1500 TL Laptop Önerisi Mexis

Laptop alacaksanız ya asus yada lenovo tercih edin.. ama laptoplar hiç bi zaman masaüstü tadı vermez.. bende yeni pc toplayınca kesinlikle masaüstü toplayacam.. :)

Laptop alacaksanız ya asus yada lenovo tercih edin.. ama laptoplar hiç bi zaman masaüstü tadı vermez.. bende yeni pc toplayınca kesinlikle masaüstü toplayacam.. :)

Üstad bende masaüstücüyüm şahsen ama artık kafam kaldırmaz oldu kasanın sesini falan ve çok yer kaplıyor en iyisi şimdilik laptop 1-2 aya alıcam bende bakalım.

bende konuyu takıpteyım bende 2005 yılında aldığım emektarım toshıba laptopun artık suyu gıttıkçe ısınıyor değiştirme düşüncesındeyım aynı fıyatlarda bende laptop almak ıstıyorum ama karar veremedım,lenovo ve asus markalara çok baktım ama lenovo ya guvenemıyorum,asus alsam benı yıne 10 yıl ıdare eder mı acaba :)

Hocam bak bu güzelmiş harbiden, arkadaşlardan bide yorum alsak nası arkadaşlar, bide bu ssdd mi ney ondan varmı :D

---------- Spam Engelliyici 17:31 ---------- Önceki Mesaj 17:28 ----------

buda iyimiş

Hocam bak bu güzelmiş harbiden, arkadaşlardan bide yorum alsak nası arkadaşlar, bide bu ssdd mi ney ondan varmı :D

---------- Spam Engelliyici 17:31 ---------- Önceki Mesaj 17:28 ----------

buda iyimiş
Eve gidiyim ben yardım etcem sana merak etme sen aynı anda 30 video izlersin kasmadan

SSD olmasi şart değil 1tb hdd li al 2 /3 ay idare et onunla daha sonra 256 ssd alırsın 1 tb hdd sokup ssd yakasında 2.5 inç lik bir hdd kutusu alırsın harici olarak kullanırsanız onuda şuan teldeyim eve geçince tavsiye olarak pc öneririm

İ5.4200M 2.5GHZ işlemci
6 GB RAM
500 GB HARDDİSK
8 GB SSD HDD
128BİT 2GB NVİDİA GT 740M EKRAN KARTI

hocam 1500 liraya en iyisi budur 8 gb ssd toplu değilde tekil renderlarda hızınızı arttıracaktır yani aynı anda 5-6 film rahat render eder veya 15-20 dklık video çalışıyorsanız 30-40 video fakatlıkla render edebilirsiniz.

hocam keske bilgisayarın daha önce yansaydı :D yada biraz daha dayansa iyi olurdu malum dolar almış başını gitmiş. bunun bilgisayar fiyatlarına da yansıyacağını düşünüyorum. Ama bilgisayarın olmadığı için mecbursun işte. İnşallah sağlam güzel bişey bulursun. bende az sonra bakarım bilgisayarlara. aldığın bilgisayarı konuya editlemeyi unutma hocam :D

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] dayı niye sormuyorsun :) Gel bakalım skype derdine derman olalım

lenovo g510 al ssd varmış gibi 3 saniye civarında açılıyor ssd olan modelini satıyor arada 100 tl filan fazlaya onu denemedim ama bulursan onu al

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri