2013 Ağustos Ayı Kazançları, Eylül Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kur kaç sizde arkadaşlar bende 2.06
2.00 olması gerekmiyormu

İstanbul Yapı Kredi Hesapta Hayırlı Olsun

75 100 Tl Fazla geldi hemde

Ankara Vakıfbank hesapta,diger arkadaşlara güle güle harcamalar...

İşbank - İstanbul : Cepte

Herkese hayırlı harcamalar...

İstanbul-Kuveyttürk hesapta .Banada fazladan yollamş biraz ayda kur yüksek.Herkeze hayırlı olsun.

Şimdi ne desem bilmem ki....Elbette her şey bir sebebe bağlıdır mantık olarak doğru söylüyorsun...Benim kastettiğim ben bir şey yapmadım yani bir sebebp varsa bile sebep ben değilim...Senin dediğin açıdan bakacak olursak seninde bu profil resmini kullanmanın da bir sebebi vardır mutlaka değil mi :D

Tamam canım sensin

vakıfbank hesapta :) ama sizlere bir tavsiye sakın vakıfbank kullanmayın. mümkün oldukça kaçın. Hayatımda böyle banka görmedim. Yapı Kredi'den geçtim bin lanet olsun.

Ben Vakıf'ın hiçbir kötülüğünü görmedim. Neye göre kötü? Ezbere konuşuyorsunuz. EFT'den para almayan ve 16:45'e kadar yapan tek banka.

Mutlu olan devam etsin beyler sorun yok, ben kendim içim konuştum bir sorun yaşamayıverin. bir müşteri hizmetlerine bağlanmak için asgari 15 dakika bekletiyorlar. ondan sonra çıkan da soruna yardımcı olamadı mı yandınız.

İnternet Şubesi desen dün 404 hatası vardı, ayda bir tekrarlar başıma gelmedi değil.
Ve kartsız işlemlerden para almaya başladılar. 5TL güle güle kullan Türkiye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri