2013 ARALIK Ayı Kazançları, OCAK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ciddi bir detay yakaladım. Adsense TL'ye geçtiğinden beri ödemeler 21'ini 22'sine bağlayan gece işleme giriyor 22 sabahı yatıyormuş :-). 11 değil de işleme girmesi saat 2'yi bulabilir :-)
Bu arada fazla mı heyecanlandım ne, sanırım heyecanımın sebebi ilk defa 4 haneyi görmemden kaynaklanıyor. Nasıl uyuyacağım ben ya, yok yok kesin gece YTPara ve adsense arasında gidip geleceğim :-)

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.

Arkadaşlar ciddi bir detay yakaladım. Adsense TL'ye geçtiğinden beri ödemeler 21'ini 22'sine bağlayan gece işleme giriyor 22 sabahı yatıyormuş :-). 11 değil de işleme girmesi saat 2'yi bulabilir :-)
Bu arada fazla mı heyecanlandım ne, sanırım heyecanımın sebebi ilk defa 4 haneyi görmemden kaynaklanıyor. Nasıl uyuyacağım ben ya, yok yok kesin gece YTPara ve adsense arasında gidip geleceğim :-)

:):):):)

Ah ah bana eski zamanlarımı hatırlattın. O 400 tl yi aldığım günleri :) (İlk kazancım) Gece bende uyuyamamıştım )

Hocam benimde ilk defa 4 haneli kesinleşti, ama sonrasında tüm kanallar buhar olup uçtu :(

Güzel bi duygu ytpara ailesi adına seviniyorum. Ama tavsiyem adsenseyi sürekli meşgul etmemen her giriş çıkışında bi imza bırakıyorsun. Sabır herşeyin ilacı herkese bol kazançlar..........

Ah ah bana eski zamanlarımı hatırlattın. O 400 tl yi aldığım günleri :) (İlk kazancım) Gece bende uyuyamamıştım )

Ben zaten aylık 400+ TL alıyordum. Bu ayki kesinleşmiş kazancım 1500+ TL olunca ve meslek ögrenci olunca insan ister istemez heyecanlanıyor :-) Hey gidi hey serkan hocamla r10'dan az mı durum değerlendirmeleri yaptık eskiler aklıma geldi :-)

Güzel bi duygu ytpara ailesi adına seviniyorum. Ama tavsiyem adsenseyi sürekli meşgul etmemen her giriş çıkışında bi imza bırakıyorsun. Sabır herşeyin ilacı herkese bol kazançlar..........

Alakasız olduğunu düşünüyorum. Adsense'ye ben çok fazla girer çıkarım. Her gün telefondan pc den takip ederim kazançları hele yılbaşından sonra. Gerçi kanal kapandı daha girmem orası da ayrı :)

Alakasız olduğunu düşünüyorum. Adsense'ye ben çok fazla girer çıkarım. Her gün telefondan pc den takip ederim kazançları hele yılbaşından sonra. Gerçi kanal kapandı daha girmem orası da ayrı :)

Sende haklı olabilirsin ama bence böyle düşünerek en azından riskleri azaltmış oluruz......

ödemesi işleme giren yok galiba. ben daha yeni test eftsini doğruladım. bu ayki ödeme için umudum var :)

Sende haklı olabilirsin ama bence böyle düşünerek en azından riskleri azaltmış oluruz......

ödemlerde bir süpriz bekliyorum beyler :

Gece saatlerinde (01-03) işleme girecek ve yarın 14-15 gibi yatacak ....(tamamen şahsi fikrim)

olmadı yarın işlleme girer öbürgün yatar :)

oda olmadı yok yok olur okadarda değil :)

ödemlerde bir süpriz bekliyorum beyler :

Gece saatlerinde (01-03) işleme girecek ve yarın 14-15 gibi yatacak ....(tamamen şahsi fikrim)

olmadı yarın işlleme girer öbürgün yatar :)

oda olmadı yok yok olur okadarda değil :)

Yarın öğlenekadar yatsa bari hastaneye gidecem para lazım :)

Bence tam saat 12 de işleme girecek. Öğlen saat 2 'de hesaba geçecek paralar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri