Pin girdim ve ilk kesinleşeni aldım.Ekim kesinleşeni vardı,banlandı.
spama düşmüşmüydü adsens
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pin girdim ve ilk kesinleşeni aldım.Ekim kesinleşeni vardı,banlandı.
spama düşmüşmüydü adsens
Eylül ayında da paylaştıgım gibi oldu ....
https://www.youtube.com/watch?v=lB6-a0wcJfk
Su anda usa 'ya dogru dondum haka dansi yapiorum 3 adsense gitti... yav hadi adsenseyi banladin kanallari nie kapion hadi kanallari kapadin adsenseyi nie banlion
Kaç kanal bağlıydı adsenselere, yenimi kapandılar?Su anda usa 'ya dogru dondum haka dansi yapiorum 3 adsense gitti... yav hadi adsenseyi banladin kanallari nie kapion hadi kanallari kapadin adsenseyi nie banlion
Kaç kanal bağlıydı adsenselere, yenimi kapandılar?
Geçmiş olsun. Benimde dün gece bu saatlerde quizlerden sonra adsense kanallarda gitmiş, demek benim adsenselerde gidicekDun gece bu saatlerde gitmis yeni toplu kapanma oldu
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam var mı sizin yöntem ile banlanan adsense'niz
2 adsensem kapandı kapanmalar bu dediğinizi kesinlikle destekliyor doğru tespitBenim kendi adsenselerimde ağustos ayından bu yana sıkıntı yok.
videoyap.com/konferans.php yi izlemeni öneririm hocam. Ama soracak olursan 1 aydır hiç bür kanalıma telif veya topluluk ihtarı gelmedi. Ben içerikleri risksiz olarak seçiyorum.
Yöntemi kullanan yüzlerce arkadaş var. 1 kişide şuana kadar banlanma duydum. Bu nedenle yöntem bir yere kadar, yönteme ek olarak temiz içerikleri kopyalamaj spamde artık altın kural. Forumda pek aktif değilim, bu nedenle sorun olursa videoyap yönetici desteğine yazabilirsin. Elimden gelen anlatımları yaparım.
Spama düşen adsense mi banlandi23.11.2015 bir adsensem daha banlandı kanalların hepsi kapandı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.