Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herkes kendince bir yol yordam oturtur yine kendine güvendiği şekilde yoluna devam eder yine hep birlikte kazançlarımızı arttırırız değişikliklere uyum sağlayarak yola devam, herkese başarılar.
https://www.callromania.ro/akex,arkadaşlar telefon ile sabah yaptım kanal uçtu. telefonla onayı için yardımcı olacak varmı veya herhangibi popüler site çok eskiden pinger vardı bir geçen romanya ülkesine ait bi site idi bi yardımcı olun.
Varsa bir bakıver kardeşim.
Evet hocam veriyor.
[MENTION=1140]deliman[/MENTION] kullanım hakkında bilgi varmı.?
videoyap üyelerine gelsinkanallarımın ismini unuttum kaderimdir dedim üzülmedimki
![]()
kardeş millet yatmış yada sinirden bayılmış alayı baksana kimseden ses gelmiyoVideoyap botla atıp kontrol ettiğim yeni kanal 1 saat dayanmadı uçtu ama vds ile yüklediğim dünkü kanal duruyor...
Fremake Down Yandex UP![]()
hocam freemake için karşı kanalın tüm videolarını nasıl url leri alıcaz topluca
kanalın adresini yazın, kendisi topluyor![]()
böylece anlamış olduk bütün forum videoyap kullanıyo ama ne yalan diyim müthiş stabil bir bot
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.