1500 Tl ile Neye atılmalıyım

Bence paranin 300-500 TL'sini cebinde tut,geri kalanini ailene ver onlar senin yerine tutsunlar parani.Yasin daha genc,onlar daha iyi bilirler nereye yatirim yapilip yapilmayacagini.

Merak ettigimden degil,akil danistigin icin soyledim.Madem verdin parayi,neden gelip hala burada soruyorsun onu da anlamadim.

Arkadaş zaten Belli bir kısımını vermiş ailesine Geri kalanı ile ne yapmam lazım diyor

Dostum para bi iş yapmak için az,altın da istemiyorsun.Türk lirası olarak kalmasını da istemiyorsun.Sen o parayı da ailene ver en iyisi.

Merhabalar, öncelikle o paranı koy banka hesabına dursun. Youtube işinden kazandım diyorsun ne güzel, demek ki burası sana ekmek yedirmiş, daha fazla da yemeni sağlayabilirmiş. Bunu anlamış olman lazım ben öyle var sayıyorum.

Git güzel bir vds, vps her neyse al kendine. Gmail aç kendine veya bu işi yapan kişilerden satın al.
Daha sonra hepsine bir gününü ver sadece kanalların içeriğini düzenle. Her kanala güzel isim /k.adı resimlerini vs ayarla. Kanallarının hepsine güzelce bak o bir gün boyunca.

2. Günü bırak sadece kanallara giriş yapıp. O kanallardan video izle ve beğen.

3. Günü güzel her kanalına uygun kategoride 15'er tane sağlam yeni güncel videolar at.

4. Gün ise 20'şer video at bırak. Güzel bir imleme yap hepsi için.

Aynı zamanda çalışmış olduğun kanallar ile eskiden ne yapıyorsan aynı işlerini de yap tabi ki. Bu sadece geleceğe yönelik olsun. Bu şekilde bir şansını dene derim. Hadi eyvallah. Paranı sağa sola harcama fazla para çabuk biter haberin olsun. ;)

784983_detay.jpg

Anlatabildim mi? :)

Alemsin :D
Allahta Seni güldürsün

Faize Bulaşmada Kardeşim ne yaparsan yap :)

Allah (c.c) Güle Güle Harcatsın

Arkadaşlar youtubeden 3000 Tl kazandımda anneme felan verdim çoğunuda acaba geri kalan 1500 Tl ile neye atılmalıyım para kazanacak birşey

git kardeşim ayda 350 tl gleirli site alırsın onla git al ilgilen 350 garantisi var ayda zaten ilgilen yap 500 tl.Her ay 500 tl gelirin olsun adsenseden

Eğer yt ile ilgili harcamak istiyosan bi facebook sayfası,bide twitter hesabı al.Ama kazıklanma :) Güzel hiti olan sayfa al.Gerçek aktif takipçileri olan twitter hesabı al.Sonra günde 2-3 videoyla iyi para kazanırsın.Sayfayı boş bırakmıcaksın ama güncel tutucaksın.Akıllı davranırsan cok iyi para kazanırsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri