1k abonesi olupda onay alan ?

• Kullanıcı TolgaDemo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

TolgaDemo

Kayıtlı Üye
belki konu vardır ama bilmiyorum varsa kıtlenebilir.

1k abonesi olupda basvuru gonderip onay alan varmı bizde ona gore abone alalım kanallara baslayalım

kolay gelsin.

Abone fiyatları çok pahalı hadi aboneyi aldın. Kanalın onay alma garantisi yok. Abone için daha düşük ücretli çözümler gerekiyor.

Abone fiyatları çok pahalı hadi aboneyi aldın. Kanalın onay alma garantisi yok. Abone için daha düşük ücretli çözümler gerekiyor.

haklısınız hocam katılıyorum size. bi sisteme 1k kanal eklesek sonra tek tek girip abone olsa sonra gecmi silse vs boyle bisey olabilirmi.

haklısınız hocam katılıyorum size. bi sisteme 1k kanal eklesek sonra tek tek girip abone olsa sonra gecmi silse vs boyle bisey olabilirmi.

Botçular çözecektir diye düşünüyorum yakın zamanda. Alternatifler çıktıkçada fiyatlar düşer.

İllaki çözücekler botçular. 1 dolara yakın fiyata 100 abone almıştım bir kanala, ortalama 50-60 tanesi silinmiş. Tamamı gitmediğine göre kendimce diyorum ki sistem yakın zamanda kolayca yenilenir.

eğer onay çıkarsa abone fiyatları piyasada regüle olacaktır. bence ilk olarak şu an adsensede 1k olmayıp para kazanan kanallar kıstas olmalı. 20 şubattan sonra abone atılan kanallar adsense'den atılmazsa onay için bir fikir verebilir. Onay alırken 5-6 farklı kategoride ayrı ayrı başvurmak gerekiyor ki; kabul edilmeme kıstası yalnızca 1 değişkene bağlı kalmadan sağlıklı test edilmesi sağlansın. farklı riks gruplarıyla başvuru yapmak mantıklı.

Bende bu şartları sağlayan onay alabilecek kanal yolladım 1 hafta oldu ne onay var ne red var halen incelemede ne zaman sonuçlanır bilemiyorum. Ben 20 şubata kadar ümidimi kestim bekliyorum

ne zman aldınız hocam aboneyi almişmiydiniz yoksa varmiydi .

kanal eskiydi 3 k abonesi olan eski kanaldı , vine'nın popüler oldugu dönemlerde açmıştım compilation yapıyordum amatörlük dönemlerimdi . sonradan izlenmeler durdu bende adsense veya partnere baglama gereksimi duymadım köşede unutulmuş kanal ile deneme yapayım dedim onay aldı

edit . eski bi kanal olan car crash ile complation yaptıgım bi kanal daha var onunlada başvurucam sonucu paylaşırım :) [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] kulakları çınlasın

Son düzenleme:
Youtube hizmetinde en ucuz u bence abone 10 dolar dan fazlasını görmedim.Benim için önemli olan izlenim,20k izlenim alsan bile kurtarmaya bilir. Sadece abone alsan izlenmeye biliyor riskli kanal olsa kapanabilir.Onaylı kanal satışları gibi paket şekilde satılsa tadından yenmez :)
Arkadaşlar fahiş fiyatlardan abone almayın bekleyin zaten şuan halen onay almıyor zaten .

kanal eskiydi 3 k abonesi olan eski kanaldı , vine'nın popüler oldugu dönemlerde açmıştım compilation yapıyordum amatörlük dönemlerimdi . sonradan izlenmeler durdu bende adsense veya partnere baglama gereksimi duymadım köşede unutulmuş kanal ile deneme yapayım dedim onay aldı

edit . eski bi kanal olan car crash ile complation yaptıgım bi kanal daha var onunlada başvurucam sonucu paylaşırım :) [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] kulakları çınlasın

eski kanalsa hocam parakazanması açıktır ondan onay almışsınızdır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri