Eylülün 23'ünde lg g2 model telefonumu ekran sararmasından dolayı servise verdim. Serviste telefonum hala yapılmadı. 20 iş günü hesaplarken eylülün 23'ünü yani verdiğim günü 1. gün olarak mı sayacağız acaba?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eylülün 23'ünde lg g2 model telefonumu ekran sararmasından dolayı servise verdim. Serviste telefonum hala yapılmadı. 20 iş günü hesaplarken eylülün 23'ünü yani verdiğim günü 1. gün olarak mı sayacağız acaba?
evet verdigin gün 1. gün oluyor servis fişi aldıysanız orda tarih vardır zatin
ozaman cumartesiler dahil hesapladığımızda hocam bugün 21. gün oluyor doğru mudur?
servis cumartesi günü calışıyor ise 21. gün oluyor
bende asus zenfone 2 var. bende aynı sebepten ötürü servise verdim.
geçmiş olsun sizin kaç gün oldu hocam?
haftasonları iş günü sayılmaz diye bilorum
ve tamir edicez 2 gün içinde vsvsvs derler ise kabul etmeyin tüketici mahkemesine gidicem diyin ikna olucaklar zaten
haftasonları iş günü sayılmaz diye bilorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.