20 İş günü ne zaman başlar?

adsenseci16

Kayıtlı Üye
Eylülün 23'ünde lg g2 model telefonumu ekran sararmasından dolayı servise verdim. Serviste telefonum hala yapılmadı. 20 iş günü hesaplarken eylülün 23'ünü yani verdiğim günü 1. gün olarak mı sayacağız acaba?

Eylülün 23'ünde lg g2 model telefonumu ekran sararmasından dolayı servise verdim. Serviste telefonum hala yapılmadı. 20 iş günü hesaplarken eylülün 23'ünü yani verdiğim günü 1. gün olarak mı sayacağız acaba?

evet verdigin gün 1. gün oluyor servis fişi aldıysanız orda tarih vardır zatin

bende asus zenfone 2 var. bende aynı sebepten ötürü servise verdim.

haftasonları iş günü sayılmaz diye bilorum

servis haftasonu çalışıyorsa haftasonu da sayılıyor diye yazıyor internette

---------- Spam Engelliyici 12:33 ---------- Önceki Mesaj 12:31 ----------

ve tamir edicez 2 gün içinde vsvsvs derler ise kabul etmeyin tüketici mahkemesine gidicem diyin ikna olucaklar zaten

aynen hocam şimdi baktım hala ekran bekleniyorda duruyor birazdan gidip değişim istediğimi söyleyecem servise terslenirlerse tüketici mahkemesine giderim zaten direk

lg g3 telefonumu servise vermiştim 2015 de. haftasonlarını saymadılar bir ay sonra yenisi ile değişim oldu yani 20. iş gününde

hocam servis için şubesini götürüp siz mi veriyorsunuz yoksa onlar mı gelip alıyor bende lenova marka telefonu vercem

ben bilgisayar iadesi aldım 20 iş günü hafta içi ve cumartesi dahil başladığı günden itibaren hesaplayıp iade talebi istemiştim ancak değişim vs. yapalım dediler kesin olarak istemediğimi başka cihaz aldığımı yazdım hatta 10. iş gününde bana bilgisayar vermeleri gerekiyormuş kullanım için cihaz yapılasıya o da verilmediğinden dolayı iade istemiştim kesin olarak iadeyi aldım

Bazen parça ellerinde olmaz, tamir etmek istemezler vs. gibi durumlarda kasti olarak 21 günü geçirirler ki size yeni telefon versinler. Bekletin 22 gün olsun. Size yenisini verecekler büyük ihtimal.

servise gittim, telefonu söyledim. bugün ya da yarın değişime alındı sms i size gelir, gelmezse tekrar gelin hemen halledelim dediler kadının yanında baya değişim formu vardı üst katta da olabilir yeni gönderdik kağıtları dedi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri