Arkadaşlar sonunda bitti gözlemlerimi söylemek istiyorum.
Toplamda 3 kanal açtım.15 Adet video seçtim hepsi +5 dakika uzunlukta kısa film vs.
@
Rigobert @
Web_Scripti
Arkadaşlar kimsenin emeği ile oynamada gözüm yok lütfen konuyu okurken yanlış anlaşılma olmasın.Hem ünlem gözlemi yaptım hem işleniyor gözlemi.
Öncelikle YTKazan ile tertemiz kanala 15 adet ortalama 5 dakika üzeri video attım.Birşey dikkatimi çekti şansmıdır bilemem ama videolar hemen işlendi.
Sonuç;15 Video 8 Ünlem.
Aynı kanaldaki videoları videoyap botu ile aynı çektim özgünleştirme vs kullanmadım.
13 Video 10 ünlem.2 Video indexe düşmediği için çekmedi bende bekleyemedim zaman az diye.
Ve son olarak manuel olarak tek tek videoları indirdim (İDMAN) kanala attım en çok şaşırdığım olay burada gerçekleşti.+5 Dakika videolar 8 video 7 ÜNLEM ! Evet gerçekten şaşırdığım bir sonuç.Şunu anladımki bot ile vds arasında pek fark yok gibi. (İşleniyor çok uzun sürdü)
Şimdi sırada kanalları gözlemekte. @
Web_Scripti hocama pm atacağım kanal listesini aynı şekilde @
Rigobert sizede atıyorum hocam.
Videolar ortalama 1-2 yıllık kısa filmler.Bir iki parça anime.
Uzun videolar.
Ünlem geç sistemi kesinlikle yapmadım aldığım gibi attım.
Peki bu testi neden yaptım ? Bildiğimiz gibi 15 Mayıs günü çok büyük bir kapanma söz konusu oldu büyük paralar kaybettik.Gerek partner gerek adsense büyük kayıplarımız oldu.Peki bunun sorunu videoyap botundamı yoksa youtubenin bize verdiği bir uyarımı ?
Ortalama 6 ay boyunca videoyap kullanıyorum.Kesinlikle kötüleme adına dair bir şey yapmam 6 aydır kullandığım botu kötüleyecek değilim.Aynı şekilde YTKazan botu ile pek fark göremedim.Ana sistemler iki bottada var.Konumuza dönelim;
2-3 Gün boyunca kanalları takip edeceğim duruma bakacağım gelip burada deneyimlerimi paylaşacağım.
Şimdilik herkese iyi akşamlar arkadaşlar.
(Kanalların linklerini kesinlikle kimse ile paylaşmayacağım lütfen pm atıp sormayınız.Başıma gelecekleri bildiğim için.(Sadece 2 bot sahibine pm olarak atacağım)
@
Web_Scripti hocam pm atamıyorum size dilerseniz bot üzerindende kanalı atabilirim.