16 Şehit 7 Yaralımız var Yüce Türk Milletinin Başı Sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortalıkta çok yalan yanlış bilgi dolaşıyor . Hiç hayra alamet değil bunlar , kafası karışık toplu bir grup çok yanlış bir yerlere sürüklenebilir.

saçmalık gerçek olamaz esat kim ?

Eski BDP Hakkari Milletvekilli Esat Canan
Bu mu yani hocam bu yüzden mi yalan? Tsk neden ertesi gün açıklama yaptı? Neden şehit sayısıyla ilgili net açıklama yapılmadı..? Bu röportaj size cidden tamamen yalan mı geldi.. Neden böyle düşündünüz anlamadım.. Ayrıca seneler önce pkk asker kaçırdığında gidip alanlar bdp lilerdi.. Bunun sebebi ne bilmiyorum..

Söylenecek cok şey var Allah ailelerine sabır versin
Allah bana ve inananlara hak yolda Hilal ugruna savaşıp Şahid olmayı nasip eder işallah.

https://twitter.com/aktariyorum/status/640976574871961600
görüntü görmeden inanmıyor bazıları tsk nın verdiği şehit ve imha ettiği leş rakamlarına inanmayan adama laf anlatılmaz bu ülkenin ekmeğini yiyorsun bide..
operasyon gerçek zamanlı mı çekildi eski mi bilmiyorum ama baya sıkıştıklarını kendileride belli kaynaklardan belirtmişler..

https://www.youtube.com/watch?v=FXgoy3_MTBI
cenaze meselesi maalesef doğru sanırım..neden maalesef şehitlerimizin o halde görüntüsü böyle yayılmaması ve o bazı hdp li kalleş ellerin sürülmemesi lazım..
haklı edit.. askerimizin bu görüntüsü rahatsız etmezse zaten sorun var !!

Son düzenleme:
Şu görüntüleri görmek yerine bi güzel dayak yeseydim daha iyiydi.. Hocam kaldırabilir misin rica etsem [MENTION=13407]marcustanley[/MENTION]

D6502 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asilsiz kaynagi belli olmayan her habere itibar etmeyin arkadaslar boyle yaparak bu alcaklarin ekmegine yag suruyorsunuz..

Yok sehitlerimizi hdp liler almis yok sehit sayisi 16 dan fazla imis bu devlet kucuk ve aciz bir devlet degil bu devletin resmi kurumlari var, resmi kurumlar ne diyorsa odur baska kaynaklara itibar ederek ulkemizi alcatmayiniz..

Hayırdır sen kapasitemi nereden tespit ettin iki dakikada? Senin neyin üstünmüş bakalım benden? Sırf ''Barış tek çözüm,silahsızlanma tek çözüm'' dediğin için mi üstün sayılıyosun? Zaten senin gibilerin ortak özelliği de bu senin karşında olanları kendinden düşük zannetmek. Sen nerden biliyosun birader benim siyasi bilgimin sıfır olduğunu, hayatta tek bildiğim şeyin şehitler ölmez olduğunu? Ulan senden çok istiyorum ben o askerler ölmesin bi akıllı sensin dimi? Sanıyosun ki daha beter olsun isteyenler oynanan oyunları görmüyo biz bilmiyo muyuz olayların niye yeniden tırmandığını ukala. Şehitler ölür ukala arkadaş şehitler ölür arkasından bi tek ailesi ağlar senden daha iyi biliyorum ben bunu bu askerlerin şuan en kötü sebepten öldüğünü de senden daha iyi biliyorum. Ayrıca okuma yazma sorununda var ben Türkiye saydığım ülkelerle eşdeğer büyüklükte demedim senin o saydığın örgütler hiç bi zaman pkk kadar yaygın olamadı eğer olsaydı başlarını ezerdi dedim biz büyümelerine engel olmadık bunu anladın mı önce okuduğunu idrak et sonra cevap ver. (El-Kaide hariç ki El-Kaide'ninde fişinide kendi topraklarında çektiler) Hayat senin siyasi analizlerin kadar basit değil.Öyle barış istiyorum demekle olmuyo bu işler senin baraj altı kalmasını istiyolar dediğin partinin güleryüzü haricindekilerin ne haltlar yediğine bi bak bakalım. Barış istiyoruz diyen adamlar çözüm süreci ayağına yıllardır silahlanıyolar haberin var mı senin? Yok anca laf yapın tek çözüm masaya oturmak vs.. devlet silah bırakmaz anladın mı bunu devlet bu zamana kadar askerin elini kolunu bağlamasaydı bunlar bu kadar rahat ortalığı kan gölüne çeviremezdi. Senin o baraj altı bırakmak istiyolar dediğin parti bugün sorumlu ikinci partidir. Bıkmadınız şu her olayı tek partiye yükleme sevdasından gözünüz kör olmuş hırsızın hiç suçu yok bu memlekette zaten. Bu söylediğin lafları git bana değil o güneydoğuda cebine silah sokma çabası içine girmişlere söyle, ben silahlanmıyorum.

Devlet barışa yanaşsa insanlar neden silahlansın? Çözüm süreci var dendi fakat her yere karakollar dikildi. Halk bu karakollardan rahatsız olmaz mı? Neden batıda her yere karakol dikilmiyorda doğuya dikiliyor acaba? O parti barış diye yırtındı pkk'ye silah bırakma çağrısını defalarca kez yaptı (bu kez pkk yazısını küçük yazdım bazı arkadaşlar ona bile tepki göstermiş işte siyasi fikirleri bu derece sığ neyse) fakat silah bırakmak karşılıklı olur. Devlet barışa yanaşmazsa, savaştan nemalanıp siyasi çıkarlarını düşünürse bu savaş bitmez. O parti aptal mı ki seçimlere böylesine kısa bir süre kalmışken savaş çıkarıp halkın tepkisiyle karşı karşıya kalsın? Ayrıca merak ediyorum nedense hiç Cizre'de vurulan sivil çocuklar hakkında bir yazı yazılmıyor. Onlarda bu toprakların insanı değil mi? Cemile adında 13 yaşında kız keskin nişancılar tarafından kalbinden vuruldu. Bu nedir peki? Sizin isteğiniz nedir açıkça söyleyin. Kürtler Kürtçe konuşmasın, asimile felan mı olsun? Kürtler günümüzde rahatça Kürtçe konuşuyor diyebilirsin haklısında fakat bu topraklarda yıllar önce Kürtler sırf Kürtçe konuştuğu için akıl almaz işkencelere maruz kaldı Diyarbakır cezaevinde işkence gören bir çok insan tahliye olduğu gibi dağlara kaçtı isyan edip.

---------- Spam Engelliyici 23:51 ---------- Önceki Mesaj 23:48 ----------

Kısaltmaların tamamı büyük harfle yazılır. TSK, PKK, KCK, TBMM, T.C. vs.
Türkiye tabiki de büyük bir devlet senin o destekledigin ermeni kırıntısı kürt görünümlü domuzlar cehenneme yollayacak kadar büyük bekleyin ve görün. Bu pkk yandaşı niye forumda hala. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION][/QUOTE]

1. Türkiye'nin büyük bir devlet olduğuna inanıyorsan devam et inanmaya o da güzel bir duygu. Sorgulama bilinci olmadan hep mutlu olursun işte. Tabi tuzunuz kuru youtube var adsense var değil mi? 900 tl gibi bir harçlıkla 5 kişilik aileyi geçindirmemizi istiyor birileri ama tabi bu duruma bile çok şükür diyen akl-ı selim insanlar olduğu için bu ülkeden bir cacık olmaz.

2. Neden Ermeni diye vurguluyorsun? Ermeni olmasa iyi Ermeni olsa kötü bir şey mi terör? Yoksa terör her halükarda kötü bir şey değil mi? Madem ki her durumda kötü neden Ermeni diye vurgulayıp ırkçılık yapıyorsun?

3. PKK ile ilgili güzelleme yaptığımı hatırlamıyorum. Doğruları yazdığım için yandaş mı oluyorum? Hatırlatırım ayrıca Mısır'ın terör örgütü kabul ettiği müslüman kardeşler adlı oluşumun destekçisi olan ve idama çarptırılmış Mursi isimli kişi senin profil fotoğrafında yok muydu?

Devlet barışa yanaşsa insanlar neden silahlansın? Çözüm süreci var dendi fakat her yere karakollar dikildi. Halk bu karakollardan rahatsız olmaz mı? Neden batıda her yere karakol dikilmiyorda doğuya dikiliyor acaba? O parti barış diye yırtındı pkk'ye silah bırakma çağrısını defalarca kez yaptı (bu kez pkk yazısını küçük yazdım bazı arkadaşlar ona bile tepki göstermiş işte siyasi fikirleri bu derece sığ neyse) fakat silah bırakmak karşılıklı olur.

Kardeş siz isyan edip dağa çıkmaya devam edin. Er ya da geç sonu gelecek hepsinin.

Devlet barışa yanaşsa insanlar neden silahlansın? Çözüm süreci var dendi fakat her yere karakollar dikildi. Halk bu karakollardan rahatsız olmaz mı? Neden batıda her yere karakol dikilmiyorda doğuya dikiliyor acaba? O parti barış diye yırtındı pkk'ye silah bırakma çağrısını defalarca kez yaptı (bu kez pkk yazısını küçük yazdım bazı arkadaşlar ona bile tepki göstermiş işte siyasi fikirleri bu derece sığ neyse) fakat silah bırakmak karşılıklı olur. Devlet barışa yanaşmazsa, savaştan nemalanıp siyasi çıkarlarını düşünürse bu savaş bitmez. O parti aptal mı ki seçimlere böylesine kısa bir süre kalmışken savaş çıkarıp halkın tepkisiyle karşı karşıya kalsın? Ayrıca merak ediyorum nedense hiç Cizre'de vurulan sivil çocuklar hakkında bir yazı yazılmıyor. Onlarda bu toprakların insanı değil mi? Cemile adında 13 yaşında kız keskin nişancılar tarafından kalbinden vuruldu. Bu nedir peki? Sizin isteğiniz nedir açıkça söyleyin. Kürtler Kürtçe konuşmasın, asimile felan mı olsun? Kürtler günümüzde rahatça Kürtçe konuşuyor diyebilirsin haklısında fakat bu topraklarda yıllar önce Kürtler sırf Kürtçe konuştuğu için akıl almaz işkencelere maruz kaldı Diyarbakır cezaevinde işkence gören bir çok insan tahliye olduğu gibi dağlara kaçtı isyan edip.

Sana kimse batının denizlerle çevrili olduğunu söylemedi mi?aktif silahla saldıracak sence doğuda mı çok düşmanımız var batıda mı. Karakol yapacağız tabi düşmanımız bir değil ki silah bırakacak olan pkkdır TSK değil. Tutmuşsunuz bir orduda silah bıraksın. Bazen zekanızla hayrete düşüyorum

işte bu kafa nedeniyle pkk karadeniz de değil doğu da palazlanıyor. kafatascı yapmayın la adamı.

Türkiye tabiki de büyük bir devlet senin o destekledigin ermeni kırıntısı kürt görünümlü domuzlar cehenneme yollayacak kadar büyük bekleyin ve görün. Bu pkk yandaşı niye forumda hala. @mNote @era

1. Türkiye'nin büyük bir devlet olduğuna inanıyorsan devam et inanmaya o da güzel bir duygu. Sorgulama bilinci olmadan hep mutlu olursun işte. Tabi tuzunuz kuru youtube var adsense var değil mi? 900 tl gibi bir harçlıkla 5 kişilik aileyi geçindirmemizi istiyor birileri ama tabi bu duruma bile çok şükür diyen akl-ı selim insanlar olduğu için bu ülkeden bir cacık olmaz.

2. Neden Ermeni diye vurguluyorsun? Ermeni olmasa iyi Ermeni olsa kötü bir şey mi terör? Yoksa terör her halükarda kötü bir şey değil mi? Madem ki her durumda kötü neden Ermeni diye vurgulayıp ırkçılık yapıyorsun?

3. PKK ile ilgili güzelleme yaptığımı hatırlamıyorum. Doğruları yazdığım için yandaş mı oluyorum? Hatırlatırım ayrıca Mısır'ın terör örgütü kabul ettiği müslüman kardeşler adlı oluşumun destekçisi olan ve idama çarptırılmış Mursi isimli kişi senin profil fotoğrafında yok muydu?[/QUOTE]

Türkiye tabiki de büyük bir devlet senin o destekledigin ermeni kırıntısı kürt görünümlü domuzlar cehenneme yollayacak kadar büyük bekleyin ve görün. Bu pkk yandaşı niye forumda hala. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

kaçak elektrik kullanan siz bir eve 400 lira elektrik faturası mı gelir sanayi elektriği mi kullanıyorsunuz. Herşeyiniz beleş olmuş. hala para yetmiyor diyor.
Adamlar somaliden kaçıp Türkiyeye çalışmaya geliyorlar ve hakkıyla çalışıyorlar.

Sana kimse batının denizlerle çevrili olduğunu söylemedi mi?aktif silahla saldıracak sence doğuda mı çok düşmanımız var batıda mı. Karakol yapacağız tabi düşmanımız bir değil ki silah bırakacak olan pkkdır TSK değil. Tutmuşsunuz bir orduda silah bıraksın. Bazen zekanızla hayrete düşüyorum

Madem ki düşman olarak görüyorsun o halde çözüm süreci diyerek oyalanmayacaksın. Karakol yapmak demek yeni saldırıların başlaması demek. O halde bu noktaya gelineceği belli değil miydi? PKK silah bırakırsa ona ne gibi bir vaatte bulunacak Türkiye? PKK hiç olmadığı kadar güçlüyken neden silah bıraksın? Hiç kimse elinde bir güç varken durduk yere silah bırakmaz. Bu durumda bırakmazsa bırakmasın diye düşünen herkesin elindedir hayatını kaybeden askerlerin kanı. Yarın bugün abim de askere gidebilir. Bir hiç uğruna gideceğininde farkında. O da ölebilir orda. Fakat ölmesi durumunda sorumluların kim olduğunun fazlasıyla farkında. Ha bu arada Kürt değilim Doğu'da büyümedim, Batılı ve aşağı yukarı senin siyasi fikirlerine yakın olan bir ailem var.

tabi sokak ortasında seni polis,asker,doktorsun diye öldürdüler sendin demi o pardon şimdi canınız yandı diye niye yırtınıyorsunuz. sizin ki canda bizim ki ne ? savaş batıda mı batı mı tehdit ediyor ülkeyi ? saçmalamakta çok iyisin.

yıllarca ********lere dokunulmadı niye silahları bırakmadılar ? üstünüze bombalar yağınca mı aklınız başınıza geldi. bu roketatarlar nereden geliyor silah depolayan kim ? polis evine girip şehit eden kim ? gelmiş burada konuşuyorsun kimi savunuyorsun yıllardır bunları çekiyoruz biz

Kardeş siz isyan edip dağa çıkmaya devam edin. Er ya da geç sonu gelecek hepsinin.

Kürt değilim. Dağa çıkmak için sebebim yok Batıda yaşıyorum ve şunuda anlamalıyızki sonu gelmez. 30 yıldır bitmeyen şey bugün hiç bitmez ayrıca şu sözü hatırlatırım.

"Gerilla savaşını kazanmak zordur fakat kaybetmek imkansız." PKK dağlara mevzilenip vur-kaç taktiğiyle savaşmakta. Korundukları yerlerin çevresi mayınlı arazilerle dolu. Halktan direk olarak destek alıyor. Nasıl kurutacaksınız destekçilerin sonunu? Bu desteği bitirebilmesi için devletin orada soykırım yapması lazım. İnsanlık suçları işlemesi lazım.

Bu pkk yandaşı niye forumda hala. [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION]

Madem ki düşman olarak görüyorsun o halde çözüm süreci diyerek oyalanmayacaksın. Karakol yapmak demek yeni saldırıların başlaması demek. O halde bu noktaya gelineceği belli değil miydi? PKK silah bırakırsa ona ne gibi bir vaatte bulunacak Türkiye? PKK hiç olmadığı kadar güçlüyken neden silah bıraksın? Hiç kimse elinde bir güç varken durduk yere silah bırakmaz. Bu durumda bırakmazsa bırakmasın diye düşünen herkesin elindedir hayatını kaybeden askerlerin kanı. Yarın bugün abim de askere gidebilir. Bir hiç uğruna gideceğininde farkında. O da ölebilir orda. Fakat ölmesi durumunda sorumluların kim olduğunun fazlasıyla farkında. Ha bu arada Kürt değilim Doğu'da büyümedim, Batılı ve aşağı yukarı senin siyasi fikirlerine yakın olan bir ailem var.

ailen benimle aynı fikirde fakat sen değilsin beni ailen ilgilendirmez. Kürt olup olmamanda önemli değil ben pkk düşmanıyım ve bunu isterse kardeşim desteklesin ona da düşman olurum.

Allah Ailelerine Sabır Versin.Şehitlerimizden 1 Taneside Buraya Getirildi Çok Kötü Oldum.Allah Hepsinin belasını ....

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam idam demiştim ya forumda deneyebiliriz ban şeklinde bir adet sempatizan var

ailen benimle aynı fikirde fakat sen değilsin beni ailen ilgilendirmez. Kürt olup olmamanda önemli değil ben pkk düşmanıyım ve bunu isterse kardeşim desteklesin ona da düşman olurum.

PKK'yi destekleyen en ufak bir yazı yazmadım, akıl ve mantık çerçevesinde şurada objektif bir şekilde yorum yaptım ve ben PKK'li oldum öyle mi?

---------- Spam Engelliyici 00:03 ---------- Önceki Mesaj 00:02 ----------

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam idam demiştim ya forumda deneyebiliriz ban şeklinde bir adet sempatizan var

Allah kurtarsın seni bu cehaletten tez vakit :) Ayrıca bu yazdıklarımdan dolayı da banlanacaksam yazıklar olsun bu foruma da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri