#2.videom Türkiye' de Sihirbazlık Numarasıyla Kızları Öpmek .

• Kullanıcı EmreYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Bi önceki videoda pasif içici ayağıyla amcaları bile öpecekti nerdeyse, kızları haydi haydi öper elbet :D

Baştaki kız senin kız arkadaşın çok belli. Diğerlerini öpmemişsin zaten. Ben beğenmedim. :)

sana tavsiye öpüşme videosu kısa olmuş ama telefon numarası alma videosu çekersen harbi patlar.istanbulda çık sokağa 2 güzel söz et telefon numarasını vermeyen kız yok.1 günde 20-30 toplarsın basarsın videoyu

ilk kizin tanidigin birisi oldugu gayet asikar. tanimadigin hic bi türk kizina (ne kadar ucuk da olsa) istiklalin ortasinda bademcik ameliyati yapamazsin. yemez. yine de deneme cesaretini takdir etmek lazim.

eline saglık guzel olmuş bir şaka videosu vardık cok komik ve kolay o videoyu bulursam sana gonderecem kafana yatarsa aynısını tr versiyon yaparsın

gayet başarılı

karşı taraf yayımlanana karışmazsa bence çok tutulur.

+1 abone kazandın bile

Pickup girls olayına gir bence iyi tutulur. Video da oldukça güzel olmuş devamını bekliyoruz.

başlangıç için iyi ama bu kızlarından birinin belalısı bunu izlerse proje yarım kalabilir

ilk kizin tanidigin birisi oldugu gayet asikar. tanimadigin hic bi türk kizina (ne kadar ucuk da olsa) istiklalin ortasinda bademcik ameliyati yapamazsin. yemez. yine de deneme cesaretini takdir etmek lazim.

Video nun orjinal halini sizin için atabilirim . kesinlikle tanıdığım değil. sadece aramızda 1dk lık konuşma geçmişti tam ben şaka için birilerini arıyordum bu geldi adres sordu vs.. =) düşünürsek ne kadar tanıdıgım da olsa yine video çekmeme izin vermezdi. ve işte dipnot olarak bellirttiğim gibi daha iyi işler çıktı dan kastım buydu 4lü ve 3lü grup kızlara şakayı yapmıştım ve yayınlamamı istemediler ben de sansürle keyif vermez diye yayınlamadım

Video nun orjinal halini sizin için atabilirim . kesinlikle tanıdığım değil. sadece aramızda 1dk lık konuşma geçmişti tam ben şaka için birilerini arıyordum bu geldi adres sordu vs.. =) düşünürsek ne kadar tanıdıgım da olsa yine video çekmeme izin vermezdi. ve işte dipnot olarak bellirttiğim gibi daha iyi işler çıktı dan kastım buydu 4lü ve 3lü grup kızlara şakayı yapmıştım ve yayınlamamı istemediler ben de sansürle keyif vermez diye yayınlamadım

boşver dostum sen tanıdık ta olabilir önemli olan ortaya güzel birşey çıkarmak.

Gerek yok dostum, bol kazanclar:)

Son düzenleme:
bu öpücük videoları türkiye de denense ne olur sonuç diye hep merak ederdim :D merakımı giderdiniz :D

Ses,görüntü olarak iyi ama bence ne olursa olsun sonunda ağır özürler falan dilerdin keşke gerçekten öpseydin çok daha ilginç video olurdu tabi bu haliylede başarılı, 3.videon bu çizgi de olmalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri