Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abone fiyatları çok pahalı hadi aboneyi aldın. Kanalın onay alma garantisi yok. Abone için daha düşük ücretli çözümler gerekiyor.
haklısınız hocam katılıyorum size. bi sisteme 1k kanal eklesek sonra tek tek girip abone olsa sonra gecmi silse vs boyle bisey olabilirmi.
Botçular çözecektir diye düşünüyorum yakın zamanda. Alternatifler çıktıkçada fiyatlar düşer.
addmenfas gibi bi istem olabilir onlarda sanki silinmiyor. hocam
Var spam içerik ile onay aldım.
ne zman aldınız hocam aboneyi almişmiydiniz yoksa varmiydi .
kanal eskiydi 3 k abonesi olan eski kanaldı , vine'nın popüler oldugu dönemlerde açmıştım compilation yapıyordum amatörlük dönemlerimdi . sonradan izlenmeler durdu bende adsense veya partnere baglama gereksimi duymadım köşede unutulmuş kanal ile deneme yapayım dedim onay aldı
edit . eski bi kanal olan car crash ile complation yaptıgım bi kanal daha var onunlada başvurucam sonucu paylaşırım[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] kulakları çınlasın
eski kanalsa hocam parakazanması açıktır ondan onay almışsınızdır
Degildi
ayrıca para kazanması açık olan kanalı neden buraya onay aldı diye yazayım ?
Var spam içerik ile onay aldım.
Degildi
hayırlı olsun hocam ozaman bi görsel atın da bizde bakalımDegildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.