15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Biraz yoğun geçtiği için günlerim pek video atamadım. en son 16 mayısta videoyapla 10 a yakın video atmışım. Videoyap botu kullanıyorum uzun zamandır. 2 farklı adense var. Dün arkadaşım aradı ve 50 ye yakın kanalı gitmiş videoyap botu ile kanal kopyalıyormuş 2 tane..

Korkuyla kanallarıma baktım hepsi sağlam maşallah!
Neler yapıyorum uzun zamandır.

1- Milletin tersine kanallarımın tamamı alt kanal.
2- Toplamda 10+10 ayrı adenselerde 20 kanalım var.
3- Telefon onaylı sadece 4 tane gerisi onaysız.
4- Ünleme düşme ihtimali düşük yeni veya dikkat çekebilecek videoları bulup videoyapla yüklüyorum. yani seçiyorum resmen. Kavgalı cinsellik içeren videlolar atmıyorum.
5- Kanallara aralıklı aralıklı 3-5 er tane atıyorum videoları. bir kanala günlük 10 videoyu bile geçmiyorum.
6- videoyap oto kontrolleri hiç açmıyorum ve para kazanmaları kendim aktif ediyorum.
7- Kanalların bir kaç tanesinde 200 ve 500 üzeri video var. gerisi 100-150 geçmemeye dikkat ediyorum. İzlenmiyorsa siliyorum kalabalık = problem

Sonuç: Şükür ki 2 aydır böyle yavaş ama emin adımlarla ilerleyip hiç bir kanalı kapattırmadım ve bir kaç telif hariç hiç bir sorun yaşamadım. Önceleri az şimdi ise normal kazanca ulaşmaya başladı.

Bir çok arkadaşımız bottan kaynaklı demiş. Bence bottan değil abanmaktan kaynaklı. azar azar atın videoları,kaliteli video seçmeye çalışın her bulduğunuzu kanala doldurmayın. bir konu üzerine yogunlaşabiliyorsanız o konuda kanal açın..

Az da olsa emek sarfetmeden ordan burdan kopyala kanalı doldur işine youtube savaş açtı anlaşılan. Bunları okuduktan sonra kanala bir şey atmaya da korktum resmen.. Ayrı bir gmail ve hesap açıp videoyapla 10 ar 15 er video atıp önümüzdeki günlerde durumu değerlendirip eğer botun yükledikleri sorun yaratıyorsa gerçekten bot işini bırakmak gerekecek..

Hepimiz hakkında hayırlısı! Tekrar söylüyorum,kanallara abanmayın arkadaşlar az ve aralıklı az ve öz yükleme yapmaya çalışın. Aç gözlü davranmaya devam edilirse o kişiler yüzünden botla en ufak yüklemeler patlamaya başlıyacak!

2 gün önce açtigim özgün kanal bile uçmuş videolari kendim çekiyordum

Otomatik kontrolü kapatın arkadaşlar.

Dün akşamüstü 6 gbi bi kanal yaptım içine 50 video attım telif geçme 2 ile hepsini işledim fakat oto kontrole bağlamadım para kazanmalarıda elle kendim açtım.videolar saatlik uzun videoydu bu saate kadar sorun yok bakalım sonucu yazarım

YouTube Türkiye'de Açılana Kadar Bu Şekilde Devam Edecek Bu Kapatılmalar vs. :(

Ya benim kanallarında hepsi uçtu.Tamamı partnerliğe bağlıydı.Ödeme yapacaklarmı acaba?

benim bi tane kanalım kapanmıs , ondada geçen anlatılan ünlemi gecme taktigini yapmıstım.

nolur nolmaz diye videoyap ın olusturdugu api key uygulamasınıda sildim google hesabından.(baktım videoyap ın günde max 1000 istekte bulunma hakkı varmıs google hesabımıza,belki o miktarı aşanlarda kapanma olmustur)

bu ünlemi gecme taktiği paylaşıldıgı gün ,youtube a ' kopyası ' yazıp arattım son 1 saat fln hepsini.bakayım millet ne atıyo diye.(farklı kaydet deyince video baslıgının yanına kopyası yazıyor)

neyse uzun zamandır takip ettigim bi çizgi film kanalıda 2 gün önce acıktı.baktım o kanalda kapanmıs.sürekli kopyası yazıyordu videolarının yanında adamın.adam o sekilde yürüyordu .

benim fikrim forumu takip ediyorlar o yüzden oldu bu.o adamın kanalından yola cıkarak söylüyorum.rahat 4 aydır acıktı o kanal.ne zamanki taktik paylaşıldı ,belkide youtube calisanları benim gibi video basliginin yanında 'kopyası ' yazan kanalları arattı ve kapattı :)

videoyap ta bu ünlem gecme sistemini aktif etti,belkide o yüzden videoyapta hesabı olan arkadasların kanalı kapandı.birde bi kanal kapandıysa onunla aynı ip den olanlarda cogu zaman gidiyo.o yüzden insanlarda kafa karısıklıgı oluyo,bu kanalım tertemizdi diyor ama onunla aynı ip den bi kanal yuzunden o kanalda gidiyor.

benim bi tane kanalım kapanmıs , ondada geçen anlatılan ünlemi gecme taktigini yapmıstım.

nolur nolmaz diye videoyap ın olusturdugu api key uygulamasınıda sildim google hesabından.(baktım videoyap ın günde max 1000 istekte bulunma hakkı varmıs google hesabımıza,belki o miktarı aşanlarda kapanma olmustur)

bu ünlemi gecme taktiği paylaşıldıgı gün ,youtube a ' kopyası ' yazıp arattım son 1 saat fln hepsini.bakayım millet ne atıyo diye.(farklı kaydet deyince video baslıgının yanına kopyası yazıyor)

neyse uzun zamandır takip ettigim bi çizgi film kanalıda 2 gün önce acıktı.baktım o kanalda kapanmıs.sürekli kopyası yazıyordu videolarının yanında adamın.adam o sekilde yürüyordu .

benim fikrim forumu takip ediyorlar o yüzden oldu bu.o adamın kanalından yola cıkarak söylüyorum.rahat 4 aydır acıktı o kanal.ne zamanki taktik paylaşıldı ,belkide youtube calisanları benim gibi video basliginin yanında 'kopyası ' yazan kanalları arattı ve kapattı :)
yok öyle takip edilme sorunu felan. benim sistemimde geçtiğimiz aylarda ekledim. Herkes geçebildiğini geçti, parasını kazandı toplu kapanmada yaşanmadı.

Youtubeda bir yıkım daha olduğu apaçık ortada. Benim toplamda 20'ye yakın kanalım var ve sadece 2 tanesi patlamış onlarda hiç özenmediğim kanallardı. Videolarımın hepsini el ile yüklüyorum ve ytkazan botunu sadece ünlem geçirme için kullanıyordum. Dünkü kazançım şimdiye kadar aldığım en büyük kazanç buda demekki bir çok kişi ağır bir darbe almış. Bundan sonra bu kadar büyük bir yıkım daha geleceğini sanmıyorum önümüzdeki 2-3 ay boyunca belliki bir temizlik yapıldı hatta bazılarının özgün kanalları bile gitmiş ne yazıkki :( Artık tedbirleri daha çok arttırmalıyız. Adsense sayısı çok olanlar bence artık tek pc den kontrol etmesin. VDS ler üzerinden kontrol etmek daha mantıklı gibi. Ve bir dipnot daha benim kanallarımın hepsi Adsense mailindeki kanallardı. Birçok kişi öyle yapma desede kolayıma geldiği için ve o hesaplarımın tarihi 2006-2007 lere kadar uzandığı için onları kullanıyordum ve halen sağlamlar. Bu kıyımdan sonra bir ders çıkarmak gerekiyor artık :(

Ben bu kanal kapanma olaylarının herzamanki nedenlerden dolayı olduğuna inanıyorum.(Sanal mailler,sunuculara bir anda çok video yüklemek,bot kullanmak vb. uygunsuz nedenler) Sadece bu kapatma olayında diğer kapatmalara göre fazladan enerji harcamışlar...Yani bence bu ankette bir sonuca ulaşmak çok zor suç bot sahiplerinde veya alınan maillerde veya vs. olamaz.

konunun açılışındaki yazıya göre sorun bottan kaynaklanıyor yanlış mıyım ? bunun için videoyap bi çözüm bulacak mı acaba yoksa işimiz yaş :(

Mailin 2. cümlesinde başka siteler için bot kullanabileceğimiz anlatılmak isteniyor sanırım.Bu arada aynı mail bana da geldi.

şuan videoyap botundan deneme yapıyorum.bir yandex ve bir gmail hesabına 20+ dk videolar ile.hiç bi ünlem geç kullanmadan normal sistem ile yüklüyorum.girişleri kontroll ettim Macaristan.bakalm sonucu bildirrim.

Ben bot kullanmiyorum cunku gecen hafta 4 kanalim direk kapandi dunde 1 aylik kanallar uctu simdi vdsye baktim vdsden actigim kanal kapnmis 2 yukleme yaptigim kanallar duruyor ilginc 3cx le actim hepsini

Arkadaşlar videoyap ile ünlem geç 2 kullanarak 3dk da videoları atsak ve para kazanmaları kendımız açsak oto kontrole almasak sorun olurmu ki ?

5 kanalimda kapandi 1i ozgun manuel guncelledigim kanalim vardi o bile kapandi 5 kanalda videoyap kullaniyordum sanirsam bundan sonra spam yapmak eskisi gibi kolay olmayacak.

2 aydır video atmadığım kanalım ve birde avo part bağlı kanalım kapandı . ben bu youtbenın ta.........:mad::mad::mad:

botu kesinlikle suçlamıyorum ama sıkıntı botta. 15 e yakın kanalım vardı 12 tanesi videoyap a baglıydı 12 side kapandı. diğeri 3 ü sağlam(alt kanallarıyla birlikte).
sıkıntının 3cx falan oldugunu düşünmüyorum. yandex falanda değil. sıkıntı videoyap bottunda tabi bunlar kişisel gözlemlerim ve düşüncem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri