18.000 tl'si olmayanlar :)

• Kullanıcı orcunkazan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orcunkazan

Kayıtlı Üye
Bu konuyu polemik oluşturmak için değil eğlence amaçlı açtım arkadaşlar. Herkez askerliğinden birer hatırayı paylaşabilir :)

Ekli dosyalar

• 301295_226793770703852_1568106174_n.jpg
    301295_226793770703852_1568106174_n.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 160
ben bu hafta bir tane askerlik şubesi açacağım ...
para var bu işte :D:D:D

hahahaha youtube dan kazanılan parayı değerlendirmek isteyenlere duyrulur :D :D

18 ay -30 derecede kacakci kovaladiktan sonra,bir catismada vuruldum.yedigim merminin bedeli 18000 tl mis.yaziklar olsun.

Değil 18.000 8.000 olsa milyarder olsam yine bedelli yapmam paralı askerlik yaparım ama bedelli hayır!

Askerlik hatırası paylaşın diyorsun başlığı bedelli gibi açmışsın. Sana git diyemem ama kal demekte gelmiyor içimden

3 dakika veriyorum kapanması için. Fitili ateşlesem mi :p

Ben bu uygulamaya karşıyım, keşke daha adil bir şey getirilebilse parası olanlar üstün olmasa. Ama ben 28 yaşında olsam düşünmeden parasını verir gitmezdim.

Var ya blogculara, trend video paylaşanlara çok ekmek çıkarır bu bedelli, benden söylemesi;)

Son düzenleme:
öteki tarafta kralsın be oğlum. şehit olursan cennete gidiyorsun:) bu din,devlet işleri tamamen toplum düzenini sağlamak, cahil fakirleri avutmak için uydurulmuş şeyler.

"linç etmezseniz sevinirim. şahsi görüşümdür."

10421595_900520619982651_6756294438766814883_n.jpg

İnanılmaz Fırsat!

3 kişi toplayana +%20 indirim daha!
Hem de yol+yemek+asker konvoyu lpg-benzin parası bizden!
Bedelbank&Kurmay Kardeşler İş Ortaklığı
"Bedeninize uygun bedel bizde.." hemen arayın! +0900 :D

Değil 18.000 8.000 olsa milyarder olsam yine bedelli yapmam paralı askerlik yaparım ama bedelli hayır!

Bu sözü öyle 17 yaşında söylemek kolay genç... Farklı durumlarda olmayanlar anlayamaz.

Ben 32 yaşında çalışıyorken, evliyken öyle kahraman olamadım. Bedelli yaptım. 30.000 verdim. Çok mu param vardı? Hayır, borçlandım

Velhasıl yine polemik konusu. Diğer konuda da yazdım vatan belki de öyle dağlarda kurtarılmıyordur. Ya da kaybediliyorsa dağlarda kaybedilmiyordur.

Masa başında döner işler. Siz de birer piyon gibi vatanı kurtardığınızı sanarsınız.

Belki de 1 oy bile vatanı kurtarabilir bir anlamda.

Neyse...

Siz kurtarın vatanı.

Ben vatan hainiyim.

Gerek yok herkesin kendi görüşü düşüncesi bugünlerde çok fazla acıldı tartışıldı

harbiden yeter.

Özellikle de konuda yazdım askerlik fotoğraflarımızı paylaşalım diye ama konu yine sitemkar mesajlara dönüyor.

tamam bedelliyi savunanlar ve savunmayanlar olabilir ama burda yapmayalım bu tartışmayı kırılmasın kimse .

Yokmu patates soyarken resimleriniz onları bekliyoruz :D

Biz okulda pkk lılarla kapışırken asker falan değildik.. Vatana olan bi borç sadece askerlikle mi ödeniyo ? Zenginlerle aynı imkanlara hayatın hiçbir alanında sahip değiliz.. Mesele askere gitmek olunca mı zorunuza gidiyo..

Yanlış anlaşılmasın ama askerliğin bu kadar geyiğe vurulması gerçekten düşündürücü, bizler askerlik anılarını ve askerliği anlatırken ne bileyim bi anısı, bi güzel hoş yanları vardı. Hani anlatılmaz,yaşanır. Gerçekten askerlik, ağıza sakız oldu ya, üzülmemek elde değil........

sadece zengin bebelerin yararlanacağı bi askerlik sistemine karşıyım.askerlik 3 ay olsun.3 aydan sonrası fuzuli masraf zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri