2013 Ağustos Ayı Kazançları, Eylül Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba arkadaşlar ben bu ay kısmetse ilk defa ödeme alıcam, kafamada bi soru var benim önceki aylarda kesinleşmiş kazançlarım hangi kurdan değerlendirliecek bu ayın kurndanmı yoksa önceki ayların kurundanmı ?

bu ay kesintiler fena cok feci bir düşüş var :S

1k kanal var dün geceki şeyler problemmi oldu acaba kanallarında adsensesi iptal olan falan varmı dün geceki olaydan sonra :S

mayk sen bu işi bırak bence, başka bi işler yap, gerek yok yorma kendını ... baksana hakkınıda yemişler :D boşverrr relaksss.. önce sağlık olsun... no stres...

merhaba arkadaşlar ben bu ay kısmetse ilk defa ödeme alıcam, kafamada bi soru var benim önceki aylarda kesinleşmiş kazançlarım hangi kurdan değerlendirliecek bu ayın kurndanmı yoksa önceki ayların kurundanmı ?

sana eft yapılan gunku kurun tl karşılı banka tarafından hesaplanacak ve tl olarak hesabına yatacaktır.... atıyorum eft gunu kur 3.00 tl olsu o rakamla çarpılır, atıyorum 1.80 e düşer o gunku kurla yatar... şansına artık... eft gunu doların tl ye donuş rakamı önemli merkezbankası kayıtları yanı.. banka otamatık yapıyor..

mayk sen bu işi bırak bence, başka bi işler yap, gerek yok yorma kendını ... baksana hakkınıda yemişler :D boşverrr relaksss.. önce sağlık olsun... no stres...

su an yapabilecegim daha iyi bir iş yok usta bi de ben bu işe ciddi yatırımlarla girdim daha koydugumu almış degilim acıkcası normalde 3k dan 200-300 dolar arası bir kesinti olurdu bence youtube ekstra kazanclarımız yansımadı dün geceki problemden satışlardan aldıgımız para üyeliklerden gelen vs :S

su an yapabilecegim daha iyi bir iş yok usta bi de ben bu işe ciddi yatırımlarla girdim daha koydugumu almış degilim acıkcası normalde 3k dan 200-300 dolar arası bir kesinti olurdu bence youtube ekstra kazanclarımız yansımadı dün geceki problemden satışlardan aldıgımız para üyeliklerden gelen vs :S

Arkadaşlar hepinizde anlaşılan kesinti fazla fakat bende . 352 dolar dan kesilen rakam sadece 1 dolar bende şaşırdım.

sonrakı aya yansıtır belkide,bazen öyle oluyor toplam kazançlardada. sonrakı gune aktarıyorlar...

bu ay kesintiler fena adsensemin birinden ss paylaşayım cok feci bir düşüş var :S

toplamda 4-5k arası bi kesinti oldu bende hiç bu oranda olmazdı :S
1k kanal var dün geceki şeyler problemmi oldu acaba kanallarında adsensesi iptal olan falan varmı dün geceki olaydan sonra :S

hey mayk versene borç Yok o öyle değildi sanki ya :D

hocam ilk önce ALLAH c.c daha çok versin . ikincisi 1000tanemi kanalınız var yoksa benmı yanlıs anladım :D

bu ay kesintiler fena adsensemin birinden ss paylaşayım cok feci bir düşüş var :S

toplamda 4-5k arası bi kesinti oldu bende hiç bu oranda olmazdı :S

Ama yapmayın şunu dimi?
Kazanç SS i paylaşmayın!

Yasak değil tamam ama işe yeni başlayanları teşvik ettiği kadar kazanamayanları da soğuttuğunu düşünüyorum...

Birazda görgüsüzlüğe kaçıyor... Dimi?

Yine de Allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin...

Ama yapmayın şunu dimi?
Kazanç SS i paylaşmayın!

Yasak değil tamam ama işe yeni başlayanları teşvik ettiği kadar kazanamayanları da soğuttuğunu düşünüyorum...

Birazda görgüsüzlüğe kaçıyor... Dimi?

Yine de Allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin...

aynen dedigin gibi olmus usta herkesten özür dilerim
valla normalde hiç ss paylaşmaz öyle bişey yapmazdım ama kesintileri görünce aklım başımdan gitti sanırım
cahillik işte hamız pişecez

Senin kanallar hiç spamdan gitmiyor anlaşılan 1k kanal biriktirmek zor iş .Spam derdi varkene.

facebook zamanlarından kalma yurt dışı hatlar var elimde cok sayıda olarla gmail acıyorum hattın ülkesine göre hma dan girip bir de her kesin tavsiyesinin aksine hep cromeden yeni kullanıcı oluşturup actım maillerimi
sadece 1 kere 1 kanalım spamdan kapandı

aynen dedigin gibi olmus usta herkesten özür dilerim
valla normalde hiç ss paylaşmaz öyle bişey yapmazdım ama kesintileri görünce aklım başımdan gitti sanırım
cahillik işte hamız pişecez

facebook zamanlarından kalma yurt dışı hatlar var elimde cok sayıda olarla gmail acıyorum hattın ülkesine göre hma dan girip bir de her kesin tavsiyesinin aksine hep cromeden yeni kullanıcı oluşturup actım maillerimi
sadece 1 kere 1 kanalım spamdan kapandı

hocam peki bu gunde actıgın 10 kanalın hepsine o gun vıdeomu atıyorsun ? yoksa ornegın bırıktırıp 100 kanal yaptıkdan sonramı atıyorsun vıdeoalrı ?

hocam peki bu gunde actıgın 10 kanalın hepsine o gun vıdeomu atıyorsun ? yoksa ornegın bırıktırıp 100 kanal yaptıkdan sonramı atıyorsun vıdeoalrı ?

acar acmaz kanal ayarlarını yapıyorum etikettir kanal resmidir acıklamasıdır vs arkasından 5-10 video atıyorum sonra en az 3 hafta sonra aynı kanala dönüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri