Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
12 aralıkta pinim yola çıktı hala gelmedi.pinim gelirse ne zaman parayı alabilirim?
dolar hesapları kesinleşmedi değil mi?
aynen daha kesınlesmedı acaba neden ?
Az daha sabırKesinleşmesi yakındır. Bu gece veya yarın kesinleşir diye tahmin ediyorum.
Pin girme yeri açılmış. Pin nezaman gelir ? Birde kesinleşen ödemeler pin girdikten sonra hepsi toptanmı ödeniyor ? İlk pinim yola çıkıyorda
Deme be hocam 30 40 gün çokmuş :/. Şubata ödemelerim çok sıkışacak. Umarım şubat ayı ödeme zamanına yakın pinim gelirde ödemeyi alırım.30-40 gün içinde gelir. Toptan ödeniyor kesinleşenler.
Deme be hocam 30 40 gün çokmuş :/. Şubata ödemelerim çok sıkışacak. Umarım şubat ayı ödeme zamanına yakın pinim gelirde ödemeyi alırım.
dolar hala kesinleşmedimi
Anladım hocam teşekkür ederiminşallah gelir o zamana kadar.30-40 günü bırak,3-4 ayda sürebilir bu.onun içinde tabi bi yol var,limlikle onaylama.paneli takip ediceksin,yeni pin iste butonu çıktıgında basıcaksın ona.3.kez pin istedikten sonra kimlik fotokopisini gönder,genelde aynı gün içinde onaylarlar.gerçi hiç pin beklemeden bu şekilde onaylatanlarda varmış ama bana pek inandırıcı gelmedi işin o kısmı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.