Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kötü niyetle yazmadım be kardeşim, sonuçta bu işi ciddi geçim kaynağı olarak yapanlar var karşılaştırma yapmadım yanlış anlaşılmasın o yasın yerini tutabilecek şey değil bu tartışmayalım![]()
İnanan falan çıkar, alttaki şeyler kolpadır, biraz gülümsetmek için sizleri yazılmıştır
[MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] 'den mail alıp YTVDS'ten ( [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] ) VDS alıp YtParaVUP BETA sürümünü kullanarak video atarsanız ve içindeki videolara [MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] 'ten alabileceğiniz krediler ile u2bviews izlenimi gönderirseniz. Kullanıcı adı ve şifrenizi [MENTION=1523]mNote[/MENTION] 'a gönderip Adsense'nizi benim üzerime bağlarsanız kanallarınız asla kapanmaz
İnanan falan çıkar, üstteki şeyler kolpadır, biraz gülümsetmek için sizleri yazılmıştır![]()
evet öyle göründüğüne dair ss atar mısın @daralll
@darallll sizin yorumunuzu göremedim hocam siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya çok haklısın hemen nazar değer. Ya editlesem mi ne yapsamSen buraya bu yorumu yazdın ya hocam sabaha cıkmaz senınkılerde(inş olmazda)
Bilemiycem artıkYa çok haklısın hemen nazar değer. Ya editlesem mi ne yapsam))
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.