Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vay be quiz şu olayları yapmasaydı bu kanallar ne para ederdi,bazen yaptıgımız yatırımlar elimizde patlayabiliyor,
satış konusunda hayırlı satışlar, kanallar kaliteli duruyor, ucuzda
normalde bu şekilde izlenimli kanal satmakta yasakta neyse![]()
Doğru diyorsun arkadaşım, nedense ben satış yapmak isteyince bu yorumu yazmanıda ben yadırgadım açıkcasıda, neyse...![]()
hocam lütfen yanlış anlama senden daha önce pp bozumu yaptım defalarca yani senin müşteri memnuniyetin çok iyi. ama şu bir gerçek doğru söylediğimi söylüyorsun ve yetkilisin buna neden müdahele etmiyorsun![]()
1k+ izlenmeli kanallara izlenim çekildi mi yoksa doğal mı?
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam, çok iyi bildiginiz gibi Quiz deki güncellemelerden sonra bu tip konular açıldı ve kanallar satıldı.Görmemiş olmanız bana göre inandırıcı degil ama, görmediginize yorumluyayım.Ben bu konuyu açarken bu husustaki emsal konuların oldugunu bildigim ve yönetim tarafından bir yaptırım yapılmadıgını gördügüm için elimdeki kanaları bitirmek için konu açtım.Ha bu durum sırf ben satıyorum diye sizi rahatsız ediyorsa açıkca belirtin, sizi rahatlatmak için sorun degil 200 adet izlenimli kanalı çöp ederim ve konuyu silerim.
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] hocamdan özürdileyerek konusunu burada örnek göstermek istiyorum.
"Satış" 340 Adet 1.5K - 5K arası izlenimli kanal
Burada bir ayrıcalık oldugunu düşünmeniz ve yönetimden birilerine ayrıcalık yapıldıgını söylemeniz biraz ağır ithamlar olmuş.
Dedigim gibi [MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam, herkez satabilir ancak yönetimden biri satamaz diyorsanız açıkca belirtin konuyu derhal silip kanaları hayrıma dagıtacagım.
Saygılar...
ben sadece konuyu report ettim, modluğunuzu kullanarak reportuma işlem yapmanız ve burada cevap vermeniz hiç etik değil.. Zamanında bize yapılanları unutmadık.
YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Duyuru : Partnerli Kanal Alim-Satim
"Quiz'e sokulmak üzere kanal satışı yasaktır!" (Minimum limitlerinden kurtulmak için bu şekilde satış yapan kişiler uzaklaştırma cezası alacaktır.) [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]
Ben sadece modların değerlendirmesine bıraktım ama görüyorum ki öyle bir şey olmayacak..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.