2013 ARALIK Ayı Kazançları, OCAK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%15 kesinti. Hayırlu uğurlu olsun herkese gerçi bu ay adsenseden 250 ile idare edicez ama Allah'tan Zoomin'den aldık :D

---------- Mesaj saat 02:54:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:52:19 civarında gönderildi. ----------

kesintiye nerden bakıyoruz?

Kendin hesaplıyorsun. Toplam Kazanç - (Toplam kazanç.x)/100=Kesinleşen(ödenecek) kazanç.=> x = Kesinti %' si :D

Benim adsense sabahtan beri durdu arkadaşlar güncellenmiyor, sizde de varmı böyle bişey ?

Konuyla fazla ilgili değil ama küçük bir soru sorucam,
ikinci açtığım adsenseye Banka Hesabı eklemem Gerekiyor,
İlk adsensede İş Bankası kullanıyordum, Aynı bilgileri girmek sıkıntı olur mu yoksa her adsenseye, Farklı bankalardan Yeni kart mı çıkarmak zorunda kalıyoruz ? [MENTION=1523]mNote[/MENTION] yardımcı olur musun acaba? Yada bilen arkadaşlardan varsa..

İlk adsensede İş Bankası kullanıyordum, Aynı bilgileri girmek sıkıntı olur mu yoksa her adsenseye, Farklı bankalardan Yeni kart mı çıkarmak zorunda kalıyoruz ? [MENTION=1523]mNote[/MENTION] yardımcı olur musun acaba? Yada bilen arkadaşlardan varsa..

Farklı iban eklersen sağlam olur hocam

Aynı bilgileri girmen sıkıntı olur tabi ki.
Çünkü senin iş bank hesabında kullandığın hesap numarası zaten adsenseye tanımlanmış bir hesap, bir kişi 2. bir adsenseyi açmıyor.O sebeple adres bilgin ve farklı banka olursa en azından farklı bir kişi olduğun, soyad benzerliği olduğu belli olur.

Pin senin adına geldiyse gidip farkı bir bankadan vadesiz hesap açtır.
Vakıf, Ziraat vb.. bankalardan 1 saat hesap açabilirsin.

arkadaşlar dolar hesabı kesinleşen var mı ? bende 1 ocak itibariyle kesinleşmiş kazançlarınız .. dolar diyo ama içinde aralık ayı yok :D

xxxxx TL Ödenebilir kazanç
Son başarılı ödeme 23.12.2013 06:01:21 ((xxxxx TL) Banka hesabı ...5001)

Arkadaşlar bu ödenebilir kazanç kısmında yazan yer benim Ocak 22 de alacağım para mı oluyor acaba ?

enpara.com tavsiye ederim hocam aynı benimde başıma geldi işbanktı yeni adsenseye geçtim mecburen sıkıntı olur diye enparadan hesap açtım. şube kısmını istanbul yaptım test ödemesi geldi.

Günlerdir bu anı bekliyordum hatta son bi kaç gün iyice meraklanmaya başladım, acaba alırmıyım almazmıyım, Kesinti Ne kadar olur diye kafamdan çıkmıyordu Doğrusu, Çünkü İlk kez Bu kadar Büyük miktarda para gelmişti Adsenseye.. Hatta bu hafta para basan bu kanal kapandı, Günlük 70 - 80 Getiren Son kanalıma da 2 Telif geldi, oda öylece duruyor ama heran gidebilir gibi..

Aralık Ayı Kazancım 10.778 TL
Tahmin ettiğim Rakam ise en fazla 6000 - 7000 TL falandı, ama bundan önce bu kadar büyük parayı verirler mi vermezler mi diye düşünüyordum.
Bugün YTPara daki İstatistikler bölümünde Bu konuyu gördüm Adsenseye bakayım dedim, 9.147 TL yi görünce Gözlerim Aydınlandı gerçekten :)

Kesinti oranı sadece %14.2 (%15),

Allah herkese, Hayırlısından kazanmayı nasip etsin inşallah

m456.png
Hocam daha fazla kazanırsınız inşallah :). Bende aralık ayı toplam 520tl ama kesinleşen 434tl. Benden çok kesmiş. %18 kesinti KDV gibi :).

Arkadaşlar bu ay ödeme asla ve kat'a beklemiyordum:) Ama diğer aydan daha fazla geldi 457,59 TL.

Kanalların kazançlarını atarım size. Ancak toplamı 120 dolar etmezdi ben de anlamadım detaylı bakıp sonucu yazarım. İyi forumlar.

Kanallarımın para kazanmaları kapatılmıştı. 15 günde 2075 TL para kazanmıştım. Kesinleşen 570 TL oldu.

Günlerdir bu anı bekliyordum hatta son bi kaç gün iyice meraklanmaya başladım, acaba alırmıyım almazmıyım, Kesinti Ne kadar olur diye kafamdan çıkmıyordu Doğrusu, Çünkü İlk kez Bu kadar Büyük miktarda para gelmişti Adsenseye.. Hatta bu hafta para basan bu kanal kapandı, Günlük 70 - 80 Getiren Son kanalıma da 2 Telif geldi, oda öylece duruyor ama heran gidebilir gibi..

Aralık Ayı Kazancım 10.778 TL
Tahmin ettiğim Rakam ise en fazla 6000 - 7000 TL falandı, ama bundan önce bu kadar büyük parayı verirler mi vermezler mi diye düşünüyordum.
Bugün YTPara daki İstatistikler bölümünde Bu konuyu gördüm Adsenseye bakayım dedim, 9.147 TL yi görünce Gözlerim Aydınlandı gerçekten :)

Kesinti oranı sadece %14.2 (%15),

Allah herkese, Hayırlısından kazanmayı nasip etsin inşallah

m456.png

maşallah allah bereket versin hocam. bu ay bende de %12 kesinti olmuş sadece. buay herkese böylemi oldu acaba ?

Merhaba,

Ben yeniyim. Toplam Kazanç 1.764,27 TL gözüküyor.
Ancak Ödenebilir kazanç 3.618,30 TL diyor.

Bir tuhaflık yok mu? Normalde Toplam kazanç fazla ödenebilir kazanç az olması gerekmez mi kesinti olsa bile?

[MENTION=1693]kadirden11[/MENTION] banka hesabı ekleme alacaklı profilinden yapılır.Düzenleye tıkla yeni bir ödeme yöntemi de banka seç IBAN gir.2-3 iş günü içinde bir para yatar hesabına 1 tl civarında onu girer hesabını onaylarsın kardeşim.
[MENTION=5378]bulutnergis[/MENTION] kardeşim adsense bazen böyle hediyeler verebiliyor.
Benim 1.7 k vardı 1.000 Kesinleşmiş.
Senin 1.7k vardı 4k'ya yakın kesinleşmiş.
Bu işte bazı adamlar şanslı oluyor eminim sen de onlardan birisin.

Tamam teşekkür ederim cevap için [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri