Ödemeler işlemde yarın herkes parasını çeker hayırlı olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kredi kartı borcu falanmı var hocam.bende de gss borcu var devlet el koyacak diye korkuyorumel koymazsa biraz ödeme yapıcam
arkadaşlar işleme girdidde bizim hesaplar ne zaman yatar para ilk paramda az heycan var yarında iş var ama hiç uyku yok gözümde![]()
işlemler yeni başladı hocam,herkesinki girmedi henüz.benim hesaplardan 2 tanesinde işleme girmiş,gerisinde henüz bi hareket yok.onlarda sabaha kadar girmiş olucak nasılsa.şimdi gidip çekemeyecegimize göre,bekliycezBenimki niye girmedi anlamadım, her şey usulünde hiçbir aksaklık olmaması lazımdı. İlk para çekişim diye mi acaba?
Malesef ben ve benim gibi birkaç mağdur arkadaş bekliyoruz hepsi değil![]()
o bu degilde yarın ne içerim biliyonmu [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]; yanımda olsaydın sabaha kadarben anlatırdım sen dinlerdin:d
yok hocam,iş bankası saolsun yıllık işlem masrafı diye hesapta ne zaman para görse el koyuyor.ondan sonra ugraş dur geri almak içinbikeresinde böyle çekti parayı,gidip itiraz ettim ögrenciyim ben neden çekiyorsunuz diye işte belge verdim ve parayı geri yatırdılar 2 gün sonra.sabah para hesaba yatmış,ben akşam 10 gibi filan dışarı çıkıp çekmeye gittim atmden ve bi baktım hesapda para yok.işlemlere baktımki sabah yatırdıgı parayı tekrar aynı sebepten kesmiş akşam üzeri yani hiç ugraşmamak için hesapda para bırakmıyorum mecburen
![]()
sorma ya,şubat 22 'de içeriz biz de,benim evimde![]()
hacı hayat şartlarıma özgürlügüme cok agır darbeler almaya başladım 2 gündürintihar edicem sanırsam. dayaanamam ben buna:d
Çok samimiyim,hayatıma gördüğüm en rahat adamsın
Kaybedenler Kulübü'nde ''Kaan Çaydamlı'' karakterini andırıyosun bana.Dünya yansa biranı açar seyredersin o dereceO yüzdendir ki bu darbeler sana ağır gelmiş,biz senle bi içelim.Eskişehirdeki herkes davetlidir.Benim yeni evimde
(Yurttan kurtulduuuuuuuuum,10 girişi yok,12 de interneti kesme derdi yok,youtube yasaklı site değil,karışan eden yokkkk)
[MENTION=2824]vdspower[/MENTION] [MENTION=520]rey[/MENTION] [MENTION=4760]dervegider[/MENTION] [MENTION=2751]uur26[/MENTION] @Caiteaberouagksahfakh![]()
İşleme girmiş oh ya bugün kebap bir gün...Maaş alırken bile bu kadar sevinmiyorum![]()
şaka yapmayın kardeşimŞAKA DİMİ
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.