2.el not 3 alıyorum

Ya ben şunu merak ediyorum. Diyelim satın aldın kadın mesela çaldırdım derse ne oluyor ? sonuçta kaybolan faturayı tekrar çıkartabilen kurumlar var. İçine kurt düşürmek için değil hocam da bu tarz şeyler içinde notere mi gitmek gerek illa?

kadının kimlik fotokopisi ve altına şu şu marka telefonumu cihaz nosunu şu kişye devrettim die yazması gerekiyor

---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:46 ----------

marka takıntısından degil hocam baya zamandır almak vardı planlarımda işte 1700 fazla geliyordu 1200 500 lira oynuyor tabi insallah :D böbrekler gitmezde

yok yok ben baktım o böbrek falan götürmez öle beklediğim gibi bir tip değil

la bol su içeyim o zaman boş gelmez kesin yanında eşi veya sevgilisi gelir :)

---------- Spam Engelliyici 01:01 ---------- Önceki Mesaj 00:52 ----------

Arkadaşlar şu boş kagıda imza olayını yapmıcanı kimlik fotokopisi vermiceni düşünüyorum

sahibindenki konusma duruyor onları yedeklesemmi?
bunlar kanıt degilmi

hocam bir a4 kağıdına şu şu imeli numaralı samsung note 3 model telefonumu 1200 tl karşılığında "adı soyadı"'a satışı gerçekleştirdim. altlarına imza atarsanız bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

yada yukarıdaki gibi tc kimlik fotokopisi yapılabilir.

Son düzenleme:
Peki Faturanın Arkasına 1200 TL KARISILIGINDA adımı soyadımı kendi el yazısı ile yazdıp satışı gerçekleştirdim diye yazsa o şekilde teklif edicem

Merak Eden arkaşlara bugun sabah gittim buluşulcak noktaya parayıda cektim bekliyorum neyse 10 demiştik saat 10.30 kadar bekledim gelmedi aradım cevap vermedi whatsaptan yazdım cevap vermedi
neyse saat 1 de mesaj atmıs diyorki anneannem kalp krizi geçirdi saat 5den beridir hastanedeyim telefon evdeydi evdekiler getirdi kusura bakma falan yazmış bilemedim

[MENTION=14216]caner1992[/MENTION] hocam merhaba.

Cihazı elinize aldığınızda kasasında açıklık olup olmadığını kontrol edin. Birde faturadaki yazı tam okunmuyor. Modelinin N9000Q olduğundan emin olun. Bunun dışında benim için en önemli faktörlerden birisi kameradır. Kamerada bir nesneyi odaklayın ve ışığın arkadan nesneye tamamen gelmesini sağlayın, sonra fotoğraf çekin ve benim çektiğim aşağıdaki fotoğraflar gibi sonuç almaya çalışın. Bu resimleri kendi Note 3 üm ile çektim. Ekranı zaten kendiniz incelersiniz. Donanımsal olarak sorunu olup olmadığına bakın, eğer donanımsal olarak sorun yok ise cihazın hafif kasıp kas maması önemli değil. Onu kendiniz aldıktan sonra format atıp düzenlersiniz. ;)

yAjj3k.jpg

Ez22Pz.jpg

oYyyO9.jpg

teşekkürler dönerse kontrol edip alıcam olmassa baska bakacam satan teşekkürler ilgi için böbrekler şuanlık saglam :)

Bayandan az ve temiz kullanılmış telefon veya araba reklamı görürseniz bilinki temiz kullanılmamış :D

Bayandan az ve temiz kullanılmış telefon veya araba reklamı görürseniz bilinki temiz kullanılmamış :D

Evet dün itibari ile telefonu almış bulunmaktayım gerçekten cok temiz kullanmış faturaya yazıda yazdırdım telefonu rahatlıklada inceledim nişanlımla gittim bayan huzursuz olmasın diye dünden bugune cok memnunum dün hattı küçültürmeye telefoncuya gittimde onada sordum herşeyi yapmıssın dedi kontrolde etti yurt içi orjinalde dedi rahatım :) böbreklerim iyiki varsınız

Konunun akıbeti yarım kalmıştı :)

Evet dün itibari ile telefonu almış bulunmaktayım gerçekten cok temiz kullanmış faturaya yazıda yazdırdım telefonu rahatlıklada inceledim nişanlımla gittim bayan huzursuz olmasın diye dünden bugune cok memnunum dün hattı küçültürmeye telefoncuya gittimde onada sordum herşeyi yapmıssın dedi kontrolde etti yurt içi orjinalde dedi rahatım :) böbreklerim iyiki varsınız

Konunun akıbeti yarım kalmıştı :)
Iyi gunlerde kullan hocam

Mobilden yazildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri