15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Hissi kablel vuku diyorsunuz yani? :)

Kaynak nerede var ?
biz neden etkilenmedik?

Her söylenene inanır mısnız? azcık araştırın, ağızdan çıkacak, klavyenin basacağı her tuşa inanmayın.

Kaynak varmı bilmiyorum fakat bunu bende hissettim hocam kanallarımın izlenmesi ve aboneleri 2-3 gündür güncellenmiyordu.Kaynağını siz benden daha iyi bilirsiniz elbet vardır biyerlerde açıklamaları raporları istatistikleri ben sadece söyleneni gösteriyorum aksini söylüyorsanız siz ispatlayın kapanmadığını :rolleyes:

Kaynak varmı bilmiyorum fakat bunu bende hissettim hocam kanallarımın izlenmesi ve aboneleri 2-3 gündür güncellenmiyordu.Kaynağını siz benden daha iyi bilirsiniz elbet vardır biyerlerde açıklamaları raporları istatistikleri ben sadece söyleneni gösteriyorum aksini söylüyorsanız siz ispatlayın kapanmadığını :rolleyes:

Nisan 29 ile Mayis 12 arasinda Youtube'un izlenim vs gibi seylerin kayitlarini duzenli olarak yansitmadigini Analytics ekraninda gorebilirsiniz. Ayrica abone guncellemeleri ile sunucularin alakasi oldugunu dusunmuyorum :)

Valla bisey ispatlamak zorunda olan biz degiliz acikcasi. Ne yalan soyleyeyim, boyle bisey oldugunu bile ilk defa duydum..

kapandığının, kapanmadığının, var olduğunun, bunların bir açıklamasını biliyor musunuz? Açıkcası ben bilmiyorum. bilen varsa RESMİ kaynak belirtsin bilelim

bunlar kıyamet alametleri hadi gene açın günde 80 kanal atın tr inglizce japonca almanca fransızca videolar , ileride bugün olanlar mumla ararız , şimdi soran olursa bundan kötüsümü olur diye soru işareti olayının başladıgı zamanlarda ne sıkıntılar ve ne yöntemler yapmıştık, ozamanlar bu ünlem olayını ve toplu lokasyon olaylarını düşünseydik kıyamet alametleri derdik youtube için , şimdi gene sölüyorum kanallarımızı çok itinalı ve özenli seçelim bot var diye at geç yapmayalım , birgün değil hergün forumda ödemelerimizi konuşalım sıkıntılarımızı değil hepinizi çok seviyorum hepimiz ekmek kavgamızdayız işimizde ticaretimizdeyiz ama derlerya tabiri caize nasıl bulmak istiyorsan öğle bırak bu laf bu andan itibaren bizim için.

kapandığının, kapanmadığının, var olduğunun, bunların bir açıklamasını biliyor musunuz? Açıkcası ben bilmiyorum. bilen varsa RESMİ kaynak belirtsin bilelim
hocam bişe sorucam bukadar abonenize kullandıgınız toplam ip sayısı kaçtır , ve bunları bize belgelemeniz mümkünmüdür raporlama yada yazlı kağıt gibi bişe ile çünkü şu anda kullanılacak bot olarak sizinki kalıyor , yanlış anlamayın sadece acımız büyük kanal kapanmasından sonra gidişatın değişiceginden eminim benim içinde alternatif bir yol lazım.

hocam bişe sorucam bukadar abonenize kullandıgınız toplam ip sayısı kaçtır , ve bunları bize belgelemeniz mümkünmüdür raporlama yada yazlı kağıt gibi bişe ile çünkü şu anda kullanılacak bot olarak sizinki kalıyor , yanlış anlamayın sadece acımız büyük kanal kapanmasından sonra gidişatın değişiceginden eminim benim içinde alternatif bir yol lazım.

Geçmiş olsun... önceki botunuzdan bunu istediniz mi? ipleri sordunuz mu
ben öyle bir taahhütte bulunmadım. her kanala farklı ip demedim. Ortak iplerimiz var. oralardan yüklenmeler ve kontrol yapılı.r

Geçmiş olsun... önceki botunuzdan bunu istediniz mi? ipleri sordunuz mu
ben öyle bir taahhütte bulunmadım. her kanala farklı ip demedim. Ortak iplerimiz var. oralardan yüklenmeler ve kontrol yapılı.r
tşk ederim evet istedim sordum ayrı ipler kullanıldıgı söylendi farklı ip adresleri otomatik değiştigi söylendi ispat edilecek tekşeyse konularındaki yazdıkları , şimdi bunu ben sizden istiyorum öteki bottan değil size taşımak için yetrli güveni verebilirmisiniz biz sizden bu şekilde kapanma olmayacagına dahir bir talepde bulanabilirmiyiz, kanal sayım yüksek bir hayli 112 kanalım var buda 10 hesap almam gerektiğini gösterir ilerici çalışmalarım içinde tabi.

arkadaşlar kapanmalar devam ediyor mu sizde de? partnere bağlayım dedim 2 kanal uçmuş, 2 saat önce sağlamdı. kanallarınıza hiç girmeyin bugün.

arkadaslar birsey dikkatimi cekti bilmiyorum belki sadece bende böyledir yeni yukledigim videolarda goruntulenme sayisi hep 0 ya da 1 saatler gecmesine ragmen artis goremiyorum acaba sayaclarda mi sorun var yoksa kanalim kapanabilir mi?

bunlar kıyamet alametleri hadi gene açın günde 80 kanal atın tr inglizce japonca almanca fransızca videolar , ileride bugün olanlar mumla ararız , şimdi soran olursa bundan kötüsümü olur diye soru işareti olayının başladıgı zamanlarda ne sıkıntılar ve ne yöntemler yapmıştık, ozamanlar bu ünlem olayını ve toplu lokasyon olaylarını düşünseydik kıyamet alametleri derdik youtube için , şimdi gene sölüyorum kanallarımızı çok itinalı ve özenli seçelim bot var diye at geç yapmayalım , birgün değil hergün forumda ödemelerimizi konuşalım sıkıntılarımızı değil hepinizi çok seviyorum hepimiz ekmek kavgamızdayız işimizde ticaretimizdeyiz ama derlerya tabiri caize nasıl bulmak istiyorsan öğle bırak bu laf bu andan itibaren bizim için.

arkadaş doğru söylemiş. şu işi biraz da abartmadan yapalım. youtube belki ileride başka bir önleme başvuracak. belki de adsense kapatmaya kadar gidecek. dikkatli olmak lazım

kanalların kapanması hesapların telefon doğrulaması ile alakalı değil , benim çevremdeki insanların gerçek tel. numaraları ile açtığım hesaplarda gitti. manuel evden yüklediğim hesaplar duruyor. botun ilk zamanlarından yükleme yaparken ağırdan aldığım birkaç kanalımda duruyor ama 2 botumuda bir an evvel doldurayım diye yüklemesini sıkıştırdığım 40 küsur kanal gitti. tamamen botlara aşırı yüklenmeden kaynaklı,
mesela botla yükleme yaparken her video arasında dk farkı varmı yok, herkes bir an evvel yüklensin de para kazanayım düşüncesiyle (ki bende bu düşünceyle) botlara yüklenmesinden kaynaklanıyor.
herkese büyük geçmiş olsun.

Videoyap.com yetkilileri az önce bir duyuru yayınlamışlar. Duyuruya göre kapanmalar iki gün önce uygulanmaya başlayan "ünlem 2 geç" sistemi nedeniyle olmuş. Bu sistemi kaldırmışlar. Bu duyuruyu duymak beni sevindirdi. Kanallar kapanınca üzülmüştüm ancak duyuruyu görünce bot yetkililerinin sorunu çözmek için çaba içinde olduğunu görmek beni sevindirdi.

Aslında yt herkese bi limit vericek kanal başı 20 video kişi başı da 10 kanal olucak mesela 1 kanalın kapanınca 1 tane daha kanal ekleme fırsatın olucak böylelikle hem herkes eşit olucak ,hem yt bizle uğraşmayacak hem de daha fazla kazanma hırsımıza yenik düşmiyecez.

Bot vs. kullanmayın arkadaşlar. Eninde sonunda zararını görürsünüz. Sonuçta birçok kişiyle aynı ip aralığı üzerinden; benzer videoları; benzer başlık, etiket ve açıklama ile yüklüyorsunuz. (genel olarak) Böyle devam ederseniz belli zamanlarda kanallarınız buhar olur gider. Tavsiyem fazla ısrarcı olmayın bu hususda...

Youtube üzerinden adsense ile para kazanmaya çalışanların sayısı arttığından beri youtube mühendisleri artık eskisine nazaran daha sık algoritma güncellemeleri yapıyorlar. Artık eskisi gibi değil. Google, artan spama karşı daha ciddi önlemler alıyor.

Size tavsiyem vds ya da kendi pc kullanarak ve mümkün olduğunca özgün videolar oluşturup yükleyin. Uzun vadede kazançlı çıkacak siz olursunuz. Örneğin ben aşağı yukarı 1.5 yıldır youtubedan para kazanıyorum. ve Şimdiye kadar kapanan kanalım olmadı. (telif hakları nedeniyle kapanmalar hariç) Üstelik 40 a yakın kanalı 2 farklı vds üzerinden yönetiyorum. Sadece ufak tefek ünlem sorunları oluyor ama onlarıda aşıyoruz bir şekilde. :D

Takke dustu kel gorundu diye bir laf var.. Allah her yalani elbet bir gun ortaya cikariyor...

tşk ederim evet istedim sordum ayrı ipler kullanıldıgı söylendi farklı ip adresleri otomatik değiştigi söylendi ispat edilecek tekşeyse konularındaki yazdıkları , şimdi bunu ben sizden istiyorum öteki bottan değil size taşımak için yetrli güveni verebilirmisiniz biz sizden bu şekilde kapanma olmayacagına dahir bir talepde bulanabilirmiyiz, kanal sayım yüksek bir hayli 112 kanalım var buda 10 hesap almam gerektiğini gösterir ilerici çalışmalarım içinde tabi.

bol keseden sallayıp açıklamak zorunda değilim demem. Ortak iplerimiz mevcut bizim 70 tane. onlar aracılığı ile yükleme yaptırmakta ve kontrol yaptırtmaktayız.
bunlara Ek olarak Masaüstü kontrol botumuz ile sizin ip adresiniz aracılığı ile kontrol ettirebilirsiniz kanallarınız

Ben bu işi yaklaşık 1,5 Yıldır yapıyorum. Toplu kapanmalar yanlış hatırlamıyorsam geçen sene Mart ayında olmuştu, botlar yaygın değildi tabi 50 tane müşterim vardı sanırım. bot kullanan kullanmayan herkeslerin kanalı gitmişti. Onun dışında sistemimde toplu kanal kapanması yaşanmadı.

"Kanal kapanmaz" demem çünki yalan olur. Kapanmaması için her türlü önlemi aldım mı. Evet.Tedbir bizden takdir Allahtan :)

An itibari ile 6 KANALIM kapandı. HESABINIZ KALICI OLARAK DEVRE DIŞI BIRAKILMIŞTIR hatası geliyor.

* Videoları bot ile attım Kanallar 2 3 haftalıktı. bir kanalda en fazla 20 Video vardı.

* Videolarda ünlem geç özelliğini kullandım ama eski özellik yeni ekleneni hiç kullanmadım.

* Kanalları twilio ile onayladım. bikere 20 video atıp çıktım bidaha video atmadım fazlada giriş çıkış yapmadım.

SANIRIM SPAMIN SONU GELİYOR

Not: Benim kanallarım kapanmasa idi VİDEOYAP botundan dolayı olduğunu düşünüyodum. Ancak ben o botu kullanmadım o yüzden o bottan olduğunu düşünmüyorum youtube genel ve etkili bi güncelleme yapmış sanırım botla atılan videoları algılıyor

An itibari ile 6 KANALIM kapandı. HESABINIZ KALICI OLARAK DEVRE DIŞI BIRAKILMIŞTIR hatası geliyor.

* Videoları bot ile attım Kanallar 2 3 haftalıktı. bir kanalda en fazla 20 Video vardı.

* Videolarda ünlem geç özelliğini kullandım ama eski özellik yeni ekleneni hiç kullanmadım.

* Kanalları twilio ile onayladım. bikere 20 video atıp çıktım bidaha video atmadım fazlada giriş çıkış yapmadım.

SANIRIM SPAMIN SONU GELİYOR

Not: Benim kanallarım kapanmasa idi VİDEOYAP botundan dolayı olduğunu düşünüyodum. Ancak ben o botu kullanmadım o yüzden o bottan olduğunu düşünmüyorum youtube genel ve etkili bi güncelleme yapmış sanırım botla atılan videoları algılıyor
Siz neyle atmıştınız hocam korkudan video yükleyemez olduk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri