19.11.2015 QuizGroup'a Bağlı Kanalların Kapanması

• Kullanıcı kubarbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kubarbaz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle saygılar. Quiz mi, Yt mi yapıyor bilinmez görünen o ki quiz kanallarına dair büyük bir vurgun söz konusu. Malum 2 aydır adsenselerden fazla çektik ve ödemelere 1 gün kala böyle bir olayın ceryan etmesi aşırı üzücü. Diğer ''Toplu kanal kapanmaları'' konusuna değil de, Quiz'e bağlı kanalların kapanma durumunu burada belirtirsek hem detaylı bir durum kontrolü yapmış oluruz, hem de diğer konuyu biraz rahatlatmış oluruz. Malum orada 10 kanalım kapandı yazanda var, quiz kanallarım kapandı yazanda. Bu yüzden kapanmalar partnere mi özel yoksa genel mi anlamakta güçlük çekiyoruz. Bundan ötürü 10 dakika da bir ne kadar kanal varsa sürekli olarak taratmak durumunda kalıyoruz. Kalpten gitmemek elde değil.

Hepimize gelmiş geçmiş olsun!

Son düzenleme:
8 tane quizden 4 tanesi gitmiş. Tüm gelirim zaten o kapanan 1 tanesindendi.

10dan fazla quizi olupta kanalı kapanmayan var mı merak ediyorum

Quiz artık pişmanlık oldu özgün kanallarımı bağlantı kesmek için istek yolladım nolur normaz bunlara.

---------- Spam Engelliyici 04:17 ---------- Önceki Mesaj 04:15 ----------

8 tane quizden 4 tanesi gitmiş. Tüm gelirim zaten o kapanan 1 tanesindendi.

10dan fazla quizi olupta kanalı kapanmayan var mı merak ediyorum
68 kanaldan 2 günde 20 tane gitti kayıp xxxxx.xx

Bence sayaç nasıl olsa önümüzdeki ay sıfırlanacak diye bu ay bütün kanalları temizliyorlar.

ulan bende de son 1 tane kalmıştı oda gitmiş ya ne ayak yani niye bam diye gitti ki bunlar

serfsizler ya an itibariyle benim de 2 yıllık, 5000+ aboneli ve 3 milyon+ kanalım kapanmış. Lanet olsun ya. Şu an tüm servetim elimde kalan 2 kanal.

Son düzenleme:
Biraz önce bir kanalım daha gitti . 1 senelik ve 2,444,740 izlenimli . Toplam 5 quiz oldu .

çok fazla gelir sağladım quiz kanallarım gitmiş yaklaşık 30 tane falan gitmiş halada gidiyor demin bir kıyım daha oldu umarım çözümünü buluruz yoksa zor durum
kanallar genellikle 1 yıllık kaliteli yüksek izlenimli kanallardı

Quiz ler kanallar havada uçuşuyordu 10 lira yok 5lira diye elbet biri dur diyecekti ve dedi de önemli olan bundan sonra olan bitenlerden ders çıkarmak

Suan sukrettigim tek konu kesinlestikten sonra bu olay olmasi, ya kesinlesmeden kapansaydi, Herkese geçmiş olsun..

2 saat önce 1 yıllık +4000 aboneli kanalım kapanmış quiz.

Şuan yaptığım son kontrollerde
4 Farklı dashboardda kapanan kanal sayısı 18
Bunların yarıdan fazlası aktif olmayan boş kanallardı
kalan yarısıda Kazançlı kanallardı ve kazançlarımın % 80 i gitti şuanda
bunu adım gibi biliyorum ki sadece quiz yapıyor ve bu durumda ayda 1000 kanal kapattırma gibi bir durumun olmadığı da belli oluyor
Geçmiş olsun hepimize ve Bana ..

Bugün kuzenim aradı özgün çalışan biridir kendisi. 2 kanalı vardı. Kanalları patlamış, ben kötü bir şey yapmadım diye beni aradı. Başka biri gmailini açtı mı diye sordum. Bir arkadaşı bilgisayarıyla gmailine girmiş bir alışveriş yapmak için bugün. Meğerse kanalı kapanmış bakmamış. Bizim kuzenin kanallar da o yüzden patlamış sanırım. Kanalınız patladıysa kontrol etmek için diğerlerine bakmaya kalkışmayın. Sebeplerinden biri de bu anlattığımdan kaynaklanıyor.

ah ah en güvendiğimiz kanallarda gitti. Hiçbir kıyımdan etkilenmeyen kanallarım gitti 9 aylık 5 tane kanal.. en berbat gün

nerde kazançlılar var kapanmış.telifli veya topluluk cezası oldugundan boş bıraktıklarım duruyor ..

anoo ne olmuş bura böyle...
ben sanıyordum sadece bende varmış sıkıntı :)

3 kanal quizdeydi gümlemiş kaldı elde 3 tane bakalım onlar ne olacak

-------------------------------------------------------------------------------

herkes şeref sözü versin de. şu işin proları çıksın ortalığa biz garibanlara (yada ben) bir yol göstersin. yoksa ekmek yiyemeyeceğiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri