Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Laptop alacaksanız ya asus yada lenovo tercih edin.. ama laptoplar hiç bi zaman masaüstü tadı vermez.. bende yeni pc toplayınca kesinlikle masaüstü toplayacam..![]()
Fiyatınıza en uygun performansı alacağınız makina budur;
Lenovo Z510 İ5.4200m 2.5ghz 6g 500g+8gssd 2g Vga GittiGidiyor'da 139738211
1TB, Ram 8GB sıkıntısız kullanırsın
Dell Inspiron 3542 B21W81C Notebook*Fiyatı :*1.612,45 TL*Dell Notebook >*Dell
Eve gidiyim ben yardım etcem sana merak etme sen aynı anda 30 video izlersin kasmadanHocam bak bu güzelmiş harbiden, arkadaşlardan bide yorum alsak nası arkadaşlar, bide bu ssdd mi ney ondan varmı
---------- Spam Engelliyici 17:31 ---------- Önceki Mesaj 17:28 ----------
buda iyimiş
Hocam bak bu güzelmiş harbiden, arkadaşlardan bide yorum alsak nası arkadaşlar, bide bu ssdd mi ney ondan varmı
İ5.4200M 2.5GHZ işlemci
6 GB RAM
500 GB HARDDİSK
8 GB SSD HDD
128BİT 2GB NVİDİA GT 740M EKRAN KARTI
hocam 1500 liraya en iyisi budur 8 gb ssd toplu değilde tekil renderlarda hızınızı arttıracaktır yani aynı anda 5-6 film rahat render eder veya 15-20 dklık video çalışıyorsanız 30-40 video fakatlıkla render edebilirsiniz.
[MENTION=12961]mexis[/MENTION] dayı niye sormuyorsunGel bakalım skype derdine derman olalım
[MENTION=12961]mexis[/MENTION] dayı niye sormuyorsunGel bakalım skype derdine derman olalım
Vay bro hiç aklıma gelmedinki skype giremiyom müdür, işteyim bi şey söyle bana napim çok kararsızım![]()
oo sen nerelerdeydin ya![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.