15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
"Sınırlama olmaksızın "robotlar", "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" da dahil olmak üzere, Hizmete, YouTube sunucularına belirli bir zaman diliminde.....''

Şimdi şunu diyim düz bir işlenir yaptın mı ben kendimden biliyorum elle mozaik yaptım için ard arda elle mozaik yaptıkdan sonra 30-40 video sonra 2-3 saat izin vermez kırmızı bi yazı geçersiz istek malesef gibi.. Bot hepsini direk yaptığı için bence aşırı istek doğrultusunda youtube bunu farketti ve bu ünlem geç 2 sistemi sınırları çok fazlasıyla zorladı ? ben böyle düşünüyorum ve bu adamlarda buna karşı en büyük vurgunu yaptı.

Ben bunu 2 gündür söylüyorum. :) Hatta 1.5 ay önce mozaik yönteminde dahi botlara gelecekse kişi başı günlük en fazla 50 60 vidyoya ünlem geçmesi için hak tanınsın tarzında bir öneri sunmuştum. Ama dün öyle bir yüklenme oldu ki botta bir ara kanal çek dediğimizde dahi yanıt vermedi. Milyonlarca vidyo yüklendi, milyonlarca vidyo düzenleme emri verildi, olacak şey değil. Tabi ki de youtube fark etti. :)

özet olarak bot devri kapandı sanırım...

Arkadaşlar bu kapanmalar tek neden yüzünden değil, bir çok sebep var kanallarımızın kapanmasında yani bizim bugüne kadar yaptığımız tüm(tüme yakın) spamdan kurtulma yolları youtube tarafından çözülmüştür , bu forumda %95 spam çalışan var %90 ın kanalları kapandı ve bu %90 da eski kanallarından bazıları duruyor demekki spam işini öğrenememişiz , bir şey daha söyleyeyim lütfen şu forumda yazılan çizilen yol gösteren konuları daha iyi takip edin altından birşeyler çıkıyor hep başkasının kategorsini çöp eden bir sürü hain var forumda sizde konunun açık seçik anlatıldığına aldanarak helal olsun adam kendi kategorisini paylaşmış diyorsunuz yapmayın şunu da başkasının işine göz dikmeden kendi spam yolunuzu bulun bir de çok güzel bir özlü söz vardır, --- NEREDE ÇOKLUK ORDA B..KLUK --- iyi forumlar.. :cool:

Arkadaşlar bu kapanmalar tek neden yüzünden değil, bir çok sebep var kanallarımızın kapanmasında yani bizim bugüne kadar yaptığımız tüm(tüme yakın) spamdan kurtulma yolları youtube tarafından çözülmüştür , bu forumda %95 spam çalışan var %90 ın kanalları kapandı ve bu %90 da eski kanallarından bazıları duruyor demekki spam işini öğrenememişiz , bir şey daha söyleyeyim lütfen şu forumda yazılan çizilen yol gösteren konuları daha iyi takip edin altından birşeyler çıkıyor hep başkasının kategorsini çöp eden bir sürü hain var forumda sizde konunun açık seçik anlatıldığına aldanarak helal olsun adam kendi kategorisini paylaşmış diyorsunuz yapmayın şunu da başkasının işine göz dikmeden kendi spam yolunuzu bulun bir de çok güzel bir özlü söz vardır, --- NEREDE ÇOKLUK ORDA B..KLUK --- iyi forumlar.. :cool:
Yemin ediyorum sesli güldüm :) Ulan para kazandıran 2 kanalım kapanmış. Buna rağmen güldürdünya sağolvarol :)

Gmail + 15 dk onaylı
Videoyap kullanıyorum
Kanal 3 günlüktü
dünya engeli eşleşen yoktu
spam kanal
200 video çekilip toplu olarak para kazanma açıldı 100 video $ yandı. ( ünlem geç sistemleri kullanılmadan.)
KAPANDI

videoyap ta ünlem geçme yada mozaik yokdu sonradan oldu çok kısa bir zaman diliminde oldu bence botların ip adreslerine bağlı bir durum , neden derseniz bota baglı ama ünlem geç yapılmayan kanallarda kapandı demekki ipler kara listede, belikide devamlı forumda da konu açılıyor günlük 20 kanal açtım 15 kanal açtım vs diyerek bundan da sebeb olma ihtimali yüksek , sizde olsanı müessesenize zarar veren iş ,işçi ortak, vs onları ordan uzak tutarsınız iyi bir kıyım oldu bence yarından sonra azalır ama bitmez. hakkımızda hayırlısı olsun inş.

2 milyon görüntüleme almis film kanalim vardi
kendi elimle actigim
oda durduk yere silindi
sagolun arkadaslar kanali bota bagliya bagliya kanali kapattirdiniz tbrk ediyorum sizleri.

kendi elimle actigim
oda durduk yere silindi
sagolun arkadaslar kanali bota bagliya bagliya kanali kapattirdiniz tbrk ediyorum sizleri.

Böyle imalı konuşman bir şeyi değiştirmez. Yüzlerce binlerce kanal kapanmışken senin 2 milyonluk izlenim almış film kanalı emin ol kimsenin umurunda değil. :)

kendi elimle actigim
oda durduk yere silindi

Hocam iki gün önce siz uyarmıştınız galiba örümcek sayısı 10 kat arttı diye

10 adet kanalım kapandı hayırlı olsun :D

GÜnahını almım ama videoyap patlattı gibi kanalları .

Ünlemgeç2 yüzünden oldu

Bu arada bot bot deyip durmayalım. Gördüğüm kadarıyla tek sorumlu bot videoyap botu. Diğer botlardan mağdur olan yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri