2.5tl'ye 1k izlenimli, 80kr'a videolu kanal

• Kullanıcı Sabırlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay be quiz şu olayları yapmasaydı bu kanallar ne para ederdi,:) bazen yaptıgımız yatırımlar elimizde patlayabiliyor,:) satış konusunda hayırlı satışlar, kanallar kaliteli duruyor, ucuzda

140 onaylı hızlı bi şekilde alındı. [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] hocama ilgi ve alakasından, hızlı ve lüzumsuz sorularıma karşı nikine uygun davranışından dolayı da teşekkür ederim.

20 adet hızlı bir şekilde teslim alındı :)

Doğru diyorsun arkadaşım, nedense ben satış yapmak isteyince bu yorumu yazmanıda ben yadırgadım açıkcasıda, neyse...:rolleyes:

hocam lütfen yanlış anlama senden daha önce pp bozumu yaptım defalarca yani senin müşteri memnuniyetin çok iyi. ama şu bir gerçek doğru söylediğimi söylüyorsun ve yetkilisin buna neden müdahele etmiyorsun :confused:

Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam lütfen yanlış anlama senden daha önce pp bozumu yaptım defalarca yani senin müşteri memnuniyetin çok iyi. ama şu bir gerçek doğru söylediğimi söylüyorsun ve yetkilisin buna neden müdahele etmiyorsun :confused:

Hocam müdahale edecek bir durum yok, Quiz biliyorsun yeni güncellemeler yaptı ve çogu kanal satıcısının elinde patladı hesaplar.Maduriyet olmasın diye yönetim bu tür konulara müsade etti, zaten yasaklarında bir anlamı kalmamıştı.Quiz den bu saatten sonra bizdeki kurallarla kimse alışveriş yapmaz.Bu durumdan dolayı kanal satıcıları olarak anlayışınıza sıgınıyoruz ki; bu durum bu kanaları çok uygun fiyata alacak kişiler içinde bir fırsat oldugunu düşünüyorum.:)
Saygılar...

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam, çok iyi bildiginiz gibi Quiz deki güncellemelerden sonra bu tip konular açıldı ve kanallar satıldı.Görmemiş olmanız bana göre inandırıcı degil ama, görmediginize yorumluyayım.Ben bu konuyu açarken bu husustaki emsal konuların oldugunu bildigim ve yönetim tarafından bir yaptırım yapılmadıgını gördügüm için elimdeki kanaları bitirmek için konu açtım.Ha bu durum sırf ben satıyorum diye sizi rahatsız ediyorsa açıkca belirtin, sizi rahatlatmak için sorun degil 200 adet izlenimli kanalı çöp ederim ve konuyu silerim.
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] hocamdan özürdileyerek konusunu burada örnek göstermek istiyorum.
"Satış" 340 Adet 1.5K - 5K arası izlenimli kanal
Burada bir ayrıcalık oldugunu düşünmeniz ve yönetimden birilerine ayrıcalık yapıldıgını söylemeniz biraz ağır ithamlar olmuş.
Dedigim gibi [MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam, herkez satabilir ancak yönetimden biri satamaz diyorsanız açıkca belirtin konuyu derhal silip kanaları hayrıma dagıtacagım.
Saygılar...

Son düzenleme:
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam, çok iyi bildiginiz gibi Quiz deki güncellemelerden sonra bu tip konular açıldı ve kanallar satıldı.Görmemiş olmanız bana göre inandırıcı degil ama, görmediginize yorumluyayım.Ben bu konuyu açarken bu husustaki emsal konuların oldugunu bildigim ve yönetim tarafından bir yaptırım yapılmadıgını gördügüm için elimdeki kanaları bitirmek için konu açtım.Ha bu durum sırf ben satıyorum diye sizi rahatsız ediyorsa açıkca belirtin, sizi rahatlatmak için sorun degil 200 adet izlenimli kanalı çöp ederim ve konuyu silerim.
[MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] hocamdan özürdileyerek konusunu burada örnek göstermek istiyorum.
"Satış" 340 Adet 1.5K - 5K arası izlenimli kanal
Burada bir ayrıcalık oldugunu düşünmeniz ve yönetimden birilerine ayrıcalık yapıldıgını söylemeniz biraz ağır ithamlar olmuş.
Dedigim gibi [MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam, herkez satabilir ancak yönetimden biri satamaz diyorsanız açıkca belirtin konuyu derhal silip kanaları hayrıma dagıtacagım.
Saygılar...

İzlenimli kanal satmanın yasak olduğunu yazan yeri biri gösterebilirmi acep?

Bende yasak değil diye biliyorum, eğer yasak ise doal olarak partner kanal satışıda yasak olmalımı acaba? :)

ben sadece konuyu report ettim, modluğunuzu kullanarak reportuma işlem yapmanız ve burada cevap vermeniz hiç etik değil.. Zamanında bize yapılanları unutmadık.
YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Duyuru : Partnerli Kanal Alim-Satim
"Quiz'e sokulmak üzere kanal satışı yasaktır!" (Minimum limitlerinden kurtulmak için bu şekilde satış yapan kişiler uzaklaştırma cezası alacaktır.) [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]

Ben sadece modların değerlendirmesine bıraktım ama görüyorum ki öyle bir şey olmayacak..

ben sadece konuyu report ettim, modluğunuzu kullanarak reportuma işlem yapmanız ve burada cevap vermeniz hiç etik değil.. Zamanında bize yapılanları unutmadık.
YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Duyuru : Partnerli Kanal Alim-Satim
"Quiz'e sokulmak üzere kanal satışı yasaktır!" (Minimum limitlerinden kurtulmak için bu şekilde satış yapan kişiler uzaklaştırma cezası alacaktır.) [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION]

Ben sadece modların değerlendirmesine bıraktım ama görüyorum ki öyle bir şey olmayacak..

SAÇMA.

Quiz kanal satmak serbest, izlenimli satmak yasak...

Neden? Quiz kanal satanlar daha pahalıya satabilsin diye...

Kanal maliyeti 1 TL, izlenim maliyeti 2 TL, abone maliyeti en kral 1 TL... ettimi 4 TL...

Quiz kanal kaç para? 10 TL :)

Baksın herkes dalgasına... Frm kuralları kişilerin çıkarları gereğince şekillenmemeli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri