı. youtube kesinleşmede biraz fazla para verdi şuan onu çıkarıyor bence :D

bir ihtimal ama sakın mailleri tek mail adresine yonlendirip aynı pcden alıyoruz ondan sorun olabilirmi sizce yada hepsi 1 maile yonlendirme yada 2 olsun ama zaten çerez silip ip değiştiriyoruz ama tek mailde topluyoruz bu aynı kapıya çıkıyor bence.?
ben kapanan kanalların hiçbirini yönlendirme yapmadım aksine yönlendirme yaptığım mailler sağlam.

Biz türkler böleyiz işte giden gitti kalan sağlar bizimdir bakalim kiyim nereye kadar gidecek

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acımız yine ortak 2. Darbeyi yedik

Alın bir teoride benden şahsi fikrim budur.
Arkadaşlar videoyapa ve diğer botlara biliyorsunuzki youtube sunucularının işlemcilerini zorlayacak işlemler geldi ve bunlar toplu yapılıyor artık.
Tüm dünyada toplamda hergün 3 milyon video farklı amaçlarda video düzenleyici kısmından şekil alırken sadece videoyapa özellik gelmesiyle beraber bu rakam 1 günde 10 milyonu aştı sizce youtube bunun farkında değil mi ? İşlem yapımını farklı makinalarda barındırdıklarına eminim youtubeda bir yavaşlama bu yüzden asla söz konusu olamaz cünkü videoyapın yaptıgını bir baskası saldırı olarak yapsa youtube girilmez hale gelirdi. Dünden beri işlenme süreleri benim videolarımda normalde 4 saatken özellik geldiğinden beri hala şuan bile işleniyor yani çok zorladık bu sefer şansımızı. Aşırı derecede fark uyandıracak birşey yaptık. Google ve youtubeun spama düşmek için belli çıtaları vardır yani sınırları, bana kalırsa aşırı yüklenmeden dolayı bunu çok aşağıya çekti bu yüzden normalde ayakta kalan kanallar artık şuan ayakta kalamıyor. Herkes simdi diyecek ''Koskoca youtubeun sunucusu zorlanır mı haha'' diye ancak video edit başka birşeye benzemez bunu hatırlatayım siz daha bilgisayarınızda 1 tane video edit yaparken kendinden geçiyor youtube günde 3 milyondan 10 milyona cıktı hiç beklemediği bir hamle aniden gelişti birde onu düşünün. Ben hep diyorum bu işlemler elle yapılabilecek ve bu sayede fark uyandırmayacak işlemler ancak kendine spammer diyen kanalı basıp gelip burada kanalları kapanınca ağlayan bazı kişiler çok üstelediler bota gelsinde gelsin diye şimdi geldi ve sonuçları görüyorsunuz. Benim görüşüm bu özellikleri insancıl bir şekilde gerektiği yerlerde manuel kullanalım yoksa çok ciddi söylüyorum çoğumuzun ekmek teknesi youtube işleri sandınığınızdan çok daha fazla yokuşa sürecek belki bazılarınız harclık için yapıyor bunu sadece ve kaybedecek birşeyi yok ancak benim ve birçok tanıdığım güzel insanın buradan kazanca ihtiyacı var ne olursa olsun ekmek teknemiz burası suyunu çıkartmanın anlamı yok girin elinizle yapın herşeyi bota bağlarsanız alın buyrun işte youtube da bizlere bunu yapar. Mantıklı bulan vardır bulmayan vardır benim görüşüm botlardan bu gibi youtubeu bezdirecek özellikler çıkmadığı sürece youtube kimseye ekmek yedirmeyecek. Ünlem geç 2 ve mozaik özellikleri youtube u çok yoruyor o özellikleri elle yapmalıyız yoksa o yollarda kapanacak ve gidecek yol kalmayacak. Herkese iyi forumlar.

Daha fazla kazanmak adına sınırlar aşıldı bencede bunu fark etmemek youtube için imkansız tüm olay bundan ibarettir. Bence botlardan bu özellikler kalkmalı yoksa daha fazlasını isterken elimizdekilerin hepsinden olacağız.

Varsın yarı yarıya yansaydı attıklarımız şimdi karşılaştığımız son tam anlamıyla yıkıma sürükledi ve sürükleyecek bizi..!

Benim korkum adsenselerimize de sıçramasında bu akım.Fransız ihtilalini geçti mübarek...

Youtube da izleyecek video kalmadı millet isyanlarda :)

İnanan falan çıkar, alttaki şeyler kolpadır, biraz gülümsetmek için sizleri yazılmıştır :D

[MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] 'den mail alıp YTVDS'ten ( [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] ) VDS alıp YtParaVUP BETA sürümünü kullanarak video atarsanız ve içindeki videolara [MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] 'ten alabileceğiniz krediler ile u2bviews izlenimi gönderirseniz. Kullanıcı adı ve şifrenizi [MENTION=1523]mNote[/MENTION] 'a gönderip Adsense'nizi benim üzerime bağlarsanız kanallarınız asla kapanmaz :D

İnanan falan çıkar, üstteki şeyler kolpadır, biraz gülümsetmek için sizleri yazılmıştır :D

uzun bı aradan sonra selamün alykum arkadaslar...herkese gecmıs olsun kapanan kanallardan dolayı
SOMADAKİ kardeslerımız ıcın tum turkıyenın bası saolsun. rabbim hastalara acil şifalar sehıt yakınlarına ve aılelerıne sabırlar versın...

-kapanan kanal sayısı 35
-videoyap botu
-kanalalr tek tek farklı ipler ve farklı telefonlardan
-eski kanallar ayakta
-bugun ıkındı ıtıbarıyle unlem gec 2 ye aldıgım kanallar hep gitti

benim aynı gmaile bağlı 6 tane alt kanalım vardı 5'i kapandı bir tanesi hala duruyor ve bu duran kanalı bottan otomatik kontrole almamıştım (burdaki kanallar en fazla 20 günlük kanallar ve bottan da bilgisayarımdan da giriyordum bu kanallara)
ama şöyle bişey daha var
2aydır botta otomatik kontrole bağlı olan kanallarım hala ayakta ama bu kanallara en az bir aydır bilgisayarımdan girmiyorum.

Karşılaştıracağın şeyleri iyi seç dostum!

Kötü niyetle yazmadım be kardeşim, sonuçta bu işi ciddi geçim kaynağı olarak yapanlar var karşılaştırma yapmadım yanlış anlaşılmasın o yasın yerini tutabilecek şey değil bu tartışmayalım ;)

İnanan falan çıkar, alttaki şeyler kolpadır, biraz gülümsetmek için sizleri yazılmıştır :D

[MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] 'den mail alıp YTVDS'ten ( [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] ) VDS alıp YtParaVUP BETA sürümünü kullanarak video atarsanız ve içindeki videolara [MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] 'ten alabileceğiniz krediler ile u2bviews izlenimi gönderirseniz. Kullanıcı adı ve şifrenizi [MENTION=1523]mNote[/MENTION] 'a gönderip Adsense'nizi benim üzerime bağlarsanız kanallarınız asla kapanmaz :D

İnanan falan çıkar, üstteki şeyler kolpadır, biraz gülümsetmek için sizleri yazılmıştır :D

insanın işsiz olması büyük ders dostum geçmiş olsun :D

Bottan kanal kontrolünü kaldıralımmı arkadaşlar nabalım ne diyorsunuz ??

Bazen en iyi yöntem en ilkel en basit yöntemdir yine Server ve Vds li günler yakın bu gidişle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri