2. Adsense Hesabı Almalı mı?

• Kullanıcı cotoni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

cotoni

Kayıtlı Üye
Selam

Arkadaşlar şu an mevcut 2 kanalım ve bunların bağlı olduğu youtube üzerinden alınmış 1 adsense hesabım var..

Şimdi ben 2. adsense hesabı almak istiyorum çünkü sanırım aylık kazanç belli bir miktarın üzerine çıkınca google pek sevmiyormuş..

şimdi sormak istediklerim:

1 -) 2. Adsense hesabımı alıyım? yoksa 1. hesaba 1 - 2 kanal dahamı ekleyip tek hesaptan mı devam ediyim? yani aylık gelir artınca ban ihtimali artıyormu ?
2 -) 2. Adsense hesabımı 1. ile sadece isim ve soyisim aynı olmak üzere, adres, tel, banka hesap no hepsi farklı olsa problem olurmu ?
3 -) Son olarak eğer 2. hesabı alırsam aynı pc den ve aynı ip den bu iki hesaba giriş çıkış yapsam sıkıntı olurmu ?

100 doları her ay geçmek senin için sıkıntı olmayacaksa alına bilir tabi ki ama ben tek adsensede çalışmayı tercih edenlerdenim.

aylık gelirle banın bi alakası olmaz hileye hurdaya bulaşmadıkça,
Yoo bi sorun olmaz.
Aynı ıp den giriş çıkış yapman bir tek, hesaplarından biri ban yerse sorun olabilir onun haricinde oda sorun yapmaz

Peki beyler babamin üzerine alsam yani isim farkli olucak, adres ayni olucak, tel numarasi farkli olucak ve banka hesabi kendi hesabim aynisi olucak. Acilir mi böyle?

Arkadaslar, ayni ip'den degisik kisilerin ustunde kayitli adsenselere giris yaparsam banlanma soz konusu olabilir mi?

Arkadaslar, ayni ip'den degisik kisilerin ustunde kayitli adsenselere giris yaparsam banlanma soz konusu olabilir mi?

2005' ten bu yana 4 tane kullanıyorum . Farklı banka hesapları farklı adres bilgileri olması gerekiyor. Aynı ip den yapılan adsense kontrollerinde sorun çıkmaz. En azından bu zamana kadar sorun çıkmadı.

2005' ten bu yana 4 tane kullanıyorum . Farklı banka hesapları farklı adres bilgileri olması gerekiyor. Aynı ip den yapılan adsense kontrollerinde sorun çıkmaz. En azından bu zamana kadar sorun çıkmadı.

Sadece farkli isimlere kayit olmasi yeterli degil mi?
Ayni zamanda farkli adreste mi yasiyor olarak gorunmeli bu kisiler?

Bir de farkli adres ve banka hesap numarasi ama ayni isime kayitli olmasi durumunda ne olur?

Banka hesapları aynı kişi üzerine mi?

Banka hesapları aynı kişi üzerine mi?

farklı kişiler üzerine tabiki

---------- Mesaj saat 10:29:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:28:10 civarında gönderildi. ----------

Sadece farkli isimlere kayit olmasi yeterli degil mi?
Ayni zamanda farkli adreste mi yasiyor olarak gorunmeli bu kisiler?

Bir de farkli adres ve banka hesap numarasi ama ayni isime kayitli olmasi durumunda ne olur?

Bende durum böyle farklı isimler farklı banka hesapları . adres bilgileri aynı olupta farklı banka hesaplarının olması sıkıntı yaratabilir.

bir arkadaşımız sormuş ama tam olarak cevap alamamış.. bu konuyu bende merak ediyorum aslında.. aynı kişi adına farklı bankalar ve farklı adreslerle ikinci bir adsense hesabı alınabilir mi..

bir arkadaşımız sormuş ama tam olarak cevap alamamış.. bu konuyu bende merak ediyorum aslında.. aynı kişi adına farklı bankalar ve farklı adreslerle ikinci bir adsense hesabı alınabilir mi..

Alınır sıkıntı olmaz.

Soruyu ben sormustum az once ama simdi aklima geldi, ben adsense alinca vergiyle ilgili ozel bir numara da girmem gerekiyor. O numara burada devlet tarafindan sahislara veriliyor. Ayni numarayi kullanan birden cok adsense olunca google otomatik olarak yakalar beni. Turkiye'dekiler adsense acarken vergiyle alakali birsey yapiyor mu onu bilmiyorum.

Soruyu ben sormustum az once ama simdi aklima geldi, ben adsense alinca vergiyle ilgili ozel bir numara da girmem gerekiyor. O numara burada devlet tarafindan sahislara veriliyor. Ayni numarayi kullanan birden cok adsense olunca google otomatik olarak yakalar beni. Turkiye'dekiler adsense acarken vergiyle alakali birsey yapiyor mu onu bilmiyorum.

O numarayı bellı bır rakamı gecınce gırmen gerekıyor rakam tam hatırında degıl ama yuksek bır meblag ıdı eger bunu gecmezsen acarsın bence

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Merhaba,
Ben Aynı isim Farklı adres ile 2.Adsens'e başvurdum ve kabul edildi.Başka bir bankadan da hesap açtım bugün.Tek yapmam gereken ayın 31i'ne kadar 10 dolar kasmak :)

Selam

Çünkü sanırım aylık kazanç belli bir miktarın üzerine çıkınca google pek sevmiyormuş..

1 -) 2. Adsense hesabımı alıyım? yoksa 1. hesaba 1 - 2 kanal dahamı ekleyip tek hesaptan mı devam ediyim? yani aylık gelir artınca ban ihtimali artıyormu ?

Bu sorunun cevabını bende Merak ediyorum,
Bunun limiti vardır Elbette.
Ama ne kadar acaba,
Günlük veya aylık mı hesaplanıyor ? Aylık kaç parayı geçersek 2. Adsenseye gerek var mesela ?
Aylık 10.000 TL Kazanmak Ban riskini arttırır mı ? falan filan ..

Bu sorunun cevabını bende Merak ediyorum,
Bunun limiti vardır Elbette.
Ama ne kadar acaba,
Günlük veya aylık mı hesaplanıyor ? Aylık kaç parayı geçersek 2. Adsenseye gerek var mesela ?
Aylık 10.000 TL Kazanmak Ban riskini arttırır mı ? falan filan ..

yüksek kazanmakla banlanmanın hiç bir alakası yok,çoklu adsense kullananlar ,daha çok spam yaptıkları için ,banlanma riskine karşı birden fazla adsense ile çalışırlar.

ben aldım arkadaşlar. adsense hesabı neden aldım soyleyeyım..
1-hesapda para bırıktı ama kanalların sıkıntısı bu hesaba vurmasın diye para hesabıma trank yatana kadar diğer 2. hesapla iş yapıyırorum... para hesaba yatsın netleşsin diye. adsense ban yese yazık olacak parama... yanı 2 hesap şart... bilmem anlatabıldımmı mantıgı

ben aldım arkadaşlar. adsense hesabı neden aldım soyleyeyım..
1-hesapda para bırıktı ama kanalların sıkıntısı bu hesaba vurmasın diye para hesabıma trank yatana kadar diğer 2. hesapla iş yapıyırorum... para hesaba yatsın netleşsin diye. adsense ban yese yazık olacak parama... yanı 2 hesap şart... bilmem anlatabıldımmı mantıgı

Benim almak isteme sebebim iyi bir kanalım var ve günlük sabit getirisi var.. googlenin yeni kuralları gereği ana kanalım banlansın istemiyorum.. mevcut adsenseme o kanalım tek baglı kalsın istiyorum..

Farklı çalışmalarımı yeni açacagım adsenseden yapmak niyetindeyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri