yaneolsun
Yasaklanmış
Dadaş Mail den @yaneolsun
Aldığım 36 boş gmailin hepsi kapatılmış. 4-5 tanesine video attım kanal takiptede son eklediğim kanallar zaten onlar kapanmış , kontrol ettim daha giriş bile yapmadığım 30 kanal daha kapanmış.
hocam skypeme gelirimsiniz bana böyle bir şey demediniz kim iseniz ben gmail fazla satmıyorum sattıklarımdan da siz sadece buraya yazmışsınız kapandı diye bana bir bilgi verseydiniz keşke önce ??
skypeden kim olduğunuzu buldum bende bir kez alış veriş yaptınız ve 31.10.2016 da almışsınız girip şifre v.s değiştirmişsiniz .. kapanmanın bir sürü sebebi olabilirr giriş yapmadığınız müddetçe zaten garantili ve buraya yazan herkese benden kanal almadı sanırım ... bizim kanallarımız farklı pc lerde açılıyor toplu kapanma ihtimali imkansız gibi bir şey ve bizden kaynaklanan durum olursa her zaman satış yaptığımız kanalların arkasındayız hocam...
Alıntı:
whitedevil1 Nickli Üyeden Alıntı
Daha önce alınan 50 mailde, Sıkıntı yaşanmadı. Şimdi yeni sipariş geçtim. Teslimat hızlıydı. Arkadaş yoğunluk durumuna göre yardımcı olmaya çalışıyor onlıne olarak, sıkıntılar gideriliyor. Dürütlük ve güven arayan arkadaşlara kendisini önerebilirim.
(Ben diğer mail satan arkadaşları kötülemiyorum belirtmek isterim, Şuan arkadaşla var olan ticaretimizden dolayı, diğer arkadaşları ticari olarak tanıma fırsatı bulamadım sadece..) İşini layiki ve dürütçe forumda yapmaya çalışan herkeslere teşekkurler. Alanda karlı+satanda karlı olan ticaretleri çok özlüyoruz malum.
bu güzel yorum için teşekkür ederim hocam herkes herkesten alsın... tabii formda işini iyi yapan başka arkadaşlarda vardır.. kim kimden memnun olursa o arkadaştan alıp devam e der .. veya her satıcıdan azar azar alır..herkes ekmeğinin derdinde .. bir sürü müşterim var başkalarından alan, önemli olan birilerini karalamadan herkesin işini ve alış verişini yapması ..herkese bol kazançlar ve iyi geceler dilerim
( bu yorumu konuma neden yaptım farklı satıcılardan alır denersiniz hocam sorunun kimden kaynaklı olduğu belli olur ve bir daha istemediğiniz kişiden almasınız )
Son düzenleme: