200 tane gmail i aynı ipden girmek

kapanır mı kapanmaz mı ?

• Kapanır

Oy: 141 51,1%
  • Kapanmaz

Oy: 43 15,6%
  • Şansın varsa kapanmaz

Oy: 68 24,6%
  • hiçbir şey olmaz(çünkü)...

Oy: 24 8,7%

• Kullanılan toplam oy
    276
kapanacağını pek zannetmiyorum. ama ip değiştermeden aynı gün içerisnde hepsini bota bağlarsan kapanırlar ertesi güne benim başıma geldi çünkü :D

Bende Gmaillerin açıldığı iplerle alakalı oldugunu düşünüyorum . Eğer gmailler farklı iplerle açıldıysa ve her gmaile giriş yapmadan önce çerezleri temizlediysen ki gizli sekmede açmışsın kapanacağını düşünmüyorum . Bende tek ip den kanallarıma gir bak kontrol et çık çerez temizle diğer kanala gir tekniğini yapıyorum . 1 saat içinde 30 kanala gir çık yaptığımda olmuştur hiç bir sıkıntı olmadı :)

Eğer kanallara video yüklemediysen. Kanalları O ip'den oluşturmadıysan. Satın alma kanal yada daha önceden oluşturdugun kanallar ise

% 30 ihtimal bir kısmı gider bir kısmı kalır % 20 ihtimal çok azı kapanır % 25 ihtimal hiç biri kapanmaz. % 25 ihtimal hepsi kapanır :D

Bende merak ettım su anda durum nedir inşallah kapanmaz.

hocam kanal olsa kapanabilir ama bence gmail oldugu için kapanmaz :)

konu sahibi arkadaş sonucu yazdı mı ? :)

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] hocam son durum nedir ?

32 kanal 1,5 ay oldu herbiri izlenme toplamı 30k geçti tek ip arada vps de giriyorum çok şükür şu anda bir şey olmadı.6 tanesi telif ve toplulukdan kapandı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] hocam bu kanalların sonucu ne oldu merak ettim ? devam ediyorlar mı yazmamışsınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri