15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar benim dün kapanan/askıya alınan kanalıma bot tarafından yeni videolar yükleniyor ve abone sayısı artmış.

Sizdede durum bu şekilde mi ?Yoksa kanalı youtubeda hiç göremiyormusunuz?

bende kapanan kanallar komple kapandı sizde yalnızca kanala giriş engellenmiş zannedersem
bizde niye durum farklı anlamadım

Arkadaşlar sonunda bitti gözlemlerimi söylemek istiyorum.

Toplamda 3 kanal açtım.15 Adet video seçtim hepsi +5 dakika uzunlukta kısa film vs.
[MENTION=705]Rigobert[/MENTION] [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Arkadaşlar kimsenin emeği ile oynamada gözüm yok lütfen konuyu okurken yanlış anlaşılma olmasın.Hem ünlem gözlemi yaptım hem işleniyor gözlemi.

Öncelikle YTKazan ile tertemiz kanala 15 adet ortalama 5 dakika üzeri video attım.Birşey dikkatimi çekti şansmıdır bilemem ama videolar hemen işlendi.
Sonuç;15 Video 8 Ünlem.

Aynı kanaldaki videoları videoyap botu ile aynı çektim özgünleştirme vs kullanmadım.

13 Video 10 ünlem.2 Video indexe düşmediği için çekmedi bende bekleyemedim zaman az diye.

Ve son olarak manuel olarak tek tek videoları indirdim (İDMAN) kanala attım en çok şaşırdığım olay burada gerçekleşti.+5 Dakika videolar 8 video 7 ÜNLEM ! Evet gerçekten şaşırdığım bir sonuç.Şunu anladımki bot ile vds arasında pek fark yok gibi. (İşleniyor çok uzun sürdü)

Şimdi sırada kanalları gözlemekte. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocama pm atacağım kanal listesini aynı şekilde [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] sizede atıyorum hocam.

Videolar ortalama 1-2 yıllık kısa filmler.Bir iki parça anime.
Uzun videolar.
Ünlem geç sistemi kesinlikle yapmadım aldığım gibi attım.

Peki bu testi neden yaptım ? Bildiğimiz gibi 15 Mayıs günü çok büyük bir kapanma söz konusu oldu büyük paralar kaybettik.Gerek partner gerek adsense büyük kayıplarımız oldu.Peki bunun sorunu videoyap botundamı yoksa youtubenin bize verdiği bir uyarımı ?

Ortalama 6 ay boyunca videoyap kullanıyorum.Kesinlikle kötüleme adına dair bir şey yapmam 6 aydır kullandığım botu kötüleyecek değilim.Aynı şekilde YTKazan botu ile pek fark göremedim.Ana sistemler iki bottada var.Konumuza dönelim;

2-3 Gün boyunca kanalları takip edeceğim duruma bakacağım gelip burada deneyimlerimi paylaşacağım.

Şimdilik herkese iyi akşamlar arkadaşlar.

(Kanalların linklerini kesinlikle kimse ile paylaşmayacağım lütfen pm atıp sormayınız.Başıma gelecekleri bildiğim için.(Sadece 2 bot sahibine pm olarak atacağım)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam pm atamıyorum size dilerseniz bot üzerindende kanalı atabilirim.

Yaptığın işlemler için teşekkürler hocam. Pm kutusunu malesef kullanmıyorum. Eğer müsaitseniz destekden atarsanız sevinirim. 3 farklı sıfır kanala aynı videolar atılsa ve aynı yerden yine ünlem oranı farklı oluyor. Vds de şanssızlık olmuş. Büyük kapanmadan sonra youtube toplu kapatma yapmadı. Kişiye özel kapatmalar öncesindeki gibi devam ediyor. Ben bir hata yaptım ünlem geç 2 yi yazdım. Binlerce üyemin bu ayki kazançları uçtu. Allah tekrarını yaşatmasın. Ben önlemlerimi aldım, gerisi sadece Allahın rızasıyla okursa olur.

Teşekkür ederim.kanal bilgilerini aldım takip için ufak bir kod bile yazdım. Kanal adreslerini belirtmiyoruz ama yinede insanlar takip edebilsin değil mi. kanalların kapanıp kapanmadı mı BURADAN görebilirsiniz.

ytkazan, youtubeden indirilen videolardan youtube imzasını sildirdiği (Youtube imzası ne arkadaş, yalan söyleme diyenler varsa tıklasın) için youtubeda daha fazla $ yaktırabilabilmekte. ! olan videoların ise defalarca atıldığı için sistemimizin imzayı silmesi fayda sağlamamış sanırım. Sistemimiz kapanmalardan nasiplenmemiştir ve youtube kaynaklı kapanma olmadığı yönünde düşünüyorum.

2 gün önce actıgım kanallar kapandı dün actıgım kanallar sağlam sadece :(

Arkadaşlar sonunda bitti gözlemlerimi söylemek istiyorum.

Toplamda 3 kanal açtım.15 Adet video seçtim hepsi +5 dakika uzunlukta kısa film vs.
@Rigobert @Web_Scripti

Arkadaşlar kimsenin emeği ile oynamada gözüm yok lütfen konuyu okurken yanlış anlaşılma olmasın.Hem ünlem gözlemi yaptım hem işleniyor gözlemi.

Öncelikle YTKazan ile tertemiz kanala 15 adet ortalama 5 dakika üzeri video attım.Birşey dikkatimi çekti şansmıdır bilemem ama videolar hemen işlendi.
Sonuç;15 Video 8 Ünlem.

Aynı kanaldaki videoları videoyap botu ile aynı çektim özgünleştirme vs kullanmadım.

13 Video 10 ünlem.2 Video indexe düşmediği için çekmedi bende bekleyemedim zaman az diye.

Ve son olarak manuel olarak tek tek videoları indirdim (İDMAN) kanala attım en çok şaşırdığım olay burada gerçekleşti.+5 Dakika videolar 8 video 7 ÜNLEM ! Evet gerçekten şaşırdığım bir sonuç.Şunu anladımki bot ile vds arasında pek fark yok gibi. (İşleniyor çok uzun sürdü)

Şimdi sırada kanalları gözlemekte. @Web_Scripti hocama pm atacağım kanal listesini aynı şekilde @Rigobert sizede atıyorum hocam.

Videolar ortalama 1-2 yıllık kısa filmler.Bir iki parça anime.
Uzun videolar.
Ünlem geç sistemi kesinlikle yapmadım aldığım gibi attım.

Peki bu testi neden yaptım ? Bildiğimiz gibi 15 Mayıs günü çok büyük bir kapanma söz konusu oldu büyük paralar kaybettik.Gerek partner gerek adsense büyük kayıplarımız oldu.Peki bunun sorunu videoyap botundamı yoksa youtubenin bize verdiği bir uyarımı ?

Ortalama 6 ay boyunca videoyap kullanıyorum.Kesinlikle kötüleme adına dair bir şey yapmam 6 aydır kullandığım botu kötüleyecek değilim.Aynı şekilde YTKazan botu ile pek fark göremedim.Ana sistemler iki bottada var.Konumuza dönelim;

2-3 Gün boyunca kanalları takip edeceğim duruma bakacağım gelip burada deneyimlerimi paylaşacağım.

Şimdilik herkese iyi akşamlar arkadaşlar.

(Kanalların linklerini kesinlikle kimse ile paylaşmayacağım lütfen pm atıp sormayınız.Başıma gelecekleri bildiğim için.(Sadece 2 bot sahibine pm olarak atacağım)

@Web_Scripti hocam pm atamıyorum size dilerseniz bot üzerindende kanalı atabilirim.

hepsi kapanmış.

Nasil yani kanal kapanma olayi devam ediyormu halen?Bugun yada dun yeni acip kanali kapanan oldumu?

Nasil yani kanal kapanma olayi devam ediyormu halen?Bugun yada dun yeni acip kanali kapanan oldumu?

2-3 gündür açmış olduğum ve adsenseye bağlamayıp beklettiğim 13 tane kanalım kapandı bugün toplu olarak,100-250 arası videolar vardı,ve evet kapanmalar devam ediyor,yt nin 15 mayıs güncellemesi bu-yapmamız gereken limitleri ve güncellemenin sınırlarını tespit etmek,ve onu aşmak olmalı..
gazamız mübarek olsun...
gugul 1 adım daha zorlaştırdı spami...

2-3 gündür açmış olduğum ve adsenseye bağlamayıp beklettiğim 13 tane kanalım kapandı bugün toplu olarak,100-250 arası videolar vardı,ve evet kapanmalar devam ediyor,yt nin 15 mayıs güncellemesi bu-yapmamız gereken limitleri ve güncellemenin sınırlarını tespit etmek,ve onu aşmak olmalı..
gazamız mübarek olsun...
gugul 1 adım daha zorlaştırdı spami...

Bak bu kotu oldu iste aksam 20 tane acip bekleyecegim umarim kapanmaz bende sonuclari buradan yazarim.Ytkazanmi kullandin peki yoksa manuelmi?

Ben mail kaynaklı olduğu düşüncesindeyim

2-3 gündür sağlam olan yeni açtığım bütün kanallar kapanmış,sanırım 15 mayıs güncellemesi bizi fena vuracak

Adsenselerimize zarar gelmesinde sorun olmaz gerci kanal olmadıktan sonra adsenseyi napcaz orasıda ayrı bir dert...

Edit ; yükleme yapmak icin 1 gmail daha acıyım dedim oda kapandı sürekli reset attıgımdan dolayı ip cerezler sıfırlanmıs oluyor

Hazır hesap alarak açtığım kanalların gmail hesapları ile blogspot siteler açtım birkaç tane hesaba ve bir iki post kastıydım hesaplara biraz olsun sağlamlık versin diye , çok kanallarım kapandı ama bu şekilde yaptığım hesaplara ait kanallar halen ayakta bir önbilgi olarak belirteyim dedim.

Gece açtım 4 dk aralıkla 70 video attım sabaha kapanmış kanal .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yurtdisinda yasiyorum ben, manuel yukledigim kanal (abone sayisi 25k, izlenimide 15milyon+) haric diger kanallarin hepsi kapandi sayilir. Bot kullaniyorum ve numara onaylarinida 3cx ile yapiyordum. Bu vakte kadar bu sekilde hic bi kanalim kapanmamisti. Olay sadece Turkiye'ye karsi degil yani.

Sa hangi ülkeden katiliyorsun ?
Ama sonucta bot kullandin..hangi botu kullandin... tahminim videoyap veya ytkazan....25k abonelik kanaladami botla yukluyorsun ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri