18.12.2016 Adsensem Banlandı

Adsense Banlandımı ?

• Evet

Oy: 28 16,2%
  • Hayır

Oy: 145 83,8%

• Kullanılan toplam oy
    173
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adsense'ime bağlı kanalların hepsi kapanmış ve youtube hesabı askıya alınmış fakat adsense sağlam duruyor.

%90 a yakın kesinti yaptılar ardından bu olay oldu muhtemelen yakın zamanda adsense'de banlanır.

Allah kolaylık versin hepimize, genç yaşımda ömrümden ömür gitti bu iş yüzünden keşke başka imkan olsa yapmasak..

Adsense'ime bağlı kanalların hepsi kapanmış ve youtube hesabı askıya alınmış fakat adsense sağlam duruyor.

%90 a yakın kesinti yaptılar ardından bu olay oldu muhtemelen yakın zamanda adsense'de banlanır.

Allah kolaylık versin hepimize, genç yaşımda ömrümden ömür gitti bu iş yüzünden keşke başka imkan olsa yapmasak..

Aynı durum bende de var. İçinde de oldukça iyi kazandıran 1 kanalım var bakalım kurtaracak mı kendini :(

Şuan için ne adsense hesabımda nede kanallarımda herhangi bir sıkıntı yok. Her şey yolunda gibi.

Ankette 17 Kişinin Hesabı Banlanmış Gözüküyor ama Konu Açılmamış Olsaydı Kimse Sesini Çıkarmayacaktı Sanırım... Bu 17 Gerçek Rakam mı? Yoksa Anket Sonucunu Görmek için Yalandan Yere mi Banlandı İşaretlendi?

Ankette 17 Kişinin Hesabı Banlanmış Gözüküyor ama Konu Açılmamış Olsaydı Kimse Sesini Çıkarmayacaktı Sanırım... Bu 17 Gerçek Rakam mı? Yoksa Anket Sonucunu Görmek için Yalandan Yere mi Banlandı İşaretlendi?

Muhtemelen benim gibi adsense hesaplarını günlük kontrol etmeyenlerdir diye düşünüyorum. Haftalık aklıma gelirse bakıyorum o kadar. Şimdilik 1 tane telefon onayına takılıp yt hesabı askıya alınan var o kadar.

Son düzenleme:

kesinlikle arkadaşa katılıyorum oy veren 17 kişinin kontrol edilmesini istiyorum..

valla sabah beri orayı merak ediyodum
oy kullanmak içinde erken neyapsam diye düşünüyodum :D
sağolasın :D nası bir raahtladım merak işte :D
banlanmayan kaç :D

Ankete katılmak için erken.
Geçen sene ödemeden önce temizlik yaptılar Ocak ayından sonra ödemeleri normal şekilde devam ettiler.

Yıl sonu KARI arttırıyor Google diyoruz anlatamıyoruz.
Butür konularda en az 10 kere yazdım.
Herkes poliannacılık oynuyor.
Bu ay banlanmasada Ocak'ta o adsensenin kesinleşeceğinin garantisi yok.
o adsenseler ban furyasını atlatsada iyi kanal bağlamayın, Ocak-Şubat kesinleşmeleri yine %99 kesinti ile olabilir.

Bu ay bitmeden boşa adsense açmayın derim, %99 Ocak'ta o açılanlarıda banlarlar.
Adamlar geçen sene adsense bırakmamıştı, hep birlikte ağlamıştık forumda.
Daha geçen seneki olayları hatırlamayanlar hep iyimser tahminler yapıyor.
Ben komplo teorisi üretmiyorum.
Geçen sene 20 Aralık'ta adsense banları olduğu zaman gördük bu olayı.
Bendende geçen sene Hatırı sayılır miktarı İç etti adsense.
Yolumuza yeni yılda adsense açıp devam ettik.

Artık bu iş belli Ocak-Aralık arası 11 ay öderse Google'dan para alıp yolumuza bakarız.
Herşey Ocak ayında kesinleşen miktarda bitecek.

Bu ayki kesinleşmeyen yada az kesinleşen adsenselerden pek fazla umut beklemeyin.
Benim tavsiyem Dinlenin Ocak'ta tekrar başlayın.
Ocak-Şubat zaten kazançlar dipte oluyor.
2 Ayda adsenseler oturur Mart ayından sonrada hızlı şekilde yolunuza devam edersiniz.

Anket sonuçları gerçekçi değil şuan ona fazla takılmaya gerek yok, anketten ziyade eğer ciddi kıyım olursa önümüzdeki son 2 günde olacak, şuan erken birşey söylemek için, bugüne kadar çoğunlukla banlanmalar ayın 20 sinde bazen azda olsa 19unda olmuştu

Son düzenleme:
Evet...Kimsenin adsensesi falan banlanmamış onu anlamış olduk.Bu kadar kişinin adsensesi banlansa coktan yazardi çoğu kişi bu konunun açılmasını bekliyorlarmış... :)

tamanes

arkadaslar konu ıcın daha erken bence gecen sene ayın 20 de banlanmaya basladık bu ay anlarız ayın 20 sinde bakalım ban olacakmı olmıcakmı

Boş boş yazmayın kim niye buraya gelipte sebepsiz yere adsensem banlandı deyip ortam gersin.
O kadar sinirliyimki
Neyine tatmin olmuyorsunuz mantıksızlar

10 Adsensem spama düşmüş hepsinde kapanma oldu ama boş kanallar duruyodu bugün boş kanallarda kapanmış adsenselere girdim banlanma yok gerçi ödemede yoktu çok fazla kesinti olmuştu adsenseleri iyi kontrol etmek lazım diye düşünüyorum.

18 kişinin adsense banlanmış bu az bi sayı değil bence umarım bu sayı artmaz temennim bu yönde.

Şahsen benim banladı..

geçen ayın 22 de açılmıştı..pin gelsin diye bir kanal bağladım. pin çıktı yola 5-6 gün öncede bir kanalımı bağladım. malesef bugün adsense kapandı. (hatta bugun komple adsenseyi sildim)

2-3 gün öncede yt analytics ile adsense kazançlar arasın fark vardı. Bu problemi dile getirdim kimseden bu konu için bişey diyemedi.

yt kanalımda ise para kazanmada bu uyarı var : geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı.

Jqq43Q.png

---------- Spam Engelliyici 00:17 ---------- Önceki Mesaj 00:16 ----------

Aralık 13 de bir kanalı adsenseye bağladım , adsense günlük kazanç yansıdı. yt analytics 14 kesinleştiği halde terslik var. Bu tarz sorunla karşılaşan var mı?

ZMY1Lk.png

g2XLkZ.png

Şuanda hersey normal görunuyor bende bütün adsenselere baktım tek tek hepsi normal sadece 2 gun önce adsenseye bağlı kanalların bir kısmı kapandı. toplu ban olmuş olsaydı şuana kadar en azından bitanesini bulurdu kapatırdı.
Cümleten Hayırlı Geceler beyler olanın önüne geçemeyiz beklicez görucez bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri