18 kanalım bir günde kapandı

• Kullanıcı tekinn ben
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

tekinn ben

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.baytekinn.com
Merhaba arkadaşlar 18 kanalım adsenseye bağlı olan kanallar kapandı adsense aldığım yt kanalı kapandı toplu kıyım oldu ne olur bilmem kazançlar ne olur acaba bilmem ara vereyimmi diye düşünüyorum çözüm arıyorum bir dizi çalışması yaptım 6 video yükledim sabah güm 2. gün yine dizi çalışması yaptım sponuç güm yine bi dizi çalışması daha yaptım bu defa türk dizi kanal sapasağlam duruyor anlamadım gitti

nasıl çalıştığınızdan biraz bahsetsene hocam

botmu vds mi

Bugün mü kapandı kanalların hocam ?

2 BroandbandTV bağlı kanal bugün uçtu . Eşleşen dahi yoktu çok garip .

kanallar bugün mü kapan dı??

kanallar dün itibari ile kapandı adsense yt kapanmış aynı dakikalar içinde 18 kanal gitti

---------- Spam Engelliyici 00:13 ---------- Önceki Mesaj 00:12 ----------

nasıl çalıştığınızdan biraz bahsetsene hocam

botmu vds mi
film çalışıyordum render ve vds kullanıyordum

---------- Spam Engelliyici 00:14 ---------- Önceki Mesaj 00:13 ----------

Bugün mü kapandı kanalların hocam ?

dün 14:00 civarı mail gelmiş yt adsense hesabı var ama adsense değilde yt kanalı kapanmış aynı dakikalar içinde 18 kanal gitti

Bilgisayara format atıp pc ismini değiştirin.Sonra da ip değiştirip yolunuza devam edin.
Merhaba arkadaşlar 18 kanalım adsenseye bağlı olan kanallar kapandı adsense aldığım yt kanalı kapandı toplu kıyım oldu ne olur bilmem kazançlar ne olur acaba bilmem ara vereyimmi diye düşünüyorum çözüm arıyorum bir dizi çalışması yaptım 6 video yükledim sabah güm 2. gün yine dizi çalışması yaptım sponuç güm yine bi dizi çalışması daha yaptım bu defa türk dizi kanal sapasağlam duruyor anlamadım gitti

2 BroandbandTV bağlı kanal bugün uçtu . Eşleşen dahi yoktu çok garip .

hocam şu partnere bağlı adsenseye bağlı denmesi olayı saçma geliyor fazlasıyla bana sebebi ise hiç bir partner kanalınızı kapattırmaz. Hem adamın kotasına zarar hemde uzun vadede zaten daha çok kazanacak kesintiler ile daimi gelir ve ağında kanal da kapanmayacak. Adam kanalınızdan sizden kurtulmak istese kanalınızı atar ve ödemenizi yapmaz. Bu dediğim tüm partnerler için geçerli Adsense'den emin değilim bu konuda google bazen adsenseye bağlı kanallara operasyon yapabiliyor bu doğru fakat hiç bir partner kanal kapattırmaz buna %100 eminim yani Quiz'de o kadar kıyım oldu hiç bir kanalım spamdan kapanmadı çalışma şekli ve gmail ile alakalı 1 yıldır yapıyorum bu işi çok uzun zamandır değil fakat hiç bir zaman bot kullanmadım her zaman kendim içerik araştırıp bulup render alıp yükleme yaparım açıklamasız bırakmam şu son 5-6 aydır da full movie episode vb. kelimeleri kullanmıyorum Episode yerine mesela Arrow S01E01 şeklinde falan yazıyorum. Spam algılamasın veya telif gelmesin diye bu dediğimin çok faydasını gördüm başlığa telif geliyor %100 test ettim bunu diyebileceklerim bu kadar. Ama dediğim gibi kapanmalar da BBTV'ye bağlı Quiz'e bağlı Zeplin'e bağlı diye belirtmenize gerek yok hiç bir şekilde partner kaynaklı kapanma yaşanmaz yaşanmayacaktır muhtemelen. Belki Quiz'de olmuştur bu olay spam olarak tüm Dünya tarafından mimlendikten sonra Quiz'e bağlı kanallara bir operasyon yapılsa anlarım. Bunu yazmamın sebebi sadece düşüncelerimi paylaşmak hocam yanlış anlaşılmasın birde BBTV'ye bağlı 2. kanal bu gün çok ilginç yazmışsınız muhtemelen BBTV ile alakası olabilir mi acaba diye düşünmüşsünüzdür bunun için de yazdım.

hocam şu partnere bağlı adsenseye bağlı denmesi olayı saçma geliyor fazlasıyla bana sebebi ise hiç bir partner kanalınızı kapattırmaz. Hem adamın kotasına zarar hemde uzun vadede zaten daha çok kazanacak kesintiler ile daimi gelir ve ağında kanal da kapanmayacak. Adam kanalınızdan sizden kurtulmak istese kanalınızı atar ve ödemenizi yapmaz. Bu dediğim tüm partnerler için geçerli Adsense'den emin değilim bu konuda google bazen adsenseye bağlı kanallara operasyon yapabiliyor bu doğru fakat hiç bir partner kanal kapattırmaz buna %100 eminim yani Quiz'de o kadar kıyım oldu hiç bir kanalım spamdan kapanmadı çalışma şekli ve gmail ile alakalı 1 yıldır yapıyorum bu işi çok uzun zamandır değil fakat hiç bir zaman bot kullanmadım her zaman kendim içerik araştırıp bulup render alıp yükleme yaparım açıklamasız bırakmam şu son 5-6 aydır da full movie episode vb. kelimeleri kullanmıyorum Episode yerine mesela Arrow S01E01 şeklinde falan yazıyorum. Spam algılamasın veya telif gelmesin diye bu dediğimin çok faydasını gördüm başlığa telif geliyor %100 test ettim bunu diyebileceklerim bu kadar. Ama dediğim gibi kapanmalar da BBTV'ye bağlı Quiz'e bağlı Zeplin'e bağlı diye belirtmenize gerek yok hiç bir şekilde partner kaynaklı kapanma yaşanmaz yaşanmayacaktır muhtemelen. Belki Quiz'de olmuştur bu olay spam olarak tüm Dünya tarafından mimlendikten sonra Quiz'e bağlı kanallara bir operasyon yapılsa anlarım. Bunu yazmamın sebebi sadece düşüncelerimi paylaşmak hocam yanlış anlaşılmasın birde BBTV'ye bağlı 2. kanal bu gün çok ilginç yazmışsınız muhtemelen BBTV ile alakası olabilir mi acaba diye düşünmüşsünüzdür bunun için de yazdım.

Hocam ben zaten partner kapattı demedim hatta aklımdan bile geçirmedim :) Tertemiz kanallar neden kapandı ona garip dedim .Zaten artık kanallarım kapanınca üzülmüyor bile .

Geçmiş olsun hocam, bir yöntem bulunana kadar düşe kalka devam edecek spamcılar.

Arkadaslar benim de adsense bagli kanalim biraz once kapandi, fakat adssense baska bir maile aittir, kapanan kanalin mailinde kullanilan adsense degildir, simdi ben kapanan kanali nasil sile bilirim ve ya adsense zarar gormesin diye ne yapa bilirim? bu arada kapanan kanalin aralik kazanci adsense yansicak mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri