Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
164 izlemeye 122 tık basını agrıtır
arkadasına tıklatmıstırbu nasıl oldu öyle
arkadasına tıklatmıstırdiyeceğim ama kazanc cok dusuk anlamadım bende olayı :S
Kardeşim, arkadaşıma tıklatmış olsam niye konu açayım? Garip bir durum olduğuna inanıyorum ki konu açtım. Hile, hurda birşey yapmadım.
Kardeşim, arkadaşıma tıklatmış olsam niye konu açayım? Garip bir durum olduğuna inanıyorum ki konu açtım. Hile, hurda birşey yapmadım.
bak işte biz Türkler bundan kaybediyoruz.. İlk once hemen olayı üstüne alma. ikinci olarak hile yapıyorsun da demedim. ücüncü olarak ise 164 izlemeye 122 tık almanın kaynagı ya spamdır ya fake tıklatmadır. baska bir yol yok.
aynen kardeşim hile yaptın felan demiyoruz , büyük bi ihtimal bi şahıs botla felan tıklatma olmuştur . sen yapmasanda başkası yapmıştır . niyeti nedir bilemem ama o Ip senin olmadıgın için sıkıntı olucagnı sanmıyorum.
bu şekil güncel bilgiyi nerden takip ediyorsunuz.
ödenmemiş kazançlarınızın 100,00 $ eşiğine ulaştığı ayın sonundan itibaren 30 gün içinde yapılır.
100 dolar kazanmıyana kadar,ödeme alamıyormuyuz.
adsense de yazıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.