15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Böyle imalı konuşman bir şeyi değiştirmez. Yüzlerce binlerce kanal kapanmışken senin 2 milyonluk izlenim almış film kanalı emin ol kimsenin umurunda değil. :)

imaliyi filan bilmemde sizin spam keyfiniz yüzüne biz neden zarar görmek zorundayiz ?

Cevap: 15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANEKT-

6 tane alt, 4 tane de ana kanal gümlemiş bugün.

4 ana kanal satın aldığım kanallardı. yeni bir tane ana kanal aktif ettim şimdi onu test edeceğim.

alt kanallar benim 5-6 gün arayla manuel olarak açtığım kanallardı.

23 kanal aynı adsense'e bağlıydı, 10 tanesi patladı.

@Web_Scripti Hocam ip leri belli aralıklarla degistirme gibi bir imkanınız var mı ?
Cünkü ben bakıyorum 2 ay önce video yükledigim ip ile bugün yükledigim ip aynı.
Önceden degisiyor demistiniz ama bu nasıl degisim pek cözemedim.

Vds + Bot ile acilan kanallarin kapanma sayisi 18 fakat 1 tanesi bile bana gelip de kanalim kapandi demedi. Eger herhangi bir musterimizde boyle bi sorun var ise bilmek isterim.

imaliyi filan bilmemde sizin spam keyfiniz yüzüne biz neden zarar görmek zorundayiz ?

Herkes gibi yüzlerce vidyo atan birisi değilim. En fazla 5 - 10 tane atıyordum son 3 aydır.

Dün ünlem geç sisteminden dolayı fazla abandıkları için böyle olduğu muhtemel.

Yinede diğer arkadaşları sizin yüzünden oldu diyerek suçlamaya gerek yok.

Herkes dersini almıştır ve bundan sonra daha tedbirli davranır.

bencede videoyap 19 kanal bağlıydı hepsi patladı ismi lazım değil diğer botta 30 kanal halen sağlam yani eleştirmek yermek değil günlük 200 tl lik kanallar gidince insanın gayet canı sıkılıyor ben olayı çözdüm söleyim size başka bir kaç arkadaş ta olayı çözmüş bence bottaki ip ler neden macaristan iran görünüyor otomatikmen spama düşüyorsun belki Türkiye Türkiye gözükse bole durum yaşanmıcak çıkıp adam gibi itiraf etsin işin aslını ben buh bota çok güvendiğim için 6 aylık aldım güvenim tam ama son bir kaç gün bişeyler oldu desinki bunu bunu yaptık böyle böyle oldu ayda 75000 tl cebe atmak çok iyi neyse soruhn biran önce çözülsün botla ilgili baktımda bir mesajı bile yok lütfen bu kadar insan sizze güveniyor bu güvenleri boşa çıkarmayalım saygılar

Benim kanalım 4. senesinde. 424 videosu var ve 13 milyon izlenmede...Tek kanal tek adsense devam ediyorum.1 seneden fazladır adsensedeyim.Ne ünlem derdim ne de kapanma durumum oluyor...Üstelik hergünde izlenme oranları giderek artıyor.

bencede videoyap 19 kanal bağlıydı hepsi patladı ismi lazım değil diğer botta 30 kanal halen sağlam yani eleştirmek yermek değil günlük 200 tl lik kanallar gidince insanın gayet canı sıkılıyor ben olayı çözdüm söleyim size başka bir kaç arkadaş ta olayı çözmüş bence bottaki ip ler neden macaristan iran görünüyor otomatikmen spama düşüyorsun belki Türkiye Türkiye gözükse bole durum yaşanmıcak çıkıp adam gibi itiraf etsin işin aslını ben buh bota çok güvendiğim için 6 aylık aldım güvenim tam ama son bir kaç gün bişeyler oldu desinki bunu bunu yaptık böyle böyle oldu ayda 75000 tl cebe atmak çok iyi neyse soruhn biran önce çözülsün botla ilgili baktımda bir mesajı bile yok lütfen bu kadar insan sizze güveniyor bu güvenleri boşa çıkarmayalım saygılar

şaşırdım güzel bilgi yeni bi sunucu alacağından bahsetmişti.galiba bunun hüsranı

geçen ay yüzlerce kanalım kapandı ama yenilerini hazırladım mecburen.yani yapıcak başka bişey yok,gitti kanallar diye işi bırakacak degiliz :)

artık örümcek kullanmayalım =) suan videoyapla deniyorum hala 250 video attım kapandı 100 attım oda kapandı simdi 50 atıyorum bakalım ne olacak :)

Gecenin 3'ü oldu uyku tutmuyor arkadaş,bişede yapasım gelmiyor.Herkes benım gibi mi bu gece :D ?

Arkadaşlar suçu hep bota yüklüyoruz ama sizde de öyle mi bilmiyorum ama henüz kullanmadığım yedekteki boş kanallarım bile kapanmış. sizde de böyle değil mi durum :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri