15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Spam yapmanın kuralları değişiyor.

Bu işe ilk başladığımdan beri en büyük endişem yt ne zaman bizi detaylı merceğe alacak konusuydu. Eskiden abartılmadan yapılan spama göz yumuyordu fakat bilen bilmeyen herkes botların kolaylığı ile özentisiz spam yapınca haliyle beklediğim felaket gerçekleşti.

YT inanılmaz bir gelir kaynağı ve bu yüzden hepimizin iştahı kabarmış durumda, tüm dünyada öyle. Çok ufak sermaye, günde 2 saat spam yaparak para kazanmak için yeterliydi 2013 aralığa kadar.

Spamın da b...kunu çıkardığımız için böyle oldu.

Benim en baştan beri dikkat ettiğim kurallar;
-Sanal numara hiç kullanmadım
-Özgün kanal kopyalamadım
-Kanal resminden introsuna kadar hep düzgün çalıştım (9 kanal hariç)
-Sosyal medya desteğini hiç eksik etmedim (özellikle twitter)
ve bu yüzden bu 4 kurala uyan kanallarım hala ayakta ama bu kurallara uymadığım tüm kanallarım (test amaçlı veya zamansızlığıma denk gelip özenmediğim kanallar ve haliyle kendi kurallarıma uymayan kanallarım) kapandı.

Hırsımız, aç gözlülüğümüz, özenmeden yaptığımız aşırı spam yüzünden kendi ekmeğimizle oynadık

çok dogru tespit hocam altına imzamı atarım.Bizim millet ne yazıkki herşeyin .okunu çıkarmakta liderligi kismeye kaptırmıyor.youtube kendisini çöplüğe cevirecek derecede spamı muhakkak bitirecek zaten bitirmek zorunda.yoksa youtube kendi biter.insanalr bu şekilde devam ettikçe daha sert onlem alacak.kanal kapatmayla kurtulamıcaklar adsenseleri banlayacak.

100' er video attım fazla videoda atmadım 10 kanal aynı anda gümledi :mad: videoyap

100' er video attım fazla videoda atmadım 10 kanal aynı anda gümledi :mad: videoyap
Hocam yanlış yapmışsın yt bu kadar sıkı kontrol ederken 100 video atılırmı 100 videoya az diyosun bide sonuçta videoları aynı anda atıyosun.

3-4 gündür 300-400 video atıyorum kanallar sağlam,video sayısıyla alakası yok kapanmaların
Video sayısıysa alakası var aslında herşeyle alakası var senin kanallar kapanmadı diye diğerlerinkininde kapanmayacağını nerden çıkardın.

Arkadaşlar benim dün kapanan/askıya alınan kanalıma bot tarafından yeni videolar yükleniyor ve abone sayısı artmış.

Sizdede durum bu şekilde mi ?Yoksa kanalı youtubeda hiç göremiyormusunuz?

gmailleri ytkoray dan alıp telefon onayını kendim yapıyorum.
iwocan ın vds sinden ytkazan la yükleme yapıyorum,ünlem geç diyorum
kanallar sapasağlam...

kanallar sapasağlam...

Merhaba hocam,

Telefon onaylarını neden kendiniz yapıyorsunuz da hazır yapılmışını almıyorsunuz?
Kanalları açtıktan sonra bir süre dinlediriyor musunuz yoksa fazla zaman geçmeden hemen yüklemeye başlıyor musunuz?

Ve en önemli soru, arkadaşın da sordugu gibi,
Tek seferde maks. kaç video yüklediniz ve kanallarınız ayakta kaldı?

Merhaba hocam,

Telefon onaylarını neden kendiniz yapıyorsunuz da hazır yapılmışını almıyorsunuz?
Kanalları açtıktan sonra bir süre dinlediriyor musunuz yoksa fazla zaman geçmeden hemen yüklemeye başlıyor musunuz?

Ve en önemli soru, arkadaşın da sordugu gibi,
Tek seferde maks. kaç video yüklediniz ve kanallarınız ayakta kaldı?

bu aralar telefon onayına fazladan para vermek istemiyorum:D
kanalları açar yüklemeye başlarım.200 tane falan yükler ,ilk 50sine ünlem geç yapar ışıklarını yakarım.sonrasına ünlem geç yapmadan ışıklarını yakmaya çalışırım.ilk başta 50 tane yandığından sonradan 30 tane falan ünleme düşmüş olur.(üşengeç olmasam hepsini ünlem geç yaparımda ben üşeniyorum)tek kanala aynı günde 300 videoyu aşmam.

kanallar sapasağlam...

vds ile niye ytkazanla yüklüyorsun onu anlamadım yt kazan vds sizde çalışıyor yani kendi netini kullanmıyon

kanallar sapasağlam...
Neden vdsden yüklüyorsunuz hocam sonuçta ytkazan tarayıcı değilmi ? Açık tutmasanızda yükler herhalde ytkazan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri