18 Aralık Videolarda Reklam Çıkmama Sorunu

Bende kanal eski adsense yeni. Bence adsense den kaynaklı bir durum gibi. Kanalda dolar işareti yanıyor.

Bende kanal eski adsense yeni. Bence adsense den kaynaklı bir durum gibi. Kanalda dolar işareti yanıyor.

eski kanala videolar yeni mi yüklendi? bazı arkadaşlar yeni yüklenen videolarda sorun olduğunu yazmış. eğer sizin dediğiniz gibi adsense kaynaklı ise google neden yeni adsense açmamıza müsaade ediyor?

eski kanal yeni adsense (14.12.2016) reklamlar çıkmıyor

Eski adsense yeni kanal az 5 saat kadar önce bağladım şimdilik reklam var. Bakalım sonra kapanacakmı
Son 3 gündür bu sorun var. bence birşeyler bugta kalmış olmalı

Bu ay açılan adsensede reklam çıkmama saçmalığı nedir ya. Tamam biz spam yapıyoruz da ee bundan sonra kimse özgündemi çalışmasın yani. Nasıl bir mantıktır bu.

Bende adsense kaynaklı olduğunu düşünmeye başlıyorum.
Eski versiyon zaman açtığım adsenselerin reklamları görünüyor, yeni versiyonda açığım adsenselerde bulunan rekamlar görünmüyor.

Aralık ay'ın da açılan adsense 3 kanal (en eski 2 aylık en yeni 15 günlük) REKLAM YOK hiçbirinde.

Aralık ay'ın da açılan adsense 3 kanal (4 aylık kanallar) REKLAM VAR her birinde.

Kasım ve önceki tarihlerde açılan adsenseler ( 1 aylık yeni kanallar ) REKLAM VAR her birinde.

Adsense yeni, kanallar yeni ise ort. 2 aylık en fazla (benim gözlememim 18.12.2016 reklam çıkmama sorunu mevcut. Geçici sorundur muhtemelen )

bu ay adsense acip reklam cikan arkadaslar yorum yazabilirlermi yada begenebilrlermi fikir birligine varalim

arkadaşlar reklam çıkan varmı bende de dünden beri çıkmıyor. var mıdır çözümü nedir ne değildir...

Psikolojimiz çöktü artık. Bi sağdan vuruyorlar bi soldan vuruyorlar.. Çözümünü bulamadık bu reklam çıkmama probleminin...

Youtube işi yavaş yavaş bitiyor. Hatta yavaş yavaş değil hızlıdan alıyorlar bitirmek için.

Edit Ek : %90 kesinti, reklam göstermeme. Daha neler göreceğiz Allah bilir.

benim bazı adsesnelerin kanalların reklamlar hala var bazılarında ise yok bu ne genel nede şans adsenseleri mimledir sanırım banlıcaklar aklıma gelen bu felaket tellalığı olarak algılamayın ama kötüye alıştıralım yavaştan kendimizi

aynen 2 gündür bende de reklam çıkmıyor, 3 bin izlenim 1 gösterim, şu saatlerde özellikle bir tane reklam yok. İşin komik yanı BGBG üç kat düştü... Bir tane kanal banlanmıştı o toplu banlanmalarda aynı adsense de ondan sonra böyle oldu...

daha 3 gün açılan adsensenin neyini mimlicekler yeni adsense ile alakalı durum
benim bazı adsesnelerin kanalların reklamlar hala var bazılarında ise yok bu ne genel nede şans adsenseleri mimledir sanırım banlıcaklar aklıma gelen bu felaket tellalığı olarak algılamayın ama kötüye alıştıralım yavaştan kendimizi

İşin ilginç yanı izlenim sayımlarında da sıkıntı var. Reklam çıkmayan kanalların izlenimlerini adsense %50 az sayıyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri