18 Aralık Videolarda Reklam Çıkmama Sorunu

ara ara gelip gidiyo sarı çizgiler videoyu açıp baktıgımda görünüyo sonra F5 yapıyorum tekrar kayboluyo garip bi durum

hiç sorma hocam. tam işleri biraz rayına oturttuk derken şimdide bu reklam belası çıktı.

şimdide 2015 tarihli bi kanal buldum ve yeniden render alarak reklam çıkmayan kanallardaki videolara benzer videolar attım bakalım. bi kaç gün sonra hesaba bağlayacağım.

denemediğimiz şey kalmadı neredeyse. bide bu yolu deneyelim.

hiç sorma hocam. tam işleri biraz rayına oturttuk derken şimdide bu reklam belası çıktı.

şimdide 2015 tarihli bi kanal buldum ve yeniden render alarak reklam çıkmayan kanallardaki videolara benzer videolar attım bakalım. bi kaç gün sonra hesaba bağlayacağım.

denemediğimiz şey kalmadı neredeyse. bide bu yolu deneyelim.

Yine aynı adsanseye bağlarsan ondada reklamlar çıkmıyacaktır. eski tarihli kanlla alakası yok, yeni açılan adsansede problem oluyo

yeni açılmış adsanseye bağlayınca reklamlar kayboluyo ve o kanalı bidaha eski adsanseye taşısan bile reklamlar geri gelmiyo binevi mimleniyo gibi

ama kanalı direk olarak eski adsanseye reklam çıkan bir adsanseye eklersen reklamlar çıkıyo

Yine aynı adsanseye bağlarsan ondada reklamlar çıkmıyacaktır. eski tarihli kanlla alakası yok, yeni açılan adsansede problem oluyo

yeni açılmış adsanseye bağlayınca reklamlar kayboluyo ve o kanalı bidaha eski adsanseye taşısan bile reklamlar geri gelmiyo binevi mimleniyo gibi

ama kanalı direk olarak eski adsanseye reklam çıkan bir adsanseye eklersen reklamlar çıkıyo

ama şöyle bi durumda var.
eski adsenseye bağlı 4 kanaldan 2sinden reklam var 2sinde yok

yeni adsenseye bağlı 3 kanaldan 1 kanalda reklam var diğer 2sinde yok

çok çok yeni bir adsensede 2 kanalda bazen reklam çıkıyor bazen çıkmıyor.
ama ilk 2gün sorunsuz reklamlar çıkıyordu bunda.

yani çok çok garip durumlar var. anlayamadım bi türlü

ama şöyle bi durumda var.
eski adsenseye bağlı 4 kanaldan 2sinden reklam var 2sinde yok

yeni adsenseye bağlı 3 kanaldan 1 kanalda reklam var diğer 2sinde yok

çok çok yeni bir adsensede 2 kanalda bazen reklam çıkıyor bazen çıkmıyor.
ama ilk 2gün sorunsuz reklamlar çıkıyordu bunda.

yani çok çok garip durumlar var. anlayamadım bi türlü

valla bende akıl erdiremedim aynı kanalda 7video var 4 tanesinde çıkıyo 3 tanesinde çıkmıyo neye göre oluyo anlayamadım insallah düzelir

sorun hala devam ediyor sizde de durum aynı mı veya yapabilecek birşeyimiz var mı beklemekten başka

3 güne reklamlar gitmezse bi daha gitmez heralde. Hafta sonraları arasıra gelip gidiyodu reklamlar, yine giderse anlayınki adamlar bizle dalga geçiyo.

OMG ewt arkadaşlar hepsine bakmadım ama gelmiş reklamlar süper haber bu .

An itibariyle reklamlar geldi. Umarım kanal kapanmaları olmaz.

Şükür reklamlar geldi, üstüne birde kapanmalar sona erseydi mükemmel olurdu
Onun üstüne birde geçen ayki kesintiler bu aya eklense daha da mükemmel olur :D

Reklamlar cikmiyo diye gunluk 50+ lira getiren 3-4tane kanali tasimistim sonrada kapattim kanallari ağliyacam simdi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reklamlar cikmiyo diye gunluk 50+ lira getiren 3-4tane kanali tasimistim sonrada kapattim kanallari ağliyacam simdi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ağlama, sabret herşey yoluna girer :) bunlar hep bize ders olsun diye olan şeyler hocam, bana da başka şeyler ders olmuştu bu da sana ders olsun :) hayat sabretmek üzerine kurulu malesef(sabırsiz insanın yorumu :) )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri