15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
botu sadece kontrol için kullanıyodum
1 kanala sadece bottan yükleme yaptım ve o kanal kapandı
diğer kanallarım duruyor
Umarım sorun olmaz ama artık bot kullanmayı düşünmüyorum

teste devam. botu kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum

ben ünlem geç 2 yi hiç kullanmadım zaten1 haftadırda kanal açmadım yada bota eklemedim benim kanallarımda gitti üstelik şimdi ne bağlasam gidiyor ne yapıcaz şaşdım kaldım gece kanal baglayan varmı kapanan falan.

Yani hangi botla hocam videoyap kullanmıyorum demişsinizde yukarda.

bunu bot sahibine haksızlık etmemek için açıklamıyorum hocam. ama kesinlikle herhangi bir bottan dolayı olduğunu düşünmüyorum. Youtube robot yüklemeyi çözdü ve artık engelledi olarak düşünüyorum testlerim sürüyor . yeni sağlam kanallar açtım botla atıcam eğer bunda da kapanırsa bot işi sıkıntı.. şuana kadar hiç toplu kazanma yaşamadım kullandıgım botla 15 mayıs sonrası yaşadım tek.

Ya bence hem 3cx den hem bottan hem farklı ıp lerden girmemiz çok gözüne battı ondan böyle farklı farklı hesaplar kapandı bundan sonra mesela temiz bi vds alsak gmaili ordan açsak yüklesek videoları pek sorun olmaz bide bütün kanallara aynı yerden giriş yapmak da etkiliyo olabilir en sağlamı videoyu yükle bir daha girme zaten dünya geneli gelse bile kanal mimleniyo silmezsek de aynı silsek de :D

Iyi gunler arkadaslar,

Sonuclarda VDS + Bot kullanan 37 kisinin kanallarinin kapandigi yaziyor. Youploader kullanimindan kaynakli herhangi bir kanal kapanmasi kesinlikle bulunmamaktadir.

Bilginize,

bunu bot sahibine haksızlık etmemek için açıklamıyorum hocam. ama kesinlikle herhangi bir bottan dolayı olduğunu düşünmüyorum. Youtube robot yüklemeyi çözdü ve artık engelledi olarak düşünüyorum testlerim sürüyor . yeni sağlam kanallar açtım botla atıcam eğer bunda da kapanırsa bot işi sıkıntı.. şuana kadar hiç toplu kazanma yaşamadım kullandıgım botla 15 mayıs sonrası yaşadım tek.

Anladım hocam inşallah ilk ve son olur...

dostum gece 2 de kanalı bagladım sabah 9 da kanal kapanmış bir çok kez bunu yaptım hemde 200 video atıyodu 6 dakka ara ile sıkıntısız videolar dı devamlı üstünde çalışdıgım halada kazandıgım videolar , ve bu kanala 14 saat once 27 video attım manuel sıkıntım yokdu ama botta kanal gitti şimdi baktım video yukleme bolumune botun 67 video kalmış buda demekki bir takip var denetleme var.

Anladım hocam inşallah ilk ve son olur...

inşallah hocam..

dostum gece 2 de kanalı bagladım sabah 9 da kanal kapanmış bir çok kez bunu yaptım hemde 200 video atıyodu 6 dakka ara ile sıkıntısız videolar dı devamlı üstünde çalışdıgım halada kazandıgım videolar , ve bu kanala 14 saat once 27 video attım manuel sıkıntım yokdu ama botta kanal gitti şimdi baktım video yukleme bolumune botun 67 video kalmış buda demekki bir takip var denetleme var.

aynen bi takip sistemi var gibi geliyo banada..

dün öğlen 2 kanala videoyaptan video yüklüyorum otomotik kontroller açık biri partner diğeri yeni kanal boşta.
şu ana kadar sorun yok. videolar ytden alınıyor.

dünden beri videoyap üzerinden elimle tek tek yüklediğim 30 videolu kanal sağlam hala.. adsense bağlı..

Beyler herkes yeni açtığı kanalların durumunu yazarsa sevinirim 100 mail aldım adama akıllı başlayacam ama durum ne şu an için heralde normal insan gücü ile yüklüyor gibi göstermemiz lazım :cool: http://goo.gl/2j2EuP

Beyler herkes yeni açtığı kanalların durumunu yazarsa sevinirim 100 mail aldım adama akıllı başlayacam ama durum ne şu an için heralde normal insan gücü ile yüklüyor gibi göstermemiz lazım :cool: http://goo.gl/2j2EuP

3 5 video attıgım kanalı test ediyorum suan.35 40 saattir ayakta kanal.
Birsey cıkmadı ama önemli olan 20 30 video attıgımda ne olacak.Bunu test ediyorum smdi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri