1k izlenim 0.60$ QQTUBE

• Kullanıcı Gmail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Gmail

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 1k izlenime 4-5-6 TL para falan vermeyin. İzlenim satanlar genelde bu siteyi kullanarak izlenimleri gönderiyorlar. Herkes yapmıyor olabilir ancak çoğunluğun bu şekilde olduğunu farkettim.

qqtube.com da 1k izlenimin fiyatı sadece 0.60$ yani 1.60 TL gibi bir şey yapıyor. Ve izlenimler sıkıntısız şekilde gönderiliyor.

Geçen yaz Quiz hesabı satarken binlerce k izlenim alımı yaptım ordan biliyorum.

Almak isteyen arkadaşlar varsa hesabımda 3.60 dolar kalmış sanırım. Ücretiyle gönderebilirim.

qqtube kadar kalitesiz yavaş bir sistem olamaz

12 saat içerisinde izlenimler fazlasıyla tamamlanıyor zaten. 10 dakika içerisinde 1k izlenim gönderirsen sıkıntı olur. Youtube için en pratik yollardan birisidir. Başka sistem varsa bilemem fiyatı da aşırı uygun.

Hocam izlenim satin almanin ne faydasi var

Şuan bir faydası olup olmadığıyla alakalı bilgim yok hocam. Ancak satışların arttığını görünce insanların yattığı yerden %200 kar alarak insanları kandırmasına engel olmak istedim. İsteyen deneyebilir.

Şuan bir faydası olup olmadığıyla alakalı bilgim yok hocam. Ancak satışların arttığını görünce insanların yattığı yerden %200 kar alarak insanları kandırmasına engel olmak istedim. İsteyen deneyebilir.

hocam bende 1 k izlenımın 0,40 olduğu bı sıte bılıyorum dediğin gibi şu anda ne işe yaradığını bende bılmıyorum bilen birileri aydınlatırsa iyi olmazmı bızde denerız

kullanırım ben şuanlık bir sorun yok çok şükür . izlenimler 12 saat içinde geliyor 0,60 dolar diğer siteler daha pahalı ..

Son düzenleme:
İzlenim almanın faydası kanalınızı bir an önce bana sürükler , bırakın hile hurda işleri

arkadaşlar aranızda abone alabileceğim sağlam bir site biliyormusunuz, abonelerin gerçek olmalarına gerek yok sahte aboneler de olsa olur, 80k almayı düşünüyorum
ama tabi aboneler sonradan silinmicek

benim kullandığım bir site vardı 1K izlenim 0.30$ dı zamanında çok kullandım ama sitenin adını unuttum şimdi eğer aklıma gelirse yazarım uygun fiyata abone de çekebiliyordum.

hile hurda dediğin ben izlenim basarak partnere kanal sokuyorum .. ilk sıralara çıkma vs yok bugda kalktı .. Şuanlık başka izlenim basmak ne işe yarayacak sanki ...

Hile hurda yapıyorlar, sonra yok kanalım kapandı vah vah ediyorlar, hileyle partnere sokuyon hocam işte aynı şey.

Arkadaşlar bu sitenin youtube izlenme kasmasındaki mantık nedir?Hadi izlenme diyelim aldık kaç saniye-dakika izlenecek belli değil.Sağlılı bir sistem değilse kanal banlanır o kadar parada boşuna gider.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri