18 Aralık Videolarda Reklam Çıkmama Sorunu

1 ay önce adsense bağlanmış kanallarda sorunsuz reklam çıkıyor yenilerde niye böyle sorun oluyor acaba

O kadar kişiyiz burda kimsenin bu sorunla ilgili bildiği hiç bir şey yok yada yapabileceğimiz bir çözüm cidden canımı çok sıktı bu durum.
Zaten kanallar artık uzun süre dayanmıyor spamdan gidiyor ödemesini de alıcak mıyız artık Allah bilir kapanan kanalların bir de bu sorun çıktı başımıza.
2 adsensede bu durum var izlenmelerde sorun yok fakat reklam çıkmıyor 1 adsensem ise tamamen sorunsuz .
Yt ne yapmaya çalışıyor cidden anlma veremiyorum banlıcaksa banlasın .
Hiç çözüm yolu duyan deneyen vs olmadı mı arkadaşlar.

O kadar kişiyiz burda kimsenin bu sorunla ilgili bildiği hiç bir şey yok yada yapabileceğimiz bir çözüm cidden canımı çok sıktı bu durum.
Zaten kanallar artık uzun süre dayanmıyor spamdan gidiyor ödemesini de alıcak mıyız artık Allah bilir kapanan kanalların bir de bu sorun çıktı başımıza.
2 adsensede bu durum var izlenmelerde sorun yok fakat reklam çıkmıyor 1 adsensem ise tamamen sorunsuz .
Yt ne yapmaya çalışıyor cidden anlma veremiyorum banlıcaksa banlasın .
Hiç çözüm yolu duyan deneyen vs olmadı mı arkadaşlar.

Aynen banlayacaksa banlasın. Bu nedir böyle hala çıkmıyor reklamlar.

Bende dünü akşam diğer kanal farklı adsenseye bağlı olandaymış reklamlar çıkmamaya başlamıştı. Şuan baktım reklamlar gözüküyor. Dün reklamlar kaybolduğunda Adsense sayaç işlemeye devam ediyordu.

3 gündür reklam görünmeyen kanalda bir gelişme Yok.

Bende dünü akşam diğer kanal farklı adsenseye bağlı olandaymış reklamlar çıkmamaya başlamıştı. Şuan baktım reklamlar gözüküyor. Dün reklamlar kaybolduğunda Adsense sayaç işlemeye devam ediyordu.

3 gündür reklam görünmeyen kanalda bir gelişme Yok.

eski kanallımı baska adsenseye gecirdin yoksa yeni kanalmi yapmiştin.

eski kanallımı baska adsenseye gecirdin yoksa yeni kanalmi yapmiştin.

Adsenselerde hiçbir değişiklik yapmadım. Sadece birkaç saat reklam çıkmadı sonra tekrar reklamlar geri geldi. Şimdi de özellikle bazı videolarda reklamlar bana görünmüyor. Analyticse yansıdığında detaylı olarak para kazanan ve hiç kazanmayan videolara bakıcam. Belki video bazlı görünmeme de olabilir.

O ihtimal de var.

Arkadaşlar var mı gelişme ? Benim mağduriyetim hala devam ediyor. Bu konu altından bilgi almaya devam edelim.

yaklaşık yarım saat önce, reklam çıkmayan iki kanalı reklam çıkan diğer adsenseye bağladım
maalesef o iki kanalda hâlâ reklam falan yok.

şimdide reklam çıkan adsenseye bağlı kanallardan birini reklam çıkmayan adsenseye bağlayayım diyorum. bakalım sonuç ne olacak.

iyice çorba oldu :o

tamamen kanlla alakalı bir durum gözlemlerim sonucu bunu çıkardım kanal bugda kalıyo binevi reklam gösterimi olmuyor

yaklaşık yarım saat önce, reklam çıkmayan iki kanalı reklam çıkan diğer adsenseye bağladım
maalesef o iki kanalda hâlâ reklam falan yok.

şimdide reklam çıkan adsenseye bağlı kanallardan birini reklam çıkmayan adsenseye bağlayayım diyorum. bakalım sonuç ne olacak.

iyice çorba oldu :o

Kanalla alakalı hocam. Ben herşeyi denedim..

Ne yapmamız gerekiyor peki reklam çıkmayan kanallara ?

Ne yapacağız peki Yeni kanal mı çözüm ?

2-3kere adsanse değitirdim düzelmedi,kaçgündür düzelir diye önemsemiyordum ama belliki düzelmiyecek bugün üzerine düşecem bu durumun bikaç deneme yapcam olumlu olursa paylaşırım sizinlede

Ben her yolu denedim. Sanırım yeni bir güncelleme gelecek. Ondan dolayı bu sorun var. En azından bu ay böyle geçecek diye düşünüyorum... Yani 10 gün daha bekleyeceğiz..

kanalı silip geri getirmeyi denedinmi hocam?

Son düzenleme:
ben bi neden bazı kanallarda reklam çıkmamasını merak ediyorum öte tarafdan daha çok merak ettiğim youtube'a Monetized Videos not showing Ads in youtube Fix bunu yazınca 10larca video çıkıyor hepsi pakistan yada hindistanlı alayı yalan video çekip yayınlıyor adsense nasıl dan tutunda yt ile ilgili bir sürü konuda saçma sapan videolar çeken bu betogroten tayfanın amacını daha çok merak ediyorum

ben bi neden bazı kanallarda reklam çıkmamasını merak ediyorum öte tarafdan daha çok merak ettiğim youtube'a Monetized Videos not showing Ads in youtube Fix bunu yazınca 10larca video çıkıyor hepsi pakistan yada hindistanlı alayı yalan video çekip yayınlıyor adsense nasıl dan tutunda yt ile ilgili bir sürü konuda saçma sapan videolar çeken bu betogroten tayfanın amacını daha çok merak ediyorum

amacı belli hocam PARA.

bence birazda işi oluruna bırakmak gerek.belliki elden gelen bişey yok şuan,belki güncelleme filandır ve 1 hafta sonra kendi kendine düzelir.ama bu ugraştıgımız kanallar buga giripde o zaman hiç düzelmeyebilirde :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri