15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Artıyor bile. Youtube işi yapıp internette takılıyorsan yetiyor. Jetin hızı senin oldugun yerdeki avea çekimine bağlı. Benim memlekette hiç iyi değil yavaş ama okulda hızlı mesela. + ek 5 gb da 15 tl felan

yorumu okuduktan sonra türkcell vınn vardı onda denedim gerçekten ip değiştirmesi tam tamına 5 saniye sürüyor hatta daha kısa bile sürüyor :D

Tek seferde kac video attınız kanalllara ?
200-300 attığımda oldu 100 attığımda oldu...ilk 50sine ünlem geç yapıp para kazanmasını açarım.geriye kalanlarıda toplu olarak youtube üzerinden para kazanmasını açarım...hepsinin ünlem geçine üşeniyorum.ilk 50si yanınca kayıp daha az oluyor zaten ,beni idare ediyor.

15 mayıs ve sonrası yaptınızmı bu işlemleri?
en son kanalımı dün gece açtım ve ayakta...

200-300 attığımda oldu 100 attığımda oldu...ilk 50sine ünlem geç yapıp para kazanmasını açarım.geriye kalanlarıda toplu olarak youtube üzerinden para kazanmasını açarım...hepsinin ünlem geçine üşeniyorum.ilk 50si yanınca kayıp daha az oluyor zaten ,beni idare ediyor.

en son kanalımı dün gece açtım ve ayakta...

Daral o kanal 2 gün sonra uçacaktır. En fazla 3 gün dayanıyor.

cerezleri temizledim modeme reset atıp yeni gmail açıyorum ve kanalı kuruyom aradan 1 dk geçmeden kanal hemen kapanıyor sorunu ne olabilirki acaba bu kanal işinden baya bir gına geldi

cerezleri temizledim modeme reset atıp yeni gmail açıyorum ve kanalı kuruyom aradan 1 dk geçmeden kanal hemen kapanıyor sorunu ne olabilirki acaba bu kanal işinden baya bir gına geldi

hangi tarayıcıdan açıyosun öyle saçmalıkmı olur arkadaş ya

mozilla gizli pencerede aç yükleme yapmadan kanal kapanırmı bota falan bağlamışmıydın

bağlamıştım hocam sadece kanal eklemek için ama botta bir sıkıntı yok teknik destek sayesinde botun sorunsuz oldugu ortaya çıktı

1 haftadan berı her gun bır ıkı kanal askıya alınıyor,ben yenısını açtıkça onlar kapatıyor bir kanal 2 gun yaşamıyor bu nasıl bırşey.

Kapanan bu kanalların ödemesı yapılacak mı yoksa bır bardak su mu içeceğiz..

Uzun zamandır aktif değildim malesef yoğun çalışıyorum.Youtube ile ilgili pek bir çalışma yapamadım bu nedenle.

Ünlem sorunu ile ilgili bir kaç deneme yapma fırsatım oldu.

web tabanlı botlarla olmus sanırım genelde.

ilk denemem web tabanlı bot ile ve alınan hatalar:

-anında kapanma
-yüklerken kapanma
-2-3 gün sonra kapanma

sonrasında [email protected] şeklinde mailleri googleye register ederek denedim.yine aynı şekilde kapandı hepsi.(bot ile)

sonrasında yeniden botsuz elle yükleme yaptım 10 adet kadar. ( mail 2005 yılına ait olan)
ve bir gün sonra 10 adet web tabanlı bot ile ekleme yaptım.bekledim 2 gün.
sonrasında giriş yaptım patlama olmadıgı için yine bot ile 10 adet daha ekledim bugun.

ilk video ekleme tarihi : 15 Mayıs 2014 20:37
son video ekleme tarihi : 19 Mayıs 2014 16:18

Zamanım oldukça denemeler yapıp yazarım arkadaslar.faydası olurmu bilmiyorum ama sonucta denemeden birşey yapamayız şimdilik.

bu kıyımda kapanan kanallar için adsense ödemesi kesinleşir mi beyler? tahminleriniz nedir?

Hadi yabancı numaraları geçtim 4 gün önce eşe dosta rica ederek Tr numaraları ile açtığım kanallar da kapanmış neler olup bitiyor bende anlamış değilim

Cevap: 15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANEKT-

benim kanallarımın hepsı aniden bir anda kapatıldı hepsı telefon dogrulama kodu ıstıyor vede adsensem bile kapatıldı bunun nedenini öğrenmek istiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri