Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Spama Düşen adsensler 1 dak önce banlandı
Gizzanın ilgilendiği yok, kaç defa başvuru yaptım. mailime cevap bile alamadım. Başka bildiğin var mı ?
hocam 2 gün önce benimde bir adsense sanırım spama düştü, 10 kanal bağlıydı hepsi aynı anda uçtu. ama benim adsense kapanmamış. kapanmalar halen devam ediyormu ?Spama Düşen adsensler 1 dak önce banlandı
Insallah banlanmaz tabii ama tecrübeler adsenseninde yakinda banlanacagi yönünde.Baska kanal baglama artik o adsenseye.hocam 2 gün önce benimde bir adsense sanırım spama düştü, 10 kanal bağlıydı hepsi aynı anda uçtu. ama benim adsense kapanmamış. kapanmalar halen devam ediyormu ?
Bu ay ki ödemeye atlatırsın inşallah adsensenin kapanma olasılığı %90.Aynı anda uçurucaklar adsenseleri.hocam 2 gün önce benimde bir adsense sanırım spama düştü, 10 kanal bağlıydı hepsi aynı anda uçtu. ama benim adsense kapanmamış. kapanmalar halen devam ediyormu ?
yok hocam diğer 4 adsensemde bu şekilde olduktan sonra gitmiştide kafamı karıştıran tam quiz kanalların kapandığı sırada oldu bu olay. yani adsense ile tam alakasıda olmayabilirki umarım olmaz. kalbim dayanmıyor artıkInsallah banlanmaz tabii ama tecrübeler adsenseninde yakinda banlanacagi yönünde.Baska kanal baglama artik o adsenseye.
Diger konuda adsensesi banlanan cok arkadas var,Yalniz degilsin.yok hocam diğer 4 adsensemde bu şekilde olduktan sonra gitmiştide kafamı karıştıran tam quiz kanalların kapandığı sırada oldu bu olay. yani adsense ile tam alakasıda olmayabilirki umarım olmaz. kalbim dayanmıyor artık![]()
2 gündür saat 24 civari banlandi benim quiz kanallar,Saat yaklasiyor bakalim bugün ne olacak,Kurbanlik koyun piskolojisinde bekliyoruz.evet quizden 4 adet baba kanal uçtu gitti hadi geçmiş olsun adsensedeki kanallar sağlam yani quizin kanalları uçtu.
Diger konuda adsensesi banlanan cok arkadas var,Yalniz degilsin.
---------- Spam Engelliyici 22:38 ---------- Önceki Mesaj 22:35 ----------
2 gündür saat 24 civari banlandi benim quiz kanallar,Saat yaklasiyor bakalim bugün ne olacak,Kurbanlik koyun piskolojisinde bekliyoruz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.