nisyantv
Yasaklanmış
111.02$ Çek-Standart dağıtım alacam alcam ama İnşallah Bozabilirim Genel Presödürleri Okudum ama Sizce Eft Daha mı Sağlıklı bir ödeme yöntemi 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok be kardeşim bu ay kesat valla kapanan kanallar vs tatil işi yalan yani evdeyiz yine gelecek sen işallahAbicim nereye tatile gidiyorsun ?![]()
yok be kardeşim bu ay kesat valla kapanan kanallar vs tatil işi yalan yani evdeyiz yine gelecek sen işallah![]()
Olaya bak 2 gün önce 8-10 kanalım kapandı80 dolar kazanç vardı 35 dolar kesinleşmiş Ödeme alamayacağımı biliyordum ama bu kadarda olmaz
111.02$ Çek-Standart dağıtım alacam alcam ama İnşallah Bozabilirim Genel Presödürleri Okudum ama Sizce Eft Daha mı Sağlıklı bir ödeme yöntemi![]()
waybe adamlar kazanç kesınleşmeden, kanal kapatıyorki şirketlerine kalsın para.. way be... bence bu yazılımcılar katakulli yapıp kendılerıne özel hesaplarınana çekıyor kırıntıları, adsense yazılımcılıar ne bu arkadaş..herkesden kesmışler bu kadar kesıntı tahmın etmıyordum okuyorum sayfalarıda. abartı yahuu
---------- Mesaj saat 21:02:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:00:33 civarında gönderildi. ----------
komisyon alırlar 15 dolar felan.. eft komisyon yok. direket gönderirler.. eft yap işin garantı, doğrulama felanda yapıyorlari hem çek kaybolur bekle bekle postaneci gözu bekle... zor iş..
bence eft yap kanallar otamatıkde naısl olsa kesınleşince kazanç hoppp hesabına akar...
enpara . com a başvur sıfır masraf sıfır komisyon yıllarca oyle...
kardeş benim 400 dolardan 130 dolar kesmiş
3 KANAL henüz 4 aydır uğraşıyorum 227.36$ nasıl arkadaslar?
kesintiyi tam olarak nasıl anlıyoruz ?
Süper Tam Gaz Devam Peşini bırakma sen![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.