15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
şuan videoyap botundan deneme yapıyorum.bir yandex ve bir gmail hesabına 20+ dk videolar ile.hiç bi ünlem geç kullanmadan normal sistem ile yüklüyorum.girişleri kontroll ettim Macaristan.bakalm sonucu bildirrim.

An itibari ile yükleme yapılırken yandex kapandı.şimdi gmail'i bekliyorum.

botu kesinlikle suçlamıyorum ama sıkıntı botta. 15 e yakın kanalım vardı 12 tanesi videoyap a baglıydı 12 side kapandı. diğeri 3 ü sağlam(alt kanallarıyla birlikte).
sıkıntının 3cx falan oldugunu düşünmüyorum. yandex falanda değil. sıkıntı videoyap bottunda tabi bunlar kişisel gözlemlerim ve düşüncem
hocam bu bu nasıl bir cümledir nasıl bir kurgudur 6 keredir okuyorum bişe anlayamadım.

arkadaşlar hala fark edemediniz deme kanallar spamdan gidiyor bot ip ile yükleme yapılınca yt botları devreye girip kanallardaki videoları kontrol ederek flag bölümünden spam atıyorlar videolarınıza bakın en az 1 kere izlenmiş oluyor çoğu izlenim almayanların sebebide kanalın artık kapanmış olmasından kaynaklanan index sorunu video atın ve izlemeyin ama video yoneticisinden bakın 20 dakka içerisinden %80 1 kere izlenim alıyorlar.

arkadaşlar hala fark edemediniz deme kanallar spamdan gidiyor bot ip ile yükleme yapılınca yt botları devreye girip kanallardaki videoları kontrol ederek flag bölümünden spam atıyorlar videolarınıza bakın en az 1 kere izlenmiş oluyor çoğu izlenim almayanların sebebide kanalın artık kapanmış olmasından kaynaklanan index sorunu video atın ve izlemeyin ama video yoneticisinden bakın 20 dakka içerisinden %80 1 kere izlenim alıyorlar.

hocam evet dediğin mantıklı. Özelde olduğu halde videoların bazen izlenim aldığını gördüm...:cool:

botu kesinlikle suçlamıyorum ama sıkıntı botta. 15 e yakın kanalım vardı 12 tanesi videoyap a baglıydı 12 side kapandı. diğeri 3 ü sağlam(alt kanallarıyla birlikte).
sıkıntının 3cx falan oldugunu düşünmüyorum. yandex falanda değil. sıkıntı videoyap bottunda tabi bunlar kişisel gözlemlerim ve düşüncem
allahtan suçlamamışsınız ;)

mesela şu anda bir kanal takip ediyorum çizgifilim atıyor kanalı yazmak istemiyorum çizgifilim kanalı kanalın adı isim üzerine açılmış adının baş harfi A soy adının baş harfi M forumda olduguna eminim 1 dakka ara ile bottan video atıyor bende izlemeden bakıyorum aradan 2 dakka geçmeden 1 izlenim alıyor aslında index alması bile 10 dakka sürer

Arkadaşlar 3cx ile ilgisi yok. sadece videoyaptaki kanallarım patlamış. 40 tane. artık elle yüklerim.

An itibari ile yükleme yapılırken yandex kapandı.şimdi gmail'i bekliyorum.

kardeşim benim hdd id blocklandığı için ne yaparsan yap kapanacak kanalların hdd id change et daha sonra açtığın zaman böyle sorun yaşamayacaksın :D

Cevap: 15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANEKT-

17.05.2014 - Ünlem Geç 2 İptal Edildi
2 gün önce yoğun istekleriniz üzerine Ünlem Geç 2 özelliğini eklemiştik. Bu işlem youtube.com'un 2 gündür ziyaretçi sayılarının düşmesine, makinalarının yetişememesine sebep oldu. Dün bu yöntemi 20-30'dan fazla videosunda uygulayan kanalları tespit etti ve kapattı. Bu kapanan kanallarla birlikte bazen aynı adsenseye bağlı diğer uygulamayan kanallarıda kapattı. Ünlem geç 2 özelliğiyle 20-30'dan az video yükleyen kanallarda bir sıkıntı gözlemlenmemiştir. Fakat biz bu özelliği şuanda bu şekilde açmayı uygun görmüyoruz. Ünlem geç 2 özelliğini kullanan mevcut kanallar sistemde otomatik ünlem geç 1'e dönüştürülmüştür.

Videoyap:

2 gün önce yoğun istekleriniz üzerine Ünlem Geç 2 özelliğini eklemiştik. Bu işlem youtube.com'un 2 gündür ziyaretçi sayılarının düşmesine, makinalarının yetişememesine sebep oldu. Dün bu yöntemi 20-30'dan fazla videosunda uygulayan kanalları tespit etti ve kapattı. Bu kapanan kanallarla birlikte bazen aynı adsenseye bağlı diğer uygulamayan kanallarıda kapattı. Ünlem geç 2 özelliğiyle 20-30'dan az video yükleyen kanallarda bir sıkıntı gözlemlenmemiştir. Fakat biz bu özelliği şuanda bu şekilde açmayı uygun görmüyoruz. Ünlem geç 2 özelliğini kullanan mevcut kanallar sistemde otomatik ünlem geç 1'e dönüştürülmüştür.

kardeşim benim hdd id blocklandığı için ne yaparsan yap kapanacak kanalların hdd id change et daha sonra açtığın zaman böyle sorun yaşamayacaksın :D

hdd id ve mac adress i bir gün önce değiştim dostm.alaksı yok.diğer hesaplarıma da giriş çıkış yapıyorum bir sıkntı yok.sadece kanalı bota ekleyip video atmaya basladıqın anda kapanıyor.

şuan videoyap botundan deneme yapıyorum.bir yandex ve bir gmail hesabına 20+ dk videolar ile.hiç bi ünlem geç kullanmadan normal sistem ile yüklüyorum.girişleri kontroll ettim Macaristan.bakalm sonucu bildirrim.

evet arkadaslar testler bitti.kanalların ikisi de daha yükleme esnasında kapandı.

yükleme videoyap botuyla yapıldı.normal sistem ünlem geç 1 yada 2 hiç biri kullanılmadı

telefon doğrulamaları 3cx idi

Şu yüzden bu yüzden diye bir eleştiri yapamayacağım.çünkü alternatif bir sistem deneme şansım yok şuan

elinde vds olan arkadaslar da bir yandex bir gmail e aynı tarzdan 300 400 video atarak deneme yaparlarsa daha sağlıkla sonuçlar elde edebiliriz.

hdd id ve mac adress i bir gün önce değiştim dostm.alaksı yok.diğer hesaplarıma da giriş çıkış yapıyorum bir sıkntı yok.sadece kanalı bota ekleyip video atmaya basladıqın anda kapanıyor.

botun iplerinin tam değişmesini bekle.

evet arkadaslar testler bitti.kanalların ikisi de daha yükleme esnasında kapandı.

yükleme videoyap botuyla yapıldı.normal sistem ünlem geç 1 yada 2 hiç biri kullanılmadı

telefon doğrulamaları 3cx idi

Şu yüzden bu yüzden diye bir eleştiri yapamayacağım.çünkü alternatif bir sistem deneme şansım yok şuan

elinde vds olan arkadaslar da bir yandex bir gmail e aynı tarzdan 300 400 video atarak deneme yaparlarsa daha sağlıkla sonuçlar elde edebiliriz.

bu zamanda 300 videoluk kanalın ayakta kalması zor denemeleri en fazla 50 video ile yapmalısınız

az sonra 20 kanal açıcam her birini 1k video atıcam eskiden sorun olmuyordu bakalım şimdi nolcak

bundan sonra 75 tl aylık verip en kral vds ile çalışıcam bugün bu botta yarın başka botta riskini göze alamam günde 1 kanal açsam kanala 200 video yerleştrebilirsem zaten 3 ay içinde günlük rahat 400 tl alır insan bizim tembelliğimizden oldu bu olaylar ünlem belasıda gelince iyice sapıttık ayda1 farkılı ip ve vds en güzeli hemde tr lokasyonlu fazla sıkıntı olmassak yt ye oda bizi araştırmaz en güzeli benim kanaatim bu.

Videoyap:

peki bizim kapanan kanallar nolacak . 4 kanal ve 1 partner kanalım kapandı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri